0182 – 78 63 38

jos@juwelierjos.nl

Lange Tiendeweg 17, 2801 KD Gouda

Trouwringen kopen doet u bij Juwelier Jos

Van harte gefeliciteerd! U gaat trouwen!

U heeft de liefde aan uw partner verklaard en nu begint een spannende tijd met veel plannen en organiseren. Een onderdeel van de trouwdag is natuurlijk de trouwring. Een belangrijk teken naar uw omgeving dat u een partner heeft en vol achter uw relatie staat.

De ronde vorm van de ring staat symbool voor de eeuwigdurende liefde; hij heeft namelijk geen begin en geen eind. De oude Egyptenaren dachten zelfs dat als de ring aan de linker ringvinger werd gedragen, de ader van de liefde direct van de ring naar het hart liep. Een mooier symbool is niet te bedenken.

Selecteer waar u voor komt, de gewenste datum en het tijdstip. Vul uw contactgegevens in en bevestig uw afspraak.

Heeft u nog vragen? Stuur een mail naar jos@juwelierjos.nl of bellen naar 0182 – 786 338.

Waar beter trouwringen kopen dan bij Juwelier Jos?

Trouwringen zijn er in allerlei verschillende soorten en stijlen. We hebben een uitgebreid assortiment aan trouwringen in goud, zilver en zelfs in palladium en platina. Naast het kiezen van uw ideale trouwring, kunt u ook overwegen om uw trouwringen te laten vereeuwigen door een bruidsfotograaf. Een prachtige herinnering aan uw speciale dag.

U kunt kiezen uit verschillende stijlen (van klassiek tot modern), u kunt kiezen om een erfstuk te laten vermaken tot een enkele trouwring of twee aparte trouwringen en u kunt zelfs ervoor kiezen om uw eigen trouwring zelf te ontwerpen.

Hoe kunnen we helpen?

We kunnen u bij elke van deze opties van dienst zijn. We zijn gespecialiseerd in het maken en vermaken van de voor u perfecte trouwringen. Niet alleen kunnen we zorgen voor uw trouwringen, uiteraard is het mogelijk om bij ons een aanzoeksring en/of een verlovingsring uit te zoeken of te laten maken.

We zullen u op deze pagina informeren over de verschillende edelmetalen waaruit u kunt kiezen en vertellen u hoe de prijs van een set trouwringen tot stand komt.

Soms hebben trouwringen reparatie nodig. Als het lichaam met de jaren verandert is er een aanpassing nodig. Als uw trouwring geen edelstenen bevat, zoals bijvoorbeeld een diamant of saffier, kunnen we trouwringen tot wel 3 maten groter of kleiner maken.

Of misschien denkt u erover om uw huwelijk na zoveel jaren opnieuw te vieren en wilt u een extra datum laten graveren, een vingerafdruk of een andere persoonlijke gravure aan uw trouwringen toevoegen? Ook dat is bij ons mogelijk.

Wij bespreken graag uw wensen en adviseren u persoonlijk in onze winkel over alle mogelijkheden.

De Symboliek en Geschiedenis van Trouwringen

De ronde vorm van de ring, die geen begin en geen eind heeft, staat symbool voor deze eeuwige liefde. 

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in de rijke geschiedenis en betekenis achter de trouwring, raden wij aan om de pagina “Geschiedenis van de Trouwring” te bezoeken. Hier kunt u meer leren over de oorsprong en evolutie van dit betekenisvolle sieraad door de eeuwen heen.

Uw eigen trouwring ontwerpen

De aanschaf van de perfecte trouwringen set is een unieke, en hopelijk een eenmalige gebeurtenis, en een bijzonder moment om bij stil te staan.

Persoonlijke smaak

Alles draait om uw persoonlijke smaak. Vragen als stijl, welk edelmetaal, welk karaat goud (als u voor goud kiest), wel of niet een edelsteen, welke gravure en niet te vergeten, uw budget, zijn allemaal te beantwoorden.

De trouwringen zijn niet alleen bedoeld als een teken naar de buitenwereld, maar moeten u ook als paar weerspiegelen. Ze moeten perfect bij uw wensen en smaak aansluiten. U zult ze hopelijk uw leven lang dragen en ze moeten net zo mooi en veel betekenis hebben en houden als op de eerste dag.

