0182 – 78 63 38

jos@juwelierjos.nl

Lange Tiendeweg 17, 2801 KD Gouda

Verzenden

Wanneer u een bestelling via onze website hebt geplaatst, wordt deze op de door u aangegeven wijze bij u bezorgd. Op deze pagina vindt u alle informatie omtrent de levering,

24-uurs levering

Als u de artikelen (van maandag t/m vrijdag) voor 14.00 uur online hebt besteld en betaald, wordt uw bestelling in principe de volgende werkdag bezorgd, mits op voorraad. Bestellingen die in het weekend worden geplaatst en betaald (donderdag na 14.00 uur,vrijdag, zaterdag en zondag) worden op woensdag bezorgd.

Hoe wordt mijn pakket afgeleverd?

We geven uw pakket ter bezorging mee aan PostNL. We verzenden een bevestiging per e-mail zodra uw bestelling verzonden wordt. In deze e-mail vindt u ook een Track & Trace code van PostNL, zodat u zelf kunt nagaan wanneer u uw bestelling ontvangt. Ga hiervoor naar www.tracktrace.nl.

Nu kan het gebeuren dat u niet thuis bent op het moment dat de postbode het pakket bij u aanbiedt. Wanneer u niet thuis bent, zal PostNL uw pakket de volgende werkdag of zaterdag nogmaals aanbieden. Wanneer uw pakket voor de tweede maal niet kan worden afgeleverd, krijgt u een kennisgeving van PostNL, waarop vermeld staat waar u het pakket af kunt halen (dichtstbijzijnde postkantoor of uw buren). Op deze manier hoeft u niet speciaal voor uw pakket thuis te blijven en kunt u het toch snel in ontvangst nemen!

Is een ander afleveradres mogelijk?

Ja, dit is mogelijk en kunt u opgeven bij het afwikkelen van uw bestelling.

Verzendkosten

Wij rekenen geen verzendkosten voor verzending binnen Nederland. Wel zijn de risico’s voor verzending voor uzelf. Uiteraard is het mogelijk om een pakketje aangetekend en/of verzekerd te verzenden. Het is echter de vraag of deze kosten opwegen tegen de risico’s. De kosten varieren vanaf € 7 tot € 14 en zullen na keuze hiervoor bij u in rekening worden gebracht.

Voor verzendingen naar België, Duitsland neemt juwelartshop de helft van de verzendkosten voor haar rekening. Bij een brievenbus pakketje tot 500 gram, zijn de verzendkosten maximaal € 6,80. We nemen € 3,40 voor onze rekening. Bij een pakketje tot 2 kg dat niet in de brievenbus kan, zijn de verzendkosten met track & trace € 13,00. Juwelartshop neemt de helft, dus € 7,50 voor haar rekening. De bijdrage aan de verzendkosten voor leveringen naar België, Duitsland brengen we vooraf in rekening.

Selecteer waar u voor komt, de gewenste datum en het tijdstip. Vul uw contactgegevens in en bevestig uw afspraak.

Heeft u nog vragen? Stuur een mail naar jos@juwelierjos.nl of bellen naar 0182 – 786 338.