0182 – 78 63 38

jos@juwelierjos.nl

Lange Tiendeweg 17, 2801 KD Gouda

Make a Memory
Breng uw herinnering tot leven

Make a Memory staat voor het vastleggen van unieke en persoonlijke herinneringen en dit tastbaar maken in een voorwerp of sieraad. Heeft u een persoonlijke herinnering of moment in uw leven dat zo waardevol is dat u het vast wilt leggen? Make a Memory maakt dit mogelijk. U kunt van een voorwerp een uniek sieraad laten maken of een bijzondere foto of tekst laten plaatsen op een bestaand sieraad.

Doordat we gebruik maken van de nieuwste lasertechniek kunnen we allerlei soorten gravures plaatsen en zo uw sieraad persoonlijk maken. U kunt kiezen om een gravure, vingerafdruk of andere afdruk mee te laten gieten of om het op een sieraad of voorwerp te laten laseren. Een lasergravure op een voorwerp of sieraad slijt niet en blijft hierdoor voor altijd zichtbaar.  De mogelijkheden qua laseren zijn eindeloos. We denken graag met u mee over alle mogelijkheden.

Van trouwring naar hanger

Van een oude trouwring van een klant hebben we deze prachtige hanger gemaakt. De ring is door midden gezaagd, netjes afgewerkt en weer samengevoegd waardoor er een unieke vorm is ontstaan. Hier is een briljant geslepen diamant in een geelgouden zetkast aan toegevoegd. De gravure in deze ring is behouden omdat dit van grote emotionele waarde was voor de klant.

Een drietal set ringen in witgoud met blad motief volledig ontworpen door klant en geproduceerd door Juwelier Jos

Set van 3 ringen ontworpen door klant

Dit drietal ringen is volledig ontworpen door een van onze klanten. De ringen in deze set hebben een bijzondere betekenis. De onderste 2 dingen dienen als trouwringen. De ring die u bovenop de foto ziet is voor de dochter van het gelukkige paar. Onze klant heeft het ontwerp volledig gemaakt en aangeleverd, waarna wij de ringen geproduceerd hebben. Een unieke samenwerking.

Gepersonaliseerd Memorie Sieraad

De Star is Born ring uit onze collectie Memorie Sieraden  is volledig gepersonaliseerd door een klant. De zetkast is aangepast, het hart bovenop is toegevoegd en zelfs de standaard banen zijn aangepast qua vorm. Hierdoor is een uniek gedenksieraad ontstaan dat de persoonlijke herinnering aan een overleden dierbare weerspiegelt.

Geelgouden ashanger in de vorm van een pioenroos ontworpen door Juwelier Jos

Ashanger Pioenroos in geelgoud

Een van onze klanten wilde een ashanger in de vorm van een pioenroos. Dit ontwerp hadden we nog niet in onze collectie, dus deze hanger is volledig op maat gemaakt voor de klant. De briljant geslepen diamant in het midden van de roos is afkomstig uit een oud sieraad die de klant meebracht.

Kinderbestek met lasergravure

Een kinderbestek is een een uniek en persoonlijk cadeau. Een cadeau dat voor altijd bij iemand blijft en daarom heel waardevol is. U kunt het nog persoonlijker maken door de naam en/of de geboortedatum van een kindje op het bestek te laten plaatsen. Door de nieuwe lasertechniek is het mogelijk om zelf het lettertype, de plaats en de grootte te kiezen van de gravure.

Van oude trouwring naar unieke hanger

Van een oude trouwring van een ouder is deze unieke hanger gemaakt. In de trouwring is de originele gravure behouden. Daarnaast is er een ronde hanger aan toegevoegd, waar een vingerafdruk op is geplaatst van dezelfde ouder. Een prachtig, bijzonder sieraad met emotionele waarde.

Guyana van Rijn, verkoopster bij Juwelier Jos

Voorwerp sieraad op schaal

Voor een klant hebben we dit kinderschoentje ingescand en op schaal een zilveren hanger van gemaakt. Elk voorwerp tot 30 cm breedte kan worden ingescand. U kunt het vervolgens in elk edelmetaal laten gieten. Tot slot kunt u er een persoonlijke gravure op laten plaatsen, zoals een naam of een datum.

Tessa Droog, Hoofd Marketing & Communicatie bij Juwelier Jos

Hanger met hand- en voetafdruk met een lasergravure

Op deze hanger is met een nieuwe lasertechniek een hand- en voetafdruk van een overleden kindje geplaatst. Met deze techniek kan er binnen enkele minuten een afdruk gelaserd worden. Aan de achterkant is de naam van het kindje en een persoonlijke tekst gegraveerd.

Krijg persoonlijk advies in onze winkel

We ontvangen u graag in onze winkel in Gouda om samen alle mogelijkheden en wensen voor een sieraad met u te bespreken. In een van onze aparte ruimten wordt u vakkundig geholpen door een medewerker onder het genot van een kopje koffie of thee. Maak hieronder direct een afspraak voor een bezoek aan onze winkel.

Selecteer waar u voor komt, de gewenste datum en het tijdstip. Vul uw contactgegevens in en bevestig uw afspraak.

Heeft u nog vragen? Stuur een mail naar jos@juwelierjos.nl of bellen naar 0182 – 786 338.