0182 – 78 63 38

jos@juwelierjos.nl

Lange Tiendeweg 17, 2801 KD Gouda

Obsidiaan steen

Alles wat u moet weten over obsidiaan

Mocht u op zoek zijn naar chakra stenen dan is het van noodzakelijk belang dat u goed nadenkt over de soort steen die u kiest voor uw aankoop. Het is namelijk een feit dat iedere steen zo zijn eigen voordelen te bieden heeft. Een van de populairste chakra stenen van dit moment is nog altijd de chakra stenen. Wilt u graag te weten komen wat de werking is van obsidiaan als chakra steen? En bent u benieuwd hoe u deze steen het beste kunt onderhouden? Mocht dit het geval zijn dan is het handig om snel verder te lezen. Mocht u andere edelstenen willen verwerken tot uniek sieraad, dan kunt u dit vinden op onze website.

Kenmerken van obsidiaan

Straks zullen we ingaan op de werking van obsidiaan. Het is alleen handig om eerst eens te kijken naar de belangrijkste kenmerken van obsidiaan voor het zover is. Obsidiaan is in feite een speciaal soort vulkanisch glas dat zich op natuurlijke manier vormt. Het ontstaat door de snelle afkoeling van lava. Obsidiaan is van nature zwart van kleur en heeft een glasachtige textuur die vrij fragiel oogt, maar die in feite erg robuust is. Er zijn talloze tinten Obsidiaan te vinden. Zo zijn er speciale chakra stenen van dit materiaal te vinden die beschikken over een regenboog patroon of over een mahonie uitstraling. Obsidiaan is ook wel synoniem voor veiligheid en aarding, iets wat erg belangrijk is in het dagelijks leven. De steen wordt vaak in Afrika en Zuid-Amerika gevonden bij enkele verschillende afgravingen.

Wat doet obsidiaan?

Een vraag die veel mensen zichzelf stellen is wat de werking is van obsidiaan. Deze steen is voornamelijk bedoeld om verlichting te brengen voor uw solar plexus chakra. Zoals u misschien wel weet is dit één van de belangrijkste chakra’s in het menselijk lichaam. De Obsidiaansteen is vooral bedoeld om beschermend te werken. Hij staat er vooral om bekend dat hij u kan bevrijden van negatieve emoties en negatieve energie. Obsidiaan geeft u een mantel van bescherming over uw schouders om ervoor te zorgen dat u in staat bent om alles aan te kunnen. Dit maakt het een begeleidende steen die u echt helpt om u veilig te voelen. Daar komt bij dat sommige mensen merken dat ze makkelijker in staat zijn om nee te zeggen op het moment dat ze een obsidiaansteen bij zich dragen.

Onderhoud

Het is van noodzakelijk belang om obsidiaan op de juiste manier te onderhouden als u wilt garanderen dat u lang plezier hebt van uw aankoop. Om een obsidiaan steen weer op te laden hoeft u hem alleen maar een avond in het water te leggen en hem vervolgens bloot te stellen aan licht van de maan. Vervolgens is de steen weer vrij van negatieve energie en klaar voor gebruik.

Bij welk sterrenbeeld hoort de steen?

Obsidiaan is een chakra steen die vooral bedoeld is voor de Schorpioenen die dit lezen. Schorpioenen zijn van nature erg gepassioneerd en intens. Hoewel de intense energie van de Schorpioen voordelig kan zijn, is het ook belangrijk om u te aarden als u zo gebalanceerd mogelijk wilt leven. Dit is waar Obsidiaan echt van groot belang kan zijn. Obsidiaan is ook intens, maar het is ook een steen die in staat is om u met beide benen aan de grond te houden. Deze steen helpt u dan ook gelijk om geaard te blijven, zelfs als u in uw leven heel wat stress ervaart door alle hectiek.

Ook obsidiaan bestellen?

We hopen dat u dankzij de info uit dit artikel een beter beeld hebt gekregen over de werking van obsidiaan en over de voordelen die deze steen te bieden heeft voor uw gezondheid. Mocht u op dit moment behoefte hebben aan bescherming dan is de aanschaf van een obsidiaansteen dé keuze om te maken. Bij Juwelier Jos bent u aan het juiste adres voor het laten maken van alle mogelijk sieraden. Kiest u voor obsidiaan in uw armband? Of wilt u graag een obsidiaansteen als hanger aan uw nek hangen? Door de talloze opties is het ook voor jou mogelijk om binnen no-time uit te komen bij het chakra sieraad wat echt bij u past!