0182 – 78 63 38

jos@juwelierjos.nl

Lange Tiendeweg 17, 2801 KD Gouda

Trouwringen set

De oneindige cirkel van jullie trouwringen staat symbool voor jullie oneindige liefde. Een mooie trouwringen set vormt een blijvende herinnering aan jullie mooiste dag en is een prachtig bewijs van jullie liefde voor elkaar. Trouwringen sets bestaan uit twee ringen die perfect bij elkaar passen, maar niet exact hetzelfde zijn. Vaak is een van de ringen meer passend voor de man en de ander voor de vrouw. Deze ringen zullen jullie beide waarschijnlijk jullie hele leven dragen en daarom is de keuze voor een passende ring natuurlijk belangrijk.

In onze winkel is de gehele collectie trouwringen sets in alle rust te bekijken. We hebben onder andere verschillende trouwringen sets van goud, zilver en palladium. Wil je een afspraak maken om jullie trouwringen set uit te zoeken? In onze online agenda plan je gemakkelijk een afspraak in.

Trouwringen goud set

Onze gouden trouwringen sets worden gemaakt van 14 karaats goud of 18-karaats goud en zijn natuurlijk ook als bicolor set trouwringen verkrijgbaar. Daarin combineren we graag geelgoud met witgoud. Dit levert een prachtige ring op en in het vrouwelijke model verwerken we graag één of meerdere edelstenen.

Trouwringen van goud als set zijn erg populair en worden zeer veel verkocht. Hebben jullie een eigen ontwerp gemaakt? Dan helpt Juwelier Jos jullie graag met een ontwikkelen van twee prachtige en draagbare trouwringen in het edelmetaal van jullie keuze. Trouwringen sets maken we in goud, zilver en palladium en kunnen compleet naar jullie wensen worden ontworpen. Goud laat zich namelijk zeer goed bewerken en zorgt voor sets van ringen die niet snel beschadigen en zeer duurzaam zijn. Afhankelijk van het aantal karaat goud in jullie trouwringen wordt het goud gemengd met een ander edelmetaal zