• 24 uur per dag online bestellen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Grote collectie
  • Winkel 6 dagen per week geopend

Vragen? Bel ons gerust op (0)182 78 63 38

Horloge repareren

Laat uw horloge repareren door onze vakkundige horloge- en uurwerkmaker

Uw horloge kan door de jaren heen beschadigd raken of kapot gaan. Het horloge kan na het vervangen van een batterij ineens niet meer lopen of het glas is zodanig beschadigd dat het niet meer draagbaar is. Dan kunt u er natuurlijk voor kiezen om een nieuwe horloge aan te schaffen. Maar vaak kunt u met een eenvoudige reparatie uw oude horloge weer als nieuw laten worden. Onze horloge- en uurwerkmaker kan vrijwel alle onderdelen van uw horloge repareren of vervangen. Hieronder vindt u een lijst met alle problemen en oplossingen aan horlogereparaties die wij uitvoeren.

Welke horloge reparaties voeren wij uit?

Hoe lang duurt het om een horloge te repareren?

De tijd die een horloge reparatie inneemt, verschilt per reparatie. Hieronder ziet u een overzicht van de gemiddelde tijd per reparatie.

Wat kost het om een horloge te repareren?

Elk soort reparatie heeft een andere prijs. Voor de directe reparaties betaalt u tussen de €6,50 en €12,-.

Het vervangen van een horlogeband is erg verschillend in prijs. Dit heeft te maken met het soort, de grootte, het merk en de kwaliteit band die u kiest. U heeft een nieuwe horlogeband tussen de €10,- en €80,-.

Een grote reparatie, zoals het vervangen van een uurwerk of een nieuwe glas ligt tussen de €30,- en €70,-.

Juwelier Jos, voor al uw horloge reparaties

”Naast goudsmeden zijn horloge reparaties mijn grote passie. Omdat ik tijdens mijn opleiding niet kon kiezen, heb ik besloten om beide opleidingen te volgen en af te sluiten. Daar ben ik nog steeds heel trots op en blij mee! Ik ben inmiddels al jaren in dienst bij Juwelier Jos en nog steeds met heel veel plezier.”

PETER BITTER
Uurwerkmaker & Meester Goudsmid

Kom langs in onze winkel