• 24 uur per dag online bestellen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Grote collectie
  • Winkel 6 dagen per week geopend

Vragen? Bel ons gerust op (0)182 78 63 38

Over Juwelier Jos

Ambacht en vakmanschap

Juwelier Jos is meer dan alleen een juwelier waar je terecht kan voor een nieuw sieraad of voor het vervangen van een horlogebatterij. Wij specialiseren ons in het ambachtelijk vervaardigen van unieke en persoonlijke sieraden. 

Van iets ouds iets nieuw maken

Jos specialiseerde zich al vroeg in het vermaken van oude trouwringen naar nieuwe sieraden. Nog steeds is het vermaken van oude sieraden naar iets nieuws of het ontwerpen van een volledig nieuw sieraad de specialiteit van Jos. Ambacht, vakmanschap en kennis van goudsmeden komen hierbij allemaal samen.

Make a Memory

‘’Het vertalen van een herinnering naar een draagbaar en tastbaar sieraad is elke keer weer een feestje op zich. Ik voel me vereerd dat ik pure gesmeden emotie kan vereeuwigen in een prachtig en uniek sieraad. Dat maakt het bijzonder om te doen en hier kan ik al mijn passie en gevoel in kwijt.’’ 

De Edelsmederij

Alle sieraden en reparaties worden ambachtelijk vervaardigd in onze Edelsmederij. Alle apparatuur die nodig is voor het maken van sieraden staat hier. Omdat het gehele productieproces van idee tot sieraad in huis wordt doorgelopen is vrijwel alles mogelijk. Of u nu een nieuw sieraad wilt laten maken of een bestaand sieraad wil laten vermaken, het is allemaal mogelijk. In onze Edelsmederij kunt u ook uw oude goud inleveren. U kunt dan kiezen voor contant geld of voor het maken van een nieuw sieraad. U kunt hier uitrekenen wat uw oude goud op dit moment waard is.

De winkel

De gehele collectie sieraden en horloges kunt u bekijken in onze winkel in Gouda. Onder het genot van een kopje koffie of thee bespreken we uw wensen en komen we samen tot het ideale eindresultaat. 

 

Ons Team

Maak kennis met het team van Juwelier Jos.

Jos van Beek

Eigenaar

Jos van Beek, eigenaar van Juwelier Jos, werkt al meer dan 40 jaar als juwelier en goudsmid. ‘’Door alle kennis en ervaring die ik de afgelopen 40 jaar opgedaan heb, kan ik een klant heel gericht helpen. Ik denk graag mee over een persoonlijk en uniek sieraad voor iemand. Als mensen mij vragen wat ik doe, dan zeg ik altijd ‘Ik maak pure, gesmeden emotie.’’ Daar ligt echt mijn kracht en passie.’’

Peter Bitter

Uurwerkmaker

Uurwerkmaker Peter Bitter werkt al meer dan 20 jaar bij Jos. Peter ontwerpt, tekent en print alle sieraden met ons 3D ontwerpprogramma en -printer. Daarnaast is Peter onze vaste uurwerkmaker en is hij verantwoordelijk voor alle horlogereparaties. Ook kunt u bij hem terecht als uw klok kapot is.

Jessy Zon

goudsmid

Sinds kort versterkt Jessy het team in onze Edelsmederij. Zij heeft de vakschool in Schoonhoven tot goudsmid afgerond en werkt parttime in onze Edelsmederij waar zij verantwoordelijk is voor de sieraden reparaties.

Tessa Akse

Marketing

Ook Tessa Akse is al meer dan 10 jaar in dienst bij Jos. Zij begon bij Jos als zaterdaghulp en werkt inmiddels 3 dagen per week als hoofd Marketing & Communicatie bij Juwelier Jos en is verantwoordelijk voor alles dat met marketing en communicatie te maken heeft. Daarnaast kun je haar tegenkomen in de winkel of bij de aankoop van een Memorie Sieraad.

Madelon Bouwman

verkoop

Madelon is al jaren een vast gezicht bij Juwelier Jos. Komt u voor het uitzoeken van een nieuw sieraad, wilt u trouwringen uitzoeken of wilt u een nieuw sieraad laten ontwerpen? Madelon heeft veel kennis van alle facetten uit de winkel en helpt u graag. U wordt op dinsdag, woensdag en vrijdag door haar geholpen.

Agnes ter Laare

verkoop

Agnes is al jaren onze vaste kracht op donderdag en zaterdag. Zij helpt u graag met het uitzoeken van een nieuw sieraad of het omzetten van een ontwerp naar een tastbaar sieraad. Ook als u een Memorie Sieraad uit komt zoeken, wordt u door Agnes geholpen.