• 24 uur per dag online bestellen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Grote collectie
  • Winkel 6 dagen per week geopend

Vragen? Bel ons gerust op (0)182 78 63 38

Trouwringen kopen

Bij ons kunt u terecht om trouwringen te kopen. Onze trouwringen verkopen wij onder het merk Rings for Two, een prachtige collectie ringen in allerlei verschillende soorten en stijlen. Dat we deze eigen collectie hebben is niet gek, Meester Goudsmid Jos is al sinds het begin van zijn carrière gespecialiseerd in het vermaken van oude trouwringen en het ontwerpen van nieuwe ringen. Het is een specialiteit die hem onderscheidt van andere juweliers.

Trouwringen van goud en zilveren trouwringen

De trouwringen uit onze collectie zijn te vervaardigen in verschillende edelmetalen. Zo kunt u kiezen uit klassieke trouwringen van goud of stijlvolle zilveren trouwringen. Trouwringen in witgoud of roségoud en bicolor ringen (twee kleuren) behoren ook tot de mogelijkheden. Het is maar net wat bij u past. De ringen uit de collectie zijn allemaal te personaliseren door bijvoorbeeld te kiezen voor een andere steen en door het plaatsen van een gravure. U kunt de ringen uit onze Rings for Two collectie bijvoorbeeld ook smaller of breder laten maken. Zo kunt u een unieke set trouwringen laten ontwerpen die perfect bij u en uw partner past.

Trouwringen staan symbool voor de liefde en de verbintenis die u aangaat. We vinden het belangrijk dat u en uw partner unieke ringen dragen die daar helemaal bij aansluiten. Heeft u zelf een idee voor een ontwerp? We denken graag met u mee om het ontwerp ook daadwerkelijk om te zetten in een draagbaar sieraad.

Maak voor het uitkiezen van een trouwring een afspraak zodat we alle tijd hebben om u te helpen en met u mee te denken. Stuur een e-mail naar jos@juwelierjos.nl of maak telefonisch een afspraak met ons via 0182 786 338.

Trouwringen prijzen

De prijzen voor trouwringen zijn erg afhankelijk van het materiaal waar ze van worden gemaakt. Een zilveren ring is goedkoper dan een ring van goud. Daarnaast hebben eventuele stenen ook invloed op de prijs. Een grote briljant is duurder dan een kleine briljant geslepen diamant. Heeft u een wat kleiner budget? In onze collectie vindt u ook ringen van staal die een stuk goedkoper zijn. Of u kunt kiezen voor een smallere en lichte gouden ring. Tot slot kunt u nog kiezen tussen 14 karaat trouwringen en 18 karaat trouwringen. We hebben een overzicht gemaakt van de trouwringen prijzen (onder voorbehoud). De prijzen zijn op basis van een set van twee ringen en gebaseerd op 14 karaat goud.

  • Titanium: vanaf €278,-

  • Staal: Vanaf €298,-

  • Staal met goud: vanaf €448,-

  • Titanium met goud: vanaf €648,-

  • Palladium: vanaf €1300,-

  • Goud: vanaf €1400,-

 

Verlovingsring en trouwring

Wilt u graag een verlovingsring kopen om uw geliefde ten huwelijk te vragen? Ook daarvoor kunt u ook bij ons terecht. We denken graag met u mee, zodat u uw geliefde kunt verrassen met een prachtige ring. Wanneer u uw verlovingsring en trouwring bij ons koopt, zorgen we er ook voor dat deze bij elkaar passen. Op die manier kunnen beide ringen gedragen worden.

Overige toepassingen

Bent u in het bezit van oude trouwringen, bijvoorbeeld van uw ouders? U kunt deze trouwringen aan laten passen, zodat u een geheel nieuw sieraad krijgt. Van twee ringen kan bijvoorbeeld een nieuwe, unieke hanger worden gemaakt, maar het kan ook worden gedragen als bedel aan een armband.

Heeft u een specifiek ontwerp in gedachten? Wij denken en ontwerpen graag met u mee. Is uw trouwring kapot? Of wilt u de trouwring van uw ouders laten herstellen? Dan kunt u ook bij ons terecht voor trouwring reparaties.