0182 – 78 63 38

jos@juwelierjos.nl

Lange Tiendeweg 17, 2801 KD Gouda

Trouwringen kopen doe je bij Juwelier Jos

Wilt u trouwringen kopen? Een trouwring is er in allerlei verschillende soorten en stijlen. Wij bieden u een uitgebreide collectie trouwringen in goud. Wist u dat wij gespecialiseerd zijn in het maken en vermaken van trouwringen? Voor een bijzondere en persoonlijke set ringen bent u bij dus ons aan het juiste adres. Of wilt u een verlovingsring kopen? Ook dan kunnen we u van dienst zijn.

Op deze pagina informeren we u over de verschillende edelmetalen waar u uit kunt kiezen en vertellen we u hoe de prijs van een set ringen tot stand komt. Tot slot vertellen we u over de mogelijkheden omtrent het repareren van uw trouwring. Wilt u een ring laten maken bij ons? Wij adviseren u graag persoonlijk in onze winkel over alle mogelijkheden en wensen.

Trouwring ontwerpen

De aanschaf van een set ringen is een unieke, eenmalige gebeurtenis en moment om zeker even bij stil te staan. Heb je zelf een ontwerp voor jullie ringen in gedachten? Juwelier Jos staat klaar om jullie te adviseren en jullie droom ringen te ontwerpen. De set ringen zou jullie als koppel moeten weerspiegelen. Een unieke set trouwringen die volledig aansluit bij jullie wensen en smaak.

Meester Goudsmid Jos is gespecialiseerd in het vermaken van oude ringen en het ontwerpen van nieuwe trouwringen. Samen komen we tot een prachtig ontwerp waarin, wanneer gewenst, bijvoorbeeld ook een oude ring waar een van jullie aan gehecht is, wordt verweven.

Soorten trouwringen

Er bestaan, gelukkig, veel verschillende soorten trouwringen. In onze juwelier maken we onder andere:

Maar ook ringen in palladium, staal, staal met goud en titanium met goud maken we vaak.

Iedere set ringen is bijzonder en uniek, van welk materiaal deze ook gemaakt zijn.

Verkoopster Agnes laat collectie trouwringen zien aan klant bij Juwelier Jos

Trouwringen goud

Trouwringen worden vaak vervaardigd uit goud. Dit elegante en stijlvolle edelmetaal is perfect om jullie eeuwige verbintenis te onderschrijven. Gouden ringen zijn er met een zonder edelstenen en in veel verschillende kleuren goud en samenstellingen. Meer over gouden trouwringen lees je op onze gouden trouwringen pagina. De ringen uit onze collectie zijn allemaal te personaliseren door bijvoorbeeld te kiezen voor een andere steen en door het plaatsen van een gravure. Je kunt de ringen uit onze Rings for Two collectie bijvoorbeeld ook smaller of breder laten maken. Zo kun je een unieke set ringen laten ontwerpen die perfect bij jou en je partner past.

Trouwringen witgoud

Witgoud wordt veel gebruikt voor trouwringen omdat dit type goud mooi combineert met witte bruidskleding. Witgoud wordt echter nooit in de natuur gevonden. Al het goud dat gevonden wordt is geelgoud en daarmee kan weer witgoud worden gemaakt. Wil je meer lezen over dit bijzondere materiaal? Bekijk dan onze witgouden trouwringen pagina.

Trouwringen zilver

Ringen in goud of witgoud zijn natuurlijk prachtig, maar ook zilveren trouwringen kunnen bijzonder mooi zijn. Dit materiaal wordt misschien minder vaak als trouwring ingezet, maar kan even goed de basis vormen van een unieke set voor jullie beide. We vertellen je graag meer over zilveren trouwringen op onze zilveren trouwringen pagina.

Trouwringen set

Ringen voor een huwelijk worden vaak als set ontworpen. Voor elke wederhelft een eigen unieke ring die past bij wie je bent en wat je samen wil uitstralen. Een trouwringen set ontwerpen we graag samen met je, maar er is ook ruime keuze uit bestaande ontwerpen in allerlei edelmetalen. Meer informatie vind je hier.

