0182 – 78 63 38

jos@juwelierjos.nl

Lange Tiendeweg 17, 2801 KD Gouda

Unieke sieraden op maat gemaakt

Wilt u een persoonlijk sieraad laten maken? Of bent u op zoek naar unieke, handgemaakte juwelen? Zoals bijvoorbeeld een ring laten maken met een eigen steen. Misschien wilt u een eigen ketting ontwerpen? Voor al deze sieraden kunt u bij ons terecht.

De sieraden van Juwelier Jos zijn stuk voor stuk unieke sieraden. Een uniek sieraad is een sieraad dat volledig op maat voor u gemaakt wordt. Hiervan wordt er maar 1 exemplaar gemaakt. Kies voor handgemaakte, unieke oorbellen of laat ringen ontwerpen. Ook kunt u een sieraad laten vermaken of herstellen, bijvoorbeeld van 2 trouwringen 1 ring laten maken.

In onze eigen edelsmederij in Gouda wordt elk sieraad getekend en ontworpen met een speciaal 3D tekenprogramma. Daarna wordt het sieraad met onze 3D printer geprint en gegoten in het gewenste edelmetaal. Tot slot wordt het sieraad afgewerkt.

U kunt uw sieraad personaliseren door een gravure of eenn of meerdere edelstenen naar keuze die onze edelsmid in het sieraad plaatst. Zo creëert u samen met een van onze edelsmeden een uniek en persoonlijk ontwerp.

Kom langs in onze winkel

U kunt hier een afspraak inplannen voor een bezoek aan onze winkel.

Selecteer waar u voor komt, de gewenste datum en het tijdstip. Vul uw contactgegevens in en bevestig uw afspraak.

Heeft u nog vragen? Stuur een mail naar jos@juwelierjos.nl of bellen naar 0182 – 786 338.

Deze geelgouden set uil oorbellen zijn zelf ontworpen door een klant en vervaardigd in onze edelsmederij. Uniek  en persoonlijk.

Op deze bestaande ring is een ovale zetkast gemaakt voor een eigen steen. De steen is in de kast geplaatst. Hierdoor is een uniek sieraad gecreëerd met emotionele waarde.

Unieke oorbellen laten vervaardigen

Een sieraad ontwerpen en vervaardigen is ons specialisme. Hierin is ontzettend veel mogelijk. U kunt bijvoorbeeld unieke oorbellen laten maken. Een eigen ontwerp of idee aanleveren is hierin zeker mogelijk.

We maken gebruik van de nieuwste technieken en technologieën, in combinatie met eeuwenoude ambachten voor het ontwerpen en produceren van unieke sieraden. Zo kunnen we aan de hand van een schets een tastbaar sieraad creëren dat een levenlang mee gaat.

Heeft u een idee voor unieke, handgemaakte oorbellen? We zetten dit graag om in een 3D ontwerp en draagbaar sieraad.

Unieke, handgemaakte juwelen

Wilt u een origineel en eenmalig sieraad laten maken? Of bent u op zoek naar bijzondere, handgemaakte juwelen? Zoals bijvoorbeeld een ring laten maken met een eigen steen.

Of wilt u een eigen ketting ontwerpen? Of het laten maken van een paardenhaar sieraad of moedermelk sieraad? Voor al deze sieraden kunt u bij ons terecht. We hebben sieraden in onze collectie, vaak geïnspireerd op elementen uit de natuur, maar we denken ook graag mee met een eigen ontwerp. U kunt een sieraad uit de bestaande collectie aan laten passen naar uw wensen of een geheel nieuw ontwerp laten maken.

  Geelgouden ring met opaal ontworpen en vervaardigd voor klant door Juwelier Jos in Gouda

  Ringen ontwerpen

  Wilt u ringen laten ontwerpen? Dat is mogelijk bij ons. U kunt bij ons in samenwerking met onze goudsmid zelf een ring ontwerpen. Bijvoorbeeld een prachtige ring met een opaal of een gouden ring met briljant.

  We kunnen een set relatieringen voor u ontwerpen of u kunt een ring laten maken met eigen steen en u kunt bij ons terecht om uw trouwring te ontwerpen of voor een aanzoeksring.

  Kom langs in onze winkel en laat samen met een van onze goudsmeden een ontwerp voor een ring op maat maken.

  Van 2 trouwringen 1 ring laten maken

  Naast het ontwerpen van nieuwe sieraden kunt u bij ons terecht voor het herstellen van oude sieraden.Zo kunt u  Van een oud sieraad een nieuw sieraad laten maken.

  We kunnen van 2 trouwringen 1 ring maken of uw gouden ring vermaken of herstellen. Het is erg bijzonder om een dierbaar sieraad met een hoge emotionele waarde nieuw leven in te blazen. Door 2 ringen samen te voegen, ontstaat er nieuwe symboliek en een sieraad dat doorgegeven kan worden aan een volgende generatie.

