0182 – 78 63 38

jos@juwelierjos.nl

Lange Tiendeweg 17, 2801 KD Gouda

Verzenden

Wanneer je een bestelling via onze website hebt geplaatst, wordt deze op de door jou aangegeven wijze bij je bezorgd. Op deze pagina vind je alle informatie omtrent de levering,

24-uurs levering

Als je de artikelen (van maandag t/m vrijdag) voor 14.00 uur online hebt besteld en betaald, wordt je bestelling in principe de volgende werkdag bezorgd, mits op voorraad. Bestellingen die in het weekend worden geplaatst en betaald (donderdag na 14.00 uur,vrijdag, zaterdag en zondag) worden op woensdag bezorgd.

Hoe wordt mijn pakket afgeleverd?

We geven je pakket ter bezorging mee aan PostNL. Wij verzenden een bevestiging per e-mail zodra je bestelling verzonden wordt. In deze e-mail vind je ook een Track & Trace code van PostNL, zodat je zelf kunt nagaan wanneer je je bestelling ontvangt. Ga hiervoor naar www.tracktrace.nl. Nu kan het gebeuren dat je niet thuis bent op het moment dat de postbode het pakket bij je aanbiedt. Wanneer je niet thuis bent, zal PostNL je pakket de volgende werkdag of zaterdag nogmaals aanbieden. Wanneer je pakket voor de tweede maal niet kan worden afgeleverd, krijg je een kennisgeving van PostNL, waarop vermeld staat waar je het pakket af kunt halen (dichtstbijzijnde postkantoor of je buren). Op deze manier hoef je niet speciaal voor je pakket thuis te blijven en kun je het toch snel in ontvangst nemen!

Ander afleveradres mogelijk?

Ja dit is mogelijk en kun je opgeven bij het afwikkelen van je bestelling.

Verzendkosten

Wij rekenen geen verzendkosten voor verzending binnen Nederland. Wel zijn de risico´s voor verzending voor jezelf. Uiteraard is het mogelijk om een pakketje aangetekend en/of verzekerd te verzenden. Het is echter de vraag of deze kosten opwegen tegen de risico´s. De kosten varieren vanaf Eur 7 tot Eur 14 en zullen na keuze hiervoor bij je in rekening worden gebracht. Voor verzendingen naar België,Duitsland neemt juwelartshop de helft van de verzendkosten voor haar rekening. Bij een brievenbus pakketje tot 500 gram, zijn de verzendkosten maximaal EUR 6,80. Wij nemen EUR 3,40 voor onze rekening. Bij een pakketje tot 2 kg die niet in de brievenbus kan, zijn de verzendkosten met track & trace EUR 13,00. Juwelartshop neemt de helft, dus EUR 7,50 voor haar rekening. De bijdrage aan de verzendkosten voor leveringen naar België,Duitsland brengen wij vooraf in rekening.

Selecteer waar u voor komt, de gewenste datum en het tijdstip. Vul uw contactgegevens in en bevestig uw afspraak.

Heeft u nog vragen? Stuur een mail naar jos@juwelierjos.nl of bellen naar 0182 – 786 338.