• 24 uur per dag online bestellen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Grote collectie
  • Winkel 6 dagen per week geopend

Vragen? Bel ons gerust op (0)182 78 63 38

Make a Memory

Make a Memory staat voor het vastleggen van unieke en persoonlijke herinneringen en dit tastbaar maken in een voorwerp of sieraad. Heeft u een persoonlijke herinnering of moment in uw leven dat zo waardevol is dat u het vast wilt leggen? Make a Memory maakt dit mogelijk. U kunt van een voorwerp een sieraad laten maken of een bijzondere foto of tekst laten plaatsen op een bestaand sieraad. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij denken graag met u mee over alle mogelijkheden.

Laseren

Doordat wij gebruik maken van de nieuwste lasertechniek kunnen wij allerlei soorten gravures plaatsen. U kunt kiezen om een gravure, vingerafdruk of andere afdruk mee te laten gieten of om het op een sieraad of voorwerp te laten laseren. 

Voorwerp inscannen en op schaal een sieraad van maken

Voor een klant hebben we dit kinderschoentje ingescand en op schaal een zilveren hanger van gemaakt. Elk voorwerp tot 30 cm breedte kan worden ingescand. U kunt het vervolgens in elk edelmetaal laten gieten. Tot slot kunt u er een persoonlijke gravure op laten plaatsen, zoals een naam of een datum.

Hanger met hand- en voetafdruk d.m.v. lasergravure

Op deze hanger is met een nieuwe lasertechniek een hand- en voetafdruk van een overleden kindje geplaatst. Met deze techniek kan er binnen enkele minuten een afdruk gelaserd worden. Aan de achterkant is de naam van het kindje en een persoonlijke tekst gegraveerd.

Kinderbestek gravure met lasertechniek

Een kinderbestek is een een uniek en persoonlijk cadeau. Een cadeau dat voor altijd bij iemand blijft en daarom heel waardevol is. U kunt het nog persoonlijker maken door de naam en/of de geboortedatum van een kindje op het bestek te laten plaatsen. Door de nieuwe lasertechniek is het mogelijk om zelf het lettertype, de plaats en de grootte te kiezen van de gravure. Ook kan hiermee het mes worden gegraveerd.