• 24 uur per dag online bestellen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Grote collectie
  • Winkel 6 dagen per week geopend

Vragen? Bel ons gerust op (0)182 78 63 38

Juwelier Jos in Gouda is uw juwelier

Juwelier Jos in Gouda is dé juwelier voor alles omtrent uw sieraden en horloges. Zoekt u in Gouda een juwelier? U kunt onder andere bij ons terecht voor sieradenreparaties als horlogereparaties. Daarnaast kunnen wij een geheel nieuw sieraad voor u ontwerpen en produceren. Wist u dat wij een specialisme hebben? Ons specialisme is het vermaken van een trouwring naar een nieuw sieraad. In onze Edelsmederij aan huis voeren wij alle reparaties en ambachten uit. Onze winkel is de plek voor het uitzoeken of laten ontwerpen van een sieraad. Ook kopen wij goud en zilver in. Of wilt u een sieraad met het as van uw overleden dierbare laten maken? Wij bieden een groot assortiment assieraden. Kortom, u bent u bij ons aan het juiste adres voor alles omtrent uw sieraden en horloges.

Dé juwelier en edelsmid van Gouda

Juwelier Jos is meer dan alleen een juwelier waar je terecht kan voor een nieuw sieraad of voor het vervangen van een horlogebatterij. Wij specialiseren ons in het ambachtelijk vervaardigen van unieke en persoonlijke sieraden. Eigenaar en Meester Goudsmid Jos heeft meer dan 40 jaar ervaring in het vak. Deze ervaring, gecombineerd met de passie voor het vak resulteren in bijzondere sieraden met eigen een elk verhaal. Zoekt u een juwelier in Gouda Bloemendaal? U vindt onze winkel en atelier in het centrum van Gouda op een kwartier afstand van Winkelcentrum Bloemendaal.

Trouwringen vermaken tot nieuw sieraad

Jos, van Juwelier Jos in Gouda, specialiseerde zich al vroeg in het vermaken van oude trouwringen naar nieuwe sieraden. Nog steeds is het vermaken van oude sieraden naar iets nieuws of het ontwerpen van een volledig nieuw sieraad de specialiteit van Jos. Ambacht, vakmanschap en kennis van goudsmeden komen hierbij allemaal samen. Daarbij speelt innovatie ook een grote rol. Met de nieuwste technieken en machines werken we continu aan mooiere producten voor onze klanten.

Unieke sieraden laten maken

‘’Het vertalen van een herinnering naar een draagbaar en tastbaar sieraad is elke keer weer een feestje op zich. Ik voel me vereerd dat ik pure gesmeden emotie kan vereeuwigen in prachtige en unieke sieraden. Dat maakt het bijzonder om te doen en hier kan ik al mijn passie en gevoel in kwijt.’’ 

Waarom Juwelier Jos?

Ambacht en vakmanschap

Directe service

Unieke en persoonlijke sieraden

Persoonlijke hulp

Productie en reparatie in huis

Onze Edelsmederij

Alle sieraden en reparaties worden ambachtelijk vervaardigd in onze Edelsmederij. Alle apparatuur die nodig is voor het maken van sieraden staat hier. Omdat het gehele productieproces van idee tot sieraad in huis wordt doorgelopen is vrijwel alles mogelijk. Of u nu een nieuw sieraad wilt laten maken of een bestaand sieraad wil laten vermaken, het is allemaal mogelijk. 

Zoekt u in Gouda een juwelier? Kom langs bij Juwelier Jos voor alles omtrent uw sieraad of horloge. Laat bijvoorbeeld uw ring solderen
Uw edelsmid in Gouda is Juwelier Jos, kom langs voor uw sieraden- of horlogereparatie

Bezoek Juwelier Jos in Gouda

Onze winkel is sinds kort volledig vernieuwd. We hebben meerdere, kleine ruimtes gecreëerd waarbij we rustig met u kunnen plaats nemen om een sieraad te laten maken of uit te zoeken. Hiermee zijn we geen standaard juwelier zoals u er waarschijnlijk wel meerdere kent. Juwelier Jos in Gouda heeft een kleinere collectie sieraden om direct te verkopen. Wij focussen ons vooral op het ontwerpen en op maat maken van unieke sieraden. 

De gehele collectie sieraden kunt u bekijken in onze juwelier in Gouda. Onder het genot van een kopje koffie of thee bespreken we uw wensen en komen we samen tot het ideale eindresultaat. 

Wat doet Juwelier Jos?

Unieke sieraden

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van unieke en persoonlijke sieraden. Elk sieraad wordt in 3D ontworpen, getekend en vervolgens gegoten in het edelmetaal naar keuze. Maak uw sieraad persoonlijk door een gravure toe te voegen of kies voor een unieke steen. Hier kunt u meer informatie vinden of het laten maken van een uniek en persoonlijk sieraad.

Assieraden

Het omzetten van een emotie naar een tastbaar en draagbaar sieraad. Dat is wat wij met onze collectie assieraden, genaamd Memorie Sieraden doen. Een assieraad houdt de herinnering aan uw overleden dierbare levendig. Een bijzondere manier om uw naasten te herinneren en eren. Bekijk onze collectie assieraden op onze website Memorie Sieraden.

