Make Memory

Make Memory staat voor het vastleggen van unieke en persoonlijke herinneringen en dit tastbaar maken in een voorwerp of sieraad. 

Doordat wij gebruik maken van de nieuwste lasertechniek zijn de mogelijkheden eindeloos. U kunt kiezen om een gravure, vingerafdruk of andere afdruk mee te laten gieten of om het op een sieraad of voorwerp te laten laseren.

Voorwerp inscannen en op schaal een sieraad van maken

Voor een klant hebben we dit kinderschoentje ingescand en op schaal een zilveren hanger van gemaakt. Elk voorwerp tot 30 cm breedte kan worden ingescand. U kunt het vervolgens in elk edelmetaal laten gieten. Tot slot kunt u er een persoonlijke gravure op laten plaatsen, zoals een naam of een datum.

Hanger met hand- en voetafdruk d.m.v. lasergravure

Op deze hanger is met een nieuwe lasertechniek een hand- en voetafdruk van een overleden kindje geplaatst. Met deze techniek kan er binnen enkele minuten een afdruk gelaserd worden. Aan de achterkant is de naam van het kindje en een persoonlijke tekst gegraveerd.

Kinderbestek gravure met lasertechniek

Een kinderbestek is een een uniek en persoonlijk cadeau. Een cadeau dat voor altijd bij iemand blijft en daarom heel waardevol is. U kunt het nog persoonlijker maken door de naam en/of de geboortedatum van een kindje op het bestek te laten plaatsen. Door de nieuwe lasertechniek is het mogelijk om zelf het lettertype, de plaats en de grootte te kiezen van de gravure. Ook kan hiermee het mes worden gegraveerd.