0182 – 78 63 38

jos@juwelierjos.nl

Lange Tiendeweg 17, 2801 KD Gouda

Juwelier Jos is dé juwelier en edelsmid van Gouda. 

Kom langs in onze vernieuwde winkel of atelier

Juwelier Jos in Gouda is dé juwelier voor alles omtrent uw sieraden en horloges. Zoekt u in Gouda een juwelier?

Bij ons kunt u terecht voor sieraden- en horlogereparaties, de creatie van nieuwe sieraden, en het aanpassen van trouwringen tot prachtige nieuwe sieraden.

Onze edelsmederij voert alle ambachtelijke werkzaamheden in huis uit, terwijl onze winkel de perfecte plek is om uw sieraden uit te zoeken of op maat te laten maken.

We kopen tevens goud en zilver aan, en bieden een uitgebreide selectie assieraden voor het koesteren van uw dierbare herinneringen. Kortom, voor al uw sieraden- en horlogewensen bent u bij ons aan het juiste adres.

Het verbouwde interieur van Juwelier Jos in Gouda

Dé juwelier en edelsmid van Gouda

Juwelier Jos is meer dan alleen een juwelier waar je terecht kan voor een nieuw sieraad of voor het vervangen van een horlogebatterij.

We specialiseren ons in het ambachtelijk vervaardigen van unieke en persoonlijke sieraden. Eigenaar en Meester Goudsmid Jos heeft meer dan 40 jaar ervaring in het vak. Deze ervaring, gecombineerd met de passie voor het vak resulteren in bijzondere sieraden met eigen een elk verhaal.

Zoekt u een juwelier in Gouda Bloemendaal? U vindt onze winkel en atelier in het centrum van Gouda op een kwartier afstand van Winkelcentrum Bloemendaal.

Trouwringen vermaken tot nieuw sieraad

Jos, van Juwelier Jos in Gouda, specialiseerde zich al vroeg in het vermaken van oude trouwringen naar nieuwe sieraden. Nog steeds is het vermaken van oude sieraden naar iets nieuws of het ontwerpen van een volledig nieuw sieraad de specialiteit van Jos.

Ambacht, vakmanschap en kennis van goudsmeden komen hierbij allemaal samen. Daarbij speelt innovatie ook een grote rol. Met de nieuwste technieken en machines werken we continu aan mooiere producten voor onze klanten.

Unieke sieraden laten maken

‘’Het vertalen van een herinnering naar een draagbaar en tastbaar sieraad is elke keer weer een feestje op zich. Ik voel me vereerd dat ik pure gesmeden emotie kan vereeuwigen in prachtige en unieke sieraden. Dat maakt het bijzonder om te doen en hier kan ik al mijn passie en gevoel in kwijt.’’ Aldus Jos, eigenaar van Juwelier Jos.

Verkoopster Agnes laat collectie trouwringen zien aan klant bij Juwelier Jos
Assieraden ruimte bij Juwelier Jos

Waarom Juwelier Jos?

  • Ambacht en vakmanschap
  • Directe service
  • Unieke en persoonlijke sieraden
  • Persoonlijke hulp
  • Productie en reparatie in huis
  • Meer dan 40 jaar kennis en ervaring

Onze Edelsmederij

Onze edelsmederij is de plaats waar al onze sieraden en reparaties met ambachtelijke zorg worden gemaakt. We beschikken hier over alle benodigde apparatuur voor sieradenproductie.

Doordat we het gehele productieproces, van concept tot het uiteindelijke sieraad, in eigen huis beheren, bieden we vrijwel onbeperkte mogelijkheden. Of u nu op zoek bent naar de creatie van een nieuw sieraad of het aanpassen van een bestaand sieraad, bij ons is alles haalbaar.

Ring solderen door goudsmid Jessy in Edelsmederij Jos
3 Goudsmeden achter werkbank bij Edelsmederij Jos

Bezoek Juwelier Jos in Gouda

Onze winkel is sinds kort volledig vernieuwd. We hebben meerdere, kleine ruimtes gecreëerd waarbij we rustig met u kunnen plaats nemen om een sieraad te laten maken of uit te zoeken. Hiermee zijn we geen standaard juwelier.

