• 24 uur per dag online bestellen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Grote collectie
  • Winkel 6 dagen per week geopend

Vragen? Bel ons gerust op (0)182 78 63 38

Unieke sieraden laten maken bij Juwelier Jos

De sieraden van Juwelier Jos zijn stuk voor stuk unieke sieraden. Een uniek sieraad is een sieraad dat volledig op maat voor u gemaakt wordt. Hiervan wordt er maar 1 exemplaar gemaakt. Hierdoor is uw sieraad volledig uniek. Kies voor unieke, handgemaakte oorbellen of laat ringen ontwerpen.

In onze eigen Edelsmederij in Gouda wordt elk sieraad getekend en ontworpen met een speciaal 3D tekenprogramma. Daarna wordt ze met onze 3D printer geprint en gegoten in het gewenste edelmetaal. Tot slot wordt het sieraad afgewerkt.

U kunt uw sieraad personaliseren door een persoonlijke gravure of één of meerdere edelstenen naar keuze die onze edelsmid in het sieraad plaatst. Zo creëert u samen met één van onze edelsmeden een uniek en persoonlijk ontwerp.

Een uniek sieraad laten maken? Maak direct een afspraak.

Sieraad ontwerpen en vervaardigen

Een sieraad ontwerpen en vervaardigen is ons specialisme. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en technologieën, in combinatie met eeuwenoude ambachten voor het ontwerpen en produceren van unieke sieraden. 

Persoonlijk sieraad laten maken

Wilt u een persoonlijk sieraad laten maken? Zoals bijvoorbeeld een ring laten maken met een eigen steen? Of wilt u een eigen ketting ontwerpen Of heeft u interesse in unieke handgemaakte oorbellen? Voor al deze sieraden kunt u bij ons terecht. We hebben sieraden in onze collectie, vaak geïnspireerd op elementen uit de natuur, maar we denken ook graag mee met een eigen ontwerp. U kunt een sieraad uit de bestaande collectie aan laten passen naar uw wensen óf een geheel nieuw ontwerp laten maken.

unieke sieraden

”De asring ”Star is born” uit onze collectie Memorie Sieraden is volledig gepersonaliseerd naar de wensen van een klant.”

”Een bijzondere manier om van een sieraad uit de bestaande collectie sieraden een uniek en zelf ontworpen sieraad te maken.”

Waarom Juwelier Jos?

Ambacht en vakmanschap

Specialisme in vervaardigen van sieraden

Unieke en persoonlijke sieraden

Persoonlijk advies

Ontwerp en productie in eigen Edelsmederij

”Wij ontwerpen en produceren alle sieraden in ons eigen atelier in Gouda. Omdat wij het gehele productieproces in huis doorlopen zijn de mogelijkheden eindeloos. Niet alleen qua sieraden is de keuze enorm, ook de mogelijkheden voor het personaliseren van een sieraad zijn erg groot.” Aldus Meester Goudsmid en eigenaar Jos.

”Sinds kort kunnen wij met de nieuwste lasertechnieken sieraden tot in detail laseren. Zoals een handgeschreven tekst van u of uw geliefde. Hoe mooi en persoonlijk is dat? Daarnaast kunnen we niet alleen sieraden, maar ook gebruiksvoorwerpen, zoals een kinderbestek of zippo, graveren en een persoonlijke noot geven.” Aldus Juwelier Jos.

Uniek sieraad personaliseren

Mogelijkheden om uw sieraad uniek en persoonlijk te maken zijn:

  • Een vingerafdruk laten graveren.

  • Een naam, datum of andere korte tekst graveren, eventueel in een eigen handschrift.

  • Een unieke steen plaatsen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een briljant geslepen diamant, een opaal, een gekleurde Swarovski zirkonia of een andere mooie edelsteen die bij u past.

  • Een bestaand sieraad aanpassen qua vorm, formaat of qua stenen.

  • Een geheel nieuw sieraad laten ontwerpen door de goudsmid.

”Een persoonlijke gravure maakt een voorwerp of sieraad eigen en uniek.”

”Een vingerafdruk op een sieraad laten plaatsen is een unieke en bijzondere manier om een overleden dierbare(n) te herinneren.”

Ringen ontwerpen

Wilt u ringen laten ontwerpen? U kunt bij ons terecht voor het laten maken van een unieke set ringen. Allereerst kunnen wij een set relatieringen voor u ontwerpen. Maar u kunt ook bij ons terecht voor een ontwerp trouwringen of voor een aanzoeksring. Kom langs in onze winkel en laat samen met één van onze goudsmeden een ontwerp op maat maken.

Wilt u ringen laten ontwerpen? Maak direct een afspraak en krijg persoonlijk advies.

Van oud naar Nieuw

Naast het ontwerpen van nieuwe sieraden kunt u bij ons terecht voor het herstellen van oude sieraden. Een oud sieraad een nieuw sieraad laten maken behoort ook tot de mogelijkheden. Het is erg bijzonder om een dierbaar sieraad met een hoge emotionele waarde nieuw leven in te blazen.

Memorie Sieraden

Wist u dat een ander specialisme van ons het maken van assieraden is? Assieraden zijn sieraden waarin de as en/of haar van (een) overleden dierbare(n) is verwerkt. Een assieraad kan troost bieden tijdens het rouwproces en kan een tastbare en blijvende herinnering zijn aan iemand die u dierbaar was. U kunt de collectie assieraden online bekijken of u kunt langskomen in onze winkel in Gouda om de collectie te bekijken.

Over Juwelier Jos

Jos koos al op zijn vijftiende voor het vak van goudsmid en juwelier. Hij studeerde in Schoonhoven en volgde de opleiding goud- en zilversmeden. In 1980 studeerde hij af en in 1987 is Jos voor zichzelf begonnen. Tien jaar later werd zijn eerste winkel in Gouda geopend aan de Wilhelminastraat, toen nog onder een andere naam. Later is Juwelier Jos verhuisd naar de Lange Tiendeweg.

Inmiddels heeft Juwelier Jos al meer dan 40 jaar ervaring in het vak. Zijn passie ligt in het maken van unieke sieraden die het persoonlijke verhaal vertellen van degene die het sieraad draagt. Lees hier zijn persoonlijke verhaal.

Een vraag stellen over een uniek sieraad

Wilt u direct contact met ons opnemen? Bel dan naar 0182 – 786 338 of vul hieronder het contactformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.