  Ashanger traan in zilver van memorie sieraden wordt gevuld met as van overleden dierbare met pincet

  Memorie Sieraden

  Wist u dat we ook gespecialiseerd zijn in sieraden met as? Assieraden zijn sieraden waarin de as en/of haar van (een) overleden dierbare(n) is verwerkt. Een assieraad kan troost bieden tijdens het rouwproces en kan een tastbare en blijvende herinnering zijn aan iemand die u dierbaar was.

  U kunt de collectie assieraden online bekijken of u kunt langskomen in onze winkel in Gouda om de collectie te bekijken. We helpen u graag persoonlijk in de zoektocht naar een bijzonder gedenksieraad.

  ”Een persoonlijke gravure maakt een voorwerp of sieraad eigen en uniek.” We kunnen vrijwel elk voorwerp of sieraad graveren. Zoals dit prachtige kinderbestek met naam en geboortedatum van het pas geboren kindje. Het lettertype is geïnspireerd door het geboortekaartje.

  ”Een vingerafdruk op een sieraad laten plaatsen is een unieke en bijzondere manier om een overleden dierbare(n) te herinneren. Op deze ashanger Klavertje vier met Swarovski zirkonia’s is de vingerafdruk meegegoten in het sieraad. Hierdoor ontstaat meer diepte. ”

  Unieke sieraden personaliseren

  Mogelijkheden om unieke sieraden te personaliseren, zijn:

  • Een vingerafdruk laten graveren.
  • Een naam, datum of andere korte tekst graveren, eventueel in eigen handschrift.
  • Een bijzondere steen plaatsen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een briljant geslepen diamant, een opaal, een gekleurde Swarovski zirkonia of een andere mooie edelsteen die bij u past.
  • Een bestaand sieraad aanpassen qua vorm, formaat of stenen.
  • Een geheel nieuw sieraad laten ontwerpen door de goudsmid.

  Waarom Juwelier Jos?

  • Ambacht en vakmanschap
  • Specialisme in vervaardigen van sieraden
  • Unieke en persoonlijke sieraden
  • Persoonlijk advies
  • Ontwerp en productie in eigen edelsmederij

  ”Wij ontwerpen en produceren alle sieraden in ons eigen atelier in Gouda. Omdat we het gehele productieproces in huis doorlopen zijn de mogelijkheden eindeloos. Niet alleen qua sieraden is de keuze enorm, ook de mogelijkheden voor het personaliseren van een sieraad zijn erg groot.” Aldus Meester Goudsmid en eigenaar Jos.

  ”Sinds kort kunnen we met de nieuwste lasertechnieken sieraden tot in detail laseren. Zoals een handgeschreven tekst van u of uw geliefde. Hoe mooi en persoonlijk is dat? Daarnaast kunnen we niet alleen sieraden, maar ook gebruiksvoorwerpen, zoals een kinderbestek of zippo, graveren en een persoonlijke noot geven” aldus Juwelier Jos.

  Sieraden met edelstenen personaliseren en volledig naar eigen idee? We helpen u graag verder!

  We geven u al wat meer informatie over de eigenschappen en werking van diverse chakra edelstenen. Zo kunt u een weloverwogen beslissing maken bij het kiezen van de edelsteen die bij u past. Hieronder hebben we verschillende edelstenen op een rij gezet. Mocht u willen weten welke edelsteen het beste bij u past klik dan hier.

  Benieuwd hoe Juwelier Jos unieke sieraden maakt? We laten het u zien

  We laten u graag zien hoe we onze unieke sieraden ontwerpen en maken. Zo krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden. Hieronder ziet u in zeven stappen hoe een sieraad wordt gemaakt.

  Over Juwelier Jos

  Jos koos al op zijn vijftiende voor het vak van goudsmid en juwelier. Hij studeerde in Schoonhoven en volgde de opleiding goud- en zilversmeden. In 1980 studeerde hij af en in 1987 is Jos voor zichzelf begonnen. Tien jaar later werd zijn eerste winkel in Gouda geopend aan de Wilhelminastraat, toen nog onder een andere naam. Later is Juwelier Jos verhuisd naar de Lange Tiendeweg.

  Inmiddels heeft Juwelier Jos al meer dan 40 jaar ervaring in het vak. Zijn passie ligt in het maken van unieke sieraden die het persoonlijke verhaal vertellen van degene die het sieraad draagt. Lees hier zijn persoonlijke verhaal.

  Wilt u meer weten over wat er allemaal mogelijk is? Hier kunt u meer informatie vinden over al onze ambachten.

  Een vraag stellen over een uniek sieraad

  Wilt u direct contact met ons opnemen? Bel dan naar 0182 – 786 338 of stuur een e-mail naar jos@juwelierjos.nl