Wilt u liever zelf uw trouwringen ontwerpen? Onze goudsmeden kunnen uw idee omzetten naar een tastbare ring of ringen set. Het is mogelijk om trouwringen of andere sieraden van ouders of grootouders te laten verwerken in uw nieuwe trouwringen.

Zoals u ziet zijn de mogelijkheden eindeloos. Laat uw fantasie u leiden. Onze goudsmeden verwerkelijken uw droom.

Welke soorten trouwringen kan Juwelier Jos verzorgen?

Uw trouwringen kunnen een enkel exemplaar zijn of als set gekocht of gemaakt worden. We kunnen voor u verzorgen:

Laat u zich echter niet alleen tot deze typische edelmetalen beperken. We kunnen trouwringen in palladium, staal, staal met goud en titanium met goud voor u verzorgen.

Verkoopster Agnes laat collectie trouwringen zien aan klant bij Juwelier Jos

Geel gouden trouwringen

Door eeuwenlange traditie worden trouwringen vaak vervaardigd uit geel goud.

Dit elegante en stijlvolle edelmetaal heeft een zachte warme glans en is makkelijk te combineren. Gouden trouwringen zijn er met en zonder edelstenen en in verschillende kleuren goud. U kunt hierbij denken aan een bicolor of zelfs een tricolor ring.

Meer over geelgouden trouwringen leest u op onze gouden trouwringen pagina. De trouwringen uit onze collecties zijn uiteraard allemaal te personaliseren. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een andere steen, een bijzondere gravure of een vingerafdruk.

Zo kunnen de ringen uit onze Rings for Two collectie ook smaller of breder gemaakt worden. Uw prachtige trouwringen worden zo nog verder gepersonaliseerd en unieker.

Witgouden trouwringen

Wit goud wordt veel gebruikt voor trouwringen omdat deze kleur goud mooi combineert met witte bruidskleding.

Wit goud wordt echter niet zo in de natuur gevonden. Om wit goud te creëren wordt geel goud gecombineerd met andere edelmetalen . Wilt u meer lezen over wit goud? Bekijk dan onze witgouden trouwringen pagina.

Zilveren trouwringen

Trouwringen in geel goud of wit goud zijn natuurlijk prachtig, maar ook zilveren trouwringen kunnen bijzonder mooi zijn. Dit materiaal wordt misschien minder vaak als trouwring gebruikt, maar kan even goed de basis vormen van een unieke trouwringen set. Trouwringen in zilver zijn vaak makkelijker te combineren met andere zilveren sieraden. Zeker als u een klein budget heeft en toch uw ringen wilt laten personaliseren, kan dit edelmetaal de ideale optie zijn.

Een enkele ring of een trouwringen set?

Ringen voor een huwelijk worden traditioneel als set ontworpen. Een ring voor elke partner. U kunt ervoor kiezen dat slechts een partner een ring draagt. Een tweede optie is dat beide partners dezelfde ring dragen. En als laatste optie is het mogelijk dat elke partner een eigen unieke ring draagt.

Ook hier geldt dat u uw fantasie de vrije loop kan laten gaan. Wilt u meer hierover weten? Klikt u hier.

Trouwringen graveren

Meestal wordt in trouwringen een gravure geplaatst. Vaak is dit de datum van uw trouwdag en/of de naam van uw partner.

Met de huidige technologie kunnen we veel meer doen dan vroeger. Het is tegenwoordig mogelijk een vingerafdruk van uw partner te laseren of zelfs een mooi woord, tekst of spreuk in het handschrift van uw wederhelft. Juwelier Jos beschikt over de modernste apparaten en kan uw trouwring graveren.

Uniek en bijzonder

Trouwringen voor de mooiste dag van uw leven moeten natuurlijk uniek en bijzonder zijn en blijven.

Behalve dat u de mogelijkheid heeft uw trouwringen zelf te ontwerpen, bestaan onze collecties uit vele bijzondere trouwringen.
Nieuwsgierig geworden? Klikt u door naar onze artikel “bijzondere trouwringvoor meer informatie.

Wat zijn de kosten voor trouwringen?

Een minder leuk onderwerp maar daarom niet minder belangrijk. Wat is uw budget?

