• 24 uur per dag online bestellen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Grote collectie
  • Winkel 6 dagen per week geopend

Vragen? Bel ons gerust op (0)182 78 63 38

Make a Memory

Make a Memory staat voor het vastleggen van unieke en persoonlijke herinneringen en dit tastbaar maken in een voorwerp of sieraad. Heeft u een persoonlijke herinnering of moment in uw leven dat zo waardevol is dat u het vast wilt leggen? Make a Memory maakt dit mogelijk. U kunt van een voorwerp een sieraad laten maken of een bijzondere foto of tekst laten plaatsen op een bestaand sieraad.

Doordat wij gebruik maken van de nieuwste lasertechniek kunnen wij allerlei soorten gravures plaatsen en zo uw sieraad persoonlijk maken. U kunt kiezen om een gravure, vingerafdruk of andere afdruk mee te laten gieten of om het op een sieraad of voorwerp te laten laseren. Een lasergravure op een voorwerp of sieraad slijt niet en blijft hierdoor voor altijd zichtbaar.  De mogelijkheden qua laseren zijn eindeloos. Wij denken graag met u mee over alle mogelijkheden.

Van trouwring naar hanger

Van een oude trouwring van een klant hebben we deze prachtige hanger gemaakt. De ring is door midden gezaagd, netjes afgewerkt en weer samengevoegd waardoor er een unieke vorm is ontstaan. Hier is een briljant geslepen diamant in een geelgouden zetkast aan toegevoegd. De gravure in deze ring is behouden omdat dit van grote emotionele waarde was voor de klant.

Gepersonaliseerd Memorie Sieraad

De Star is Born ring uit onze collectie Memorie Sieraden  is volledig gepersonaliseerd door een klant. De zetkast is aangepast, het hart bovenop is toegevoegd en zelfs de standaard banen zijn aangepast qua vorm. Hierdoor is een uniek gedenksieraad ontstaan dat de persoonlijke herinnering aan een overleden dierbare weerspiegelt.

Voorwerp sieraad op schaal

Voor een klant hebben we dit kinderschoentje ingescand en op schaal een zilveren hanger van gemaakt. Elk voorwerp tot 30 cm breedte kan worden ingescand. U kunt het vervolgens in elk edelmetaal laten gieten. Tot slot kunt u er een persoonlijke gravure op laten plaatsen, zoals een naam of een datum.

Krijg persoonlijk advies in onze winkel

Wij ontvangen u graag in onze winkel in Gouda om samen alle mogelijkheden en wensen voor een sieraad met u te bespreken.

In één van onze aparte ruimten wordt u vakkundig geholpen door een medewerker onder het genot van een kopje koffie of thee.

Maak hieronder direct een afspraak voor een bezoek aan onze winkel.

Van oude trouwring naar unieke hanger

Van een oude trouwring van een ouder is deze unieke hanger gemaakt. In de trouwring is de originele gravure behouden. Daarnaast is er een ronde hanger aan toegevoegd, waar een vingerafdruk op is geplaatst van dezelfde ouder. Een prachtig, bijzonder sieraad met emotionele waarde.

Kinderbestek met lasergravure

Een kinderbestek is een een uniek en persoonlijk cadeau. Een cadeau dat voor altijd bij iemand blijft en daarom heel waardevol is. U kunt het nog persoonlijker maken door de naam en/of de geboortedatum van een kindje op het bestek te laten plaatsen. Door de nieuwe lasertechniek is het mogelijk om zelf het lettertype, de plaats en de grootte te kiezen van de gravure.

Hanger met hand- en voetafdruk d.m.v. lasergravure

Op deze hanger is met een nieuwe lasertechniek een hand- en voetafdruk van een overleden kindje geplaatst. Met deze techniek kan er binnen enkele minuten een afdruk gelaserd worden. Aan de achterkant is de naam van het kindje en een persoonlijke tekst gegraveerd.

Maak een afspraak en kom langs

U kunt hier een afspraak inplannen voor het uitzoeken van een nieuw sieraad in onze winkel in Gouda. Wij helpen u graag persoonlijk.