Trouwringen

Bent u op zoek naar een op maat gemaakte set trouwringen in Gouda die helemaal past bij u en uw partner? In onze Edelsmederij maken we unieke sets trouwringen. In zilver of goud, met stenen en zonder en in allerlei vormen en maten. Wij laten u graag onze uitgebreide collectie trouwringen zien en bespreken samen met u alle wensen en mogelijkheden.

Inkoop goud en zilver

Bij ons kunt u terecht voor het verkopen van uw goud of zilver. U heeft daarin verschillende keuzes. Kies voor contant geld of een bankoverschrijving, kies een nieuw sieraad uit de winkel met korting of laat een geheel nieuw sieraad maken. De keuze is aan u. Op onze website inkoop-goud-gouda.nl kunt u vooraf berekenen wat uw goud waard is. 

Sieraden reparaties

Heeft u een sieraad dat kapot, versleten of te klein is? Wij kunnen alle soorten sieraden reparaties voor u uitvoeren. Onze gecertificeerde goudsmeden hebben jarenlange ervaring in het repareren van sieraden. Bekijk de sieraden reparaties die wij voor u kunnen doen en kom langs in onze Edelsmederij.

Horloge reparaties

Onze vakkundige horlogemaker is gespecialiseerd in het repareren van horloges. Vrijwel elk merk en elke soort reparatie kunnen wij voor u uitvoeren. Bekijk hier ons overzicht aan horloge reparaties of neem contact met ons op voor alle mogelijkheden omtrent het repareren of herstellen van uw horloge.

Ons Team

Maak kennis met het team van Juwelier Jos.

Jos van Beek

Eigenaar

Jos van Beek, eigenaar van Juwelier Jos in Gouda, werkt al meer dan 40 jaar als juwelier en goudsmid. ‘’Door alle kennis en ervaring die ik de afgelopen 40 jaar opgedaan heb, kan ik een klant heel gericht helpen. Ik denk graag mee over een persoonlijk en uniek sieraad voor iemand. Als mensen mij vragen wat ik doe, dan zeg ik altijd ‘Ik maak pure, gesmeden emotie.’’ Daar ligt echt mijn kracht en passie.’’

Peter Bitter

Uurwerkmaker

Uurwerkmaker Peter Bitter werkt al meer dan 20 jaar bij Jos. Peter ontwerpt, tekent en print alle sieraden met ons 3D ontwerpprogramma en -printer. Daarnaast is Peter onze vaste uurwerkmaker en is hij verantwoordelijk voor alle horlogereparaties. Ook kunt u bij hem terecht als uw klok kapot is.

Jessy Zon

goudsmid

Sinds kort versterkt Jessy het team in onze Edelsmederij. Zij heeft de vakschool in Schoonhoven tot goudsmid afgerond en werkt parttime in onze Edelsmederij waar zij verantwoordelijk is voor de sieraden reparaties.

Tessa Akse

Marketing

Ook Tessa Akse is al meer dan 10 jaar in dienst bij Jos. Zij begon bij Jos als zaterdaghulp en werkt inmiddels 3 dagen per week als hoofd Marketing & Communicatie bij Juwelier Jos en is verantwoordelijk voor alles dat met marketing en communicatie te maken heeft. Daarnaast kun je haar tegenkomen in de winkel of bij de aankoop van een Memorie Sieraad.

Madelon Bouwman

verkoop

Madelon is al jaren een vast gezicht bij Juwelier Jos. Komt u voor het uitzoeken van een nieuw sieraad, wilt u trouwringen uitzoeken of wilt u een nieuw sieraad laten ontwerpen? Madelon heeft veel kennis van alle facetten uit de winkel en helpt u graag. U wordt op dinsdag, woensdag en vrijdag door haar geholpen.

Agnes ter Laare

verkoop

Agnes is al jaren onze vaste kracht op donderdag en zaterdag. Zij helpt u graag met het uitzoeken van een nieuw sieraad of het omzetten van een ontwerp naar een tastbaar sieraad. Ook als u een Memorie Sieraad uit komt zoeken, wordt u door Agnes geholpen.

Kom langs in onze winkel

Wilt u persoonlijk advies over het laten maken van een sieraad, het inleveren van uw goud of bijvoorbeeld over het aanschaffen dan dé perfecte set trouwringen? Voor dit en meer kunt u bij ons terecht. Maak hieronder direct een afspraak in onze agenda en kom langs. 

We helpen u graag persoonlijk.

Juwelier Jos, uw juwelier in Gouda

Juwelier Jos is uw juwelier omtrent alles wat te maken heeft met uw sieraden en horloges. Van sieradenreparaties en horlogereparaties tot verlovingsringen en trouwringen in Gouda. Ook voor het uitzoeken van een sieraad met as of voor het laten ontwerpen en vervaardigen van een nieuw sieraad bent u bij ons van harte welkom. Onze juwelier in Gouda is veelzijdig, ambachtelijk en professioneel. Lever uw goud of zilver bij ons in of breng een bezoek aan onze winkel.