Juwelier Jos in Gouda heeft een kleinere collectie sieraden om direct te verkopen. We concentreren ons vooral op het ontwerpen en op maat maken van unieke sieraden. De gehele collectie sieraden kunt u bekijken in onze juwelier in Gouda.

Onder het genot van een kopje koffie of thee bespreken we uw wensen en komen we samen tot het ideale eindresultaat.

Vernieuwde winkel van Juwelier Jos met prachtig zwart met hout interieur en veel glas.
Vernieuwde winkel van Juwelier Jos met prachtig zwart met hout interieur.

Wat doet Juwelier Jos?

Unieke sieraden laat u maken bij Juwelier Jos. Zoals deze geelgouden ashanger in de vorm van een pioenroos met geelgoud gourmet collier.

Unieke sieraden

We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van unieke en persoonlijke sieraden. Elk sieraad wordt in 3D ontworpen, getekend en vervolgens gegoten in het edelmetaal naar keuze. Maak uw sieraad persoonlijk door een gravure toe te voegen of kies voor een unieke steen. We laten uw idee of voorbeeld tot leven komen en maken het tot een tastbaar sieraad waar er maar één van is.

Set geelgouden trouwringen met diamant damesring en beide een diamantstiftgravure van de trouwdatum

Trouwringen

Bent u op zoek naar een op maat gemaakte set trouwringen in Gouda die helemaal past bij u en uw partner? In onze edelsmederij maken we unieke sets trouwringen. In zilver of goud, met stenen en zonder en in allerlei vormen en maten. We laten u graag onze uitgebreide collectie trouwringen zien en bespreken samen met u alle wensen en mogelijkheden. Kom langs in onze winkel in Gouda.

Asoorbellen in roségoud in de vorm van een klaver vier bloem met witte zirkonia in midden

Assieraden

Het omzetten van een emotie naar een tastbaar en draagbaar sieraad. Dat is wat we met onze collectie assieraden, genaamd Memorie Sieraden doen. Een assieraad houdt de herinnering aan uw overleden dierbare levendig. Een bijzondere manier om uw naasten te herinneren en eren. Bekijk onze collectie assieraden op onze website Memorie Sieraden.

Berg geelgouden sieraden dat ingeleverd is als oud goud bij Juwelier Jos.

Inkoop goud en zilver

Bij ons kunt u terecht voor het verkopen van uw goud of zilver. U heeft daarin verschillende keuzes. Kies voor geld op uw bankrekening, kies een nieuw sieraad uit de winkel met korting of laat een geheel nieuw sieraad maken. De keuze is aan u. Op onze website inkoop-goud-gouda.nl kunt u vooraf berekenen wat uw goud waard is.

Ring vijlen bij Juwelier Jos. Kom lang voor een sieraden reparatie in ons atelier.

Sieraden reparaties

Heeft u een sieraad dat kapot, versleten of te klein is? We kunnen alle soorten sieraden reparaties voor u uitvoeren. Onze gecertificeerde goudsmeden hebben jarenlange ervaring in het repareren van sieraden. Bekijk de sieraden reparaties die we voor u kunnen doen en kom langs in onze edelsmederij.

Batterij vervangen in horloge met pincet. Kom langs voor horloge reparatie bij Juwelier Jos.

Horloge reparaties

Onze vakkundige horlogemaker is gespecialiseerd in het repareren van horloges. Vrijwel elk merk en elke soort reparatie kunnen we voor u uitvoeren. Bekijk hier ons overzicht aan horloge reparaties of neem contact met ons op voor alle mogelijkheden omtrent het repareren of herstellen van uw horloge.

Ons Team

Maak kennis met het team van Juwelier Jos.