Graveren

Traditioneel gezien wordt in trouwringen altijd een gravure geplaatst. Vaak betreft dit de datum van trouwen en de naam van je partner. Maar met graveren zijn er uiteraard ook nog veel andere mogelijkheden. Denk daarbij aan versieringen of andere teksten. Juwelier Jos kan uiteraard ringen voor jullie trouwring graveren.

Uniek en bijzonder

Jullie ringen voor de dag van jullie leven, moeten natuurlijk uniek en bijzonder zijn. Je kan jullie ringen uiteraard zelf ontwerpen, maar ook in onze collectie vind je heel veel bijzondere trouwringen. Wil je een bijzondere trouwring of een aparte trouwring aan je vinger? Ook een stoere ring vind je in onze mooie collectie.We helpen je graag in onze winkel in Gouda.

Kosten trouwringen

Wat je budget ook is: in onze collectie vind je een ring die past. We hebben een ruime collectie in verschillende edelmetalen. Daarnaast kun je natuurlijk ook jullie ringen samen met ons ontwerpen. De gemiddelde kosten voor een trouwring hangen af van het materiaal waar de ring van is gemaakt en of je bijvoorbeeld diamanten of een andere edelsteen wil toevoegen.  Een grote briljant is duurder dan een kleine briljant geslepen diamant. Ook het aantal karaat is van invloed op het kosten. Je kan in onze winkel kiezen tussen 14 en 18-karaats goud.

De prijzen zijn gebaseerd op basis van een set van twee ringen:

  • Titanium: vanaf € 278,-
  • Staal: Vanaf € 298,-
  • Staal met goud: vanaf € 448,-
  • Titanium met goud: vanaf € 648,-
  • Palladium: vanaf € 1300,-
  • Goud (14 karaats): vanaf € 1400,-
Verkoopster Agnes laat collectie trouwringen zien aan klant bij Juwelier Jos

Bekijken en passen

Willen jullie onze ringen komen bekijken en passen? We helpen je graag in onze trouwringen ruimte. Daar kunnen jullie in alle rust en volledig privé, al onze trouwringen bekijken en passen. Samen maken we er een mooi moment van. Een afspraak om jullie toekomstige ringen te bekijken en te passen, kun je direct online maken.

Vriendschapsringen voor man en vrouw

Een vriendschap bezegelen met een ring? In onze collectie vind je ook vriendschapsringen! Een unieke manier om verbinding te maken met iemand die dierbaar voor je is en een uitzonderlijke bezegeling voor jullie vriendschap. We hebben zowel gouden vriendschapsringen als zilveren vriendschapsringen. Dit worden ook wel relatieringen genoemd. Bij ons kun je terecht voor relatieringen van goud of zilver. Ons specialisme is het op maat maken van ringen met het as van overleden dierbare. Uiteraard is dit ook mogelijk met relatieringen.

Een uniek sieraad van een oude ring

Wil je een unieke ring laten maken van bijvoorbeeld een oude ring waar jullie bijzondere herinneringen aan hebben? Vaak kunnen we oude sieraden omsmelten en er zo een nieuw persoonlijk sieraad van maken. Onze ervaren medewerkers vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Welkom in onze winkel

We nemen graag de tijd voor jullie en verwelkomen jullie graag in onze winkel in Gouda. Plan een afspraak in via onze online agenda en we staan voor jullie klaar. Juwelier Jos is gevestigd op de Lange Tiendeweg 17 in Gouda.

Kom langs in onze winkel voor het bekijken van de collectie trouwringen

Selecteer waar u voor komt, de gewenste datum en het tijdstip. Vul uw contactgegevens in en bevestig uw afspraak.

Heeft u nog vragen? Stuur een mail naar jos@juwelierjos.nl of bellen naar 0182 – 786 338.

Trouwringen kopen bij Juwelier Jos

Op deze pagina informeerden we u over het maken van trouwringen. U kunt bij ons terecht voor trouwringen in goud of zilver. Ook voor de aanschaf van een verlovingsring bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden u een grote collectie trouwringen en verlovingsringen. De gemiddelde prijs voor een trouwring is afhankelijk van het materiaal dat u kiest en naar welke soort en grootte stenen uw keuze uitgaat. Ook kunt u bij ons terecht voor een reparatie aan uw trouwring of voor het vermaken  van een trouwring naar een uniek sieraad. Kortom, Juwelier Jos is dé juwelier voor al uw sieraden.