• 24 uur per dag online bestellen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Grote collectie
  • Winkel 6 dagen per week geopend

Vragen? Bel ons gerust op (0)182 78 63 38

Wilt u trouwringen kopen? Wij adviseren u over de kosten voor trouwringen

Wilt u trouwringen kopen? Een trouwring is er in allerlei verschillende soorten en stijlen. Wij bieden u een uitgebreide collectie trouwringen in goud. Wist u dat wij gespecialiseerd zijn in het maken en vermaken van trouwringen? Voor een bijzondere en persoonlijke set ringen bent u bij dus ons aan het juiste adres. Of wilt u een verlovingsring kopen? Ook dan kunnen we u van dienst zijn. Ook bieden wij u een grote collectie vriendschapsringen.

Op deze pagina informeren we u over de verschillende edelmetalen waar u uit kunt kiezen en vertellen we u hoe de prijs van een set ringen tot stand komt. Tot slot vertellen we u over de mogelijkheden omtrent het repareren van uw trouwring. Wilt u een ring laten maken bij ons? Wij adviseren u graag persoonlijk in onze winkel over alle mogelijkheden en wensen.

Geelgouden trouwringen met diamantstift gravure
Trouwring set witgoud bewerkt met motief op houten ondergrond

Zelf trouwringen ontwerpen

U bent op zoek naar een trouwring. De aanschaf van een set ringen is een unieke, eenmalige gebeurtenis in uw leven. Trouwringen staan symbool voor de liefde en de verbintenis die u aangaat. De set ringen weerspiegelt u als koppel. Wij vinden het belangrijk dat u en uw partner unieke ringen dragen die helemaal aansluiten bij uw wensen en smaak.

Meester Goudsmid Jos is gespecialiseerd in het vermaken van oude ringen en het ontwerpen van nieuwe ringen. Het is een specialiteit die hem onderscheidt van andere juweliers. Daarom kunt u bij ons uw gouden ring ontwerpen. Hier geven u tips voor het kiezen van de perfecte trouwring.

Heeft u zelf een idee voor een ontwerp? We denken graag met u mee om het ontwerp ook daadwerkelijk om te zetten in een draagbaar sieraad. 

Trouwringen goud voor dames en heren

De ringen uit onze collectie zijn te vervaardigen in verschillende edelmetalen. Waaronder goud: wist u dat goud het sterkste materiaal op aarde is? U kunt kiezen uit klassieke trouwringen van goud of stijlvolle zilveren trouwringen. Trouwringen in goud, zoals witgoud, roségoud of bicolor ringen (twee kleuren) behoren ook tot de mogelijkheden. Het is maar net wat bij u past. Wij kunnen vele soorten ringen maken, zoals gouden ringen voor dames of een gouden ring voor heren. De ringen uit onze collectie zijn allemaal te personaliseren door bijvoorbeeld te kiezen voor een andere steen en door het plaatsen van een gravure. U kunt de ringen uit onze Rings for Two collectie bijvoorbeeld ook smaller of breder laten maken. Zo kunt u een unieke set ringen laten ontwerpen die perfect bij u en uw partner past.

Trouwringen kopen bij Juwelier Jos

Hieronder kunt u een afspraak inplannen voor het bekijken van onze uitgebreide collectie ringen. Onder het genot van een kop koffie of thee bekijken en bespreken we alle mogelijkheden en wensen met u.

Gemiddelde prijs trouwring

De kosten voor trouwringen zijn erg afhankelijk van het materiaal waar ze van worden gemaakt. Een zilveren ring is goedkoper dan een gouden ring met diamantjes. Een grote briljant is duurder dan een kleine briljant geslepen diamant. Heeft u een wat kleiner budget? In onze collectie vindt u ook ringen van staal die een stuk goedkoper zijn. Of u kunt kiezen voor een smallere en lichte gouden ring voor dames. Tot slot kunt u nog kiezen tussen 14 karaat ringen en 18 karaat ringen. U kunt bij ons kiezen voor trouwringen in witgoud, geelgoud en roségoud. We hebben een overzicht gemaakt van de gemiddelde prijs voor een trouwring. De prijzen zijn gebaseerd op basis van een set van twee ringen van 14 karaat goud.

  • Titanium: vanaf €278,-

  • Staal: Vanaf €298,-

  • Staal met goud: vanaf €448,-

  • Titanium met goud: vanaf €648,-

  • Palladium: vanaf €1300,-

  • Goud: vanaf €1400,-

Welke verlovingsring kiest u als u uw partner ten huwelijk wilt vragen?

Wilt u graag een verlovingsring kopen om uw geliefde ten huwelijk te vragen? Ook daarvoor kunt u ook bij ons terecht. We denken graag met u mee, zodat u uw geliefde kunt verrassen met een prachtige ring. Wanneer u uw verlovingsring en trouwring bij ons koopt, zorgen we er ook voor dat deze bij elkaar passen. Op die manier kunnen beide ringen samen gedragen worden. Wij hebben een grote collectie verlovingsringen waarmee u kunt verloven. Denk hierbij aan een rose gouden ring of een gouden ring met diamantjes. Maak een afspraak en bekijk de collectie.

Rose gouden ring solitair met diamant
Gouden ring met diamantjes solitair als verlovingsring

Vriendschapsringen voor man en vrouw

Wist u dat u bij ons ook terecht kunt voor een vriendschapsring voor zowel man als vrouw? Vriendschapsringen staan symbool voor de vriendschap tussen 2 personen. Een unieke manier om verbinding te maken met iemand die dierbaar voor u is. Wij hebben zowel gouden vriendschapsringen als zilveren vriendschapsringen. Dit worden ook wel relatieringen genoemd. Bij ons kunt u terecht voor relatieringen van goud of zilver. Ons specialisme is het op maat maken van ringen met het as van overleden dierbare. Zo kunnen wij ook as relatieringen voor u maken.

Trouwring vermaken

Bent u in het bezit van oude trouwringen, bijvoorbeeld van uw ouders? U kunt deze trouwringen aan laten passen, zodat u een geheel nieuw sieraad krijgt. Van twee ringen kan bijvoorbeeld een nieuwe, unieke hanger worden gemaakt, maar het kan ook worden gedragen als bedel aan een armband. Heeft u een specifiek ontwerp in gedachten? Wij denken en ontwerpen graag met u mee. Is uw ring kapot? Of wilt u de trouwring van uw ouders laten herstellen? Dan kunt u ook bij ons terecht voor reparaties aan uw trouwring.

Een uniek sieraad van een oude ring

Wij bieden u graag persoonlijk advies en de mogelijkheid om tijdens een afspraak onze collectie ringen te bekijken en te passen. In één van onze aparte ruimten wordt u vakkundig geholpen door een ervaren medewerker en kunt u uw wensen en de mogelijkheden bespreken. Wilt u een ring na overlijden laten vermaken? Ook hier helpen we u graag mee.

Trouwringen kopen bij Juwelier Jos

Op deze pagina informeerden we u over het maken van trouwringen. U kunt bij ons terecht voor trouwringen in goud of zilver. Ook voor de aanschaf van een verlovingsring bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden u een grote collectie trouwringen en verlovingsringen. De gemiddelde prijs voor een trouwring is afhankelijk van het materiaal dat u kiest en naar welke soort en grootte stenen uw keuze uitgaat. Ook kunt u bij ons terecht voor een reparatie aan uw trouwring of voor het vermaken  van een trouwring naar een uniek sieraad. Kortom, Juwelier Jos is dé juwelier voor al uw sieraden.