Jos van Beek, eigenaar, ontwerper en meester goudsmid van Juwelier Jos

Jos

Eigenaar, Ontwerper en Meester Goudsmid

Jos, eigenaar van Juwelier Jos in Gouda, werkt al meer dan 40 jaar als juwelier en goudsmid. ‘’Door alle kennis en ervaring die ik de afgelopen 40 jaar opgedaan heb, kan ik een klant heel gericht helpen. Ik denk graag mee over een persoonlijk en uniek sieraad voor iemand. Als mensen mij vragen wat ik doe, dan zeg ik altijd ‘Ik maak pure, gesmeden emotie.’ Daar ligt echt mijn kracht en passie.

Daarnaast denk ik altijd in oplossingen en niet in problemen. Ik heb oprechte liefde en passie voor mijn vak. Het persoonlijke verhaal van een klant maakt mij blij. Dat zorgt ervoor dat ik in elk sieraad energie en kracht stop. Echt vakmanschap is meesterschap. ” Aldus Jos, de specialist, de ‘baas’ en de Meester Goudsmid bij Juwelier Jos.

Peter Bitter, goudsmid en uurwerkmaker bij Juwelier Jos

Peter

Uurwerkmaker en Goudsmid

Uurwerkmaker Peter werkt al meer dan 20 jaar bij Jos. Peter ontwerpt, tekent en print alle sieraden met ons 3D ontwerpprogramma en -printer. “Ik vind het ontwerpen en produceren van sieraden ontzettend bijzonder en leuk om te doen. Het oplossen van de problemen die hierbij komen kijken is daar ook een onderdeel van. Het leren werken met nieuwe machines en het uiterste vragen van bestaande machines is echt een uitdaging”.

Daarnaast is Peter onze vaste uurwerkmaker en is hij verantwoordelijk voor alle horlogereparaties. Ook kunt u bij hem terecht als uw klok kapot is. ”Doordat ik al meer dan 25 jaar ervaring heb als horlogemaker kan ik elk horloge of elke klok analyseren en zien wat er nodig is om deze weer te laten lopen. Ik wring me soms in allerlei bochten om ervoor te zorgen dat iets wat eigenlijk niet meer lukt, toch haalbaar te maken. Dat wordt echt gewaardeerd door onze klanten en vindt ik heel bijzonder en waardevol”.

Tessa Droog, Hoofd Marketing & Communicatie bij Juwelier Jos

Tessa

Marketing & Communicatie

”Juwelier Jos is een unieke werkplek waar ik inmiddels al meer dan 13 jaar werk. Ik heb het bedrijf zien groeien door de jaren heen van een winkel met atelier naar een volledige zelfvoorzienend bedrijf met fabriek, eigen productie en eindeloze mogelijkheden voor onze klanten. Alle facetten van het juweliersvak komen bij ons aan bod. Van een horloge reparatie tot het maken van unieke sieraden. Heel divers, breed en uitdagend”.

Tessa is hoofd Marketing & Communicatie bij Juwelier Jos. ”Ik ben verantwoordelijk voor alle facetten van onze marketing. Daarnaast stuur ik ons personeel aan en zorg ik voor de interne communicatie en planning. Orde, structuur en overzicht is een omschrijving die goed bij mij past. Mijn energie haal ik uit de afwisseling van online en offline. Sommige dagen werk ik de hele dag achter de computer, andere dagen ben ik actief op de werkvloer en met het personeel. De afwisseling hierin is erg leuk en dynamisch”.

 

Madelon Bouwman, verkoopster bij Juwelier Jos

Madelon

Verkoop

Madelon is al meer dan 10 jaar een vast gezicht bij Juwelier Jos. Madelon heeft veel kennis van alle facetten uit de winkel en helpt u graag. ”Van onze klanten krijg ik enorm veel energie. Ik vind het erg leuk om trouwringen samen te stellen met stellen. En ik denk graag mee over het laten maken van een sieraad op maat.”

”Door mijn jarenlange ervaring kan ik klanten goed informeren over alle mogelijkheden. Op bijna elke vraag heb ik een antwoord. Ook ben ik echt geïnteresseerd in onze klanten en geef ze graag het gevoel dat ze welkom zijn. Ik neem graag de tijd voor een klant om tot een mooi en uniek eindproduct te komen”.