Juwelier Jos heeft de perfecte trouwring voor elk budget.
Gouden trouwringen zijn uiteraard duurder dan trouwringen in zilver. Maar dat wil zeker niet zeggen dat u “goedkope trouwringen” aanschaft. Ook in dit edelmetaal kunnen we prachtige trouwringen voor u vervaardigen die perfect bij uw wensen en persoonlijke voorkeur passen. Zeker als u besluit ze samen met ons te ontwerpen zullen deze ringen uniek zijn.

U kunt zich wel voorstellen dat de prijs van trouwringen is gebaseerd op welk edelmetaal u gebruikt, het karaat van het edelmetaal en of u edelstenen in de ringen wilt. Een ring met een diamant zal logischerwijs meer kosten dan een ring met een zirkonia.

De prijzen zijn gebaseerd op basis van een set van twee ringen:

  • Titanium: vanaf € 278,-
  • Staal: Vanaf € 298,-
  • Staal met goud: vanaf € 448,-
  • Titanium met goud: vanaf € 648,-
  • Platina: vanaf € 1099,-
  • Palladium: vanaf € 1300,-
  • 14 karaat goud: vanaf € 1400,-
  • 18 karaat goud: op aanvraag
  • Zilver: vanaf € 248,-
Verkoopster Agnes laat collectie trouwringen zien aan klant bij Juwelier Jos

Bekijken en passen

Het uitkiezen van uw trouwring of trouwringen set is een bijzonder moment en kan niet zomaar tussen de boodschappen door gedaan worden.
We hebben in onze winkel een speciale trouwringenruimte waarin u en uw partner in alle rust onze trouwringen kunt bekijken en passen of, als u zelf ontwerpt, uw wensen kunt bespreken met onze goudsmid. Nadat u een keuze heeft gemaakt zal de juiste ringmaat van uw vinger opgemeten worden. Elk eigen ontwerp wordt bij ons in huis gemaakt en is van hoge kwaliteit. Wilt u weten hoe dit proces in zijn werk gaat? Leest u dan onze serie artikelen “Van Idee tot Sieraad“.

Een afspraak voor het kiezen van uw ringen kunt u direct via de link op deze pagina maken.

Als u meer wilt weten over het kiezen van de perfecte trouwring, raden we u aan om onze tips met betrekking tot het kiezen van een trouwring te bekijken. Hier vind u waardevolle tips en adviezen om de juiste keuze te maken.

Vriendschapsringen en aanzoeksringen voor man en vrouw

U wilt nog niet trouwen maar toch uw trouw bewijzen aan uw vriend of vriendin of, zelfs een stapje verder, uw partner een aanzoeksring aanbieden?
Onze collectie bevat zowel vriendschapsringen als aanzoeksringen. Beide ringen laten zien dat u als koppel een eenheid bent en hoe dierbaar die persoon voor u is.

Wilt u dat we u begeleiden bij het uitzoeken van een ring? Maakt u dan een afspraak via de link op deze pagina.

Een uniek sieraad van een oude ring

Het is eerder al geschreven maar we willen hier graag nog apart vermelding van maken:

U heeft een ring uit een erfenis gekregen of u heeft ringen liggen die u niet meer draagt? Deze kunnen eventueel verwerkt worden in een nieuw ontwerp. U kunt hierbij denken aan een deel van de ring verwerken in uw trouwringen of de sieraden laten omsmelten tot een nieuwe ring of ringen. Ook hier zijn er vele mogelijkheden. Onze ervaren medewerkers vertellen u er graag meer over.

Kom langs in onze winkel en bekijkt u onze collectie trouwringen

Selecteer waar u voor komt, de gewenste datum en het tijdstip. Vul uw contactgegevens in en bevestig uw afspraak.

Heeft u nog vragen? Stuur een mail naar jos@juwelierjos.nl of bellen naar 0182 – 786 338.

Trouwringen kopen bij Juwelier Jos

Welkom in onze winkel

Dank u dat u de tijd heeft genomen om deze pagina te lezen. We hopen dat we u mogen helpen om door de bomen het bos te zien. We zijn ervan overtuigd dat u uw prachtige trouwringen vanaf de grote dag met trots gaat dragen. Het belangrijkste is dat de ringen uw persoonlijkheid weergeven en de oneindige liefde die u voor elkaar voelt.

We nemen graag de tijd voor u en u bent van harte welkom in onze winkel in Gouda. Een kopje koffie of thee met wat lekkers staan al voor u klaar.