Guyana

Verkoop

Guyana is sinds kort bij ons in dienst. U komt haar tegen in de winkel waar zij u helpt met het uitzoeken van een sieraad. Guyana heeft een goudsmid achtergrond en kan u daarom goed helpen en uitleggen wat technisch wel of niet haalbaar is.

Het kan ook zijn dat u haar soms in ons atelier treft, waar zij ook werkt aan kleine sieraden reparaties. ”De afwisseling in taken vindt ik erg leuk. Elke dag is anders. Ook gaat geen enkele klant met hetzelfde sieraad naar huis. Het maatwerk waar we in gespecialiseerd zijn is ontzettend waardevol om te bieden aan onze klanten. Ik merk dat me dat veel voldoening geeft”.

Marit

Goudsmid

”Ik ben werkzaam in het atelier als goudsmid. Daarnaast plaats ik as in sieraden op afspraak. Dit is heel bijzonder om te doen, want dit geeft een dankbaar gevoel en mensen kunnen het gemis van een dierbare die is overleden meer een plek geven. Ik leg hierbij alles stap voor stap uit en geef tekst en uitleg over wat ik doe. Hierdoor zien mensen het proces en krijgen ze inzicht in hoe wij as in sieraden plaatsen. Hier ligt mijn kracht.”

”Daarnaast maak ik de technisch lastige sieraden, zoals bicolor en tricolor ringen. Tot slot ben ik verantwoordelijk voor het zetten van stenen in sieraden, zoals zirkonia’s, diamanten en edelstenen”.

Jessy

Goudsmid

Alweer een aantal jaar versterkt Jessy het team in onze edelsmederij. Zij heeft de vakschool in Schoonhoven tot goudsmid afgerond en werkt parttime in onze edelsmederij. Jessy is verantwoordelijk voor de sieraden reparaties, het plaatsen van as in sieraden en het vervangen van horlogebatterijen.

Ik haal energie uit het maken van verschillende sieraden. Mijn werk is altijd anders en geen dag is hetzelfde. Ik wordt gelukkig van het afleveren van sieraden aan klanten. De emotie die daar soms bij gepaard maakt, vind ik heel bijzonder en waardevol. Daarnaast ben ik in de leer om stenen te gaan zetten in sieraden. Heel leuk om te doen en leerzaam!”.

Rowan

Goudsmid

Rowan is recent afgestudeerd Goudsmid aan de vakschool in Schoonhoven. ”U komt mij tegen bij de balie in het atelier. Ik neem reparaties aan en voer deze uit. ”Ik ben gespecialiseerd in het plaatsen van zichtbare as met acrylhars. Het is het laatste stap in het proces en maakt het sieraad af. Het is de ‘finishing touch’.”

”Ik ben goed met mensen en vind het leuk om in contact te staan met de klant. Ik handel problemen af en zie wat een sieraad nodig heeft om weer optimaal gerepareerd te worden. Ik vind de afwisseling in mijn werk erg leuk, contact met mensen en het werken achter mijn werkbank”.

Kom langs in onze winkel

Wilt u persoonlijk advies over het laten maken van een sieraad, het inleveren van uw goud of bijvoorbeeld over het aanschaffen dan de perfecte set trouwringen? Voor dit en meer kunt u bij ons terecht. Maak hieronder direct een afspraak in onze agenda en kom langs. We helpen u graag persoonlijk.

Selecteer waar u voor komt, de gewenste datum en het tijdstip. Vul uw contactgegevens in en bevestig uw afspraak.

Heeft u nog vragen? Stuur een mail naar jos@juwelierjos.nl of bellen naar 0182 – 786 338.

Juwelier Jos, uw juwelier in Gouda

Juwelier Jos is uw juwelier omtrent alles wat te maken heeft met uw sieraden en horloges. Van sieradenreparaties en horlogereparaties tot verlovingsringen en trouwringen in Gouda.

Ook voor het uitzoeken van een sieraad met as of voor het laten ontwerpen en vervaardigen van een nieuw sieraad bent u bij ons van harte welkom. Onze juwelier in Gouda is veelzijdig, ambachtelijk en professioneel. Lever uw goud of zilver bij ons in of breng een bezoek aan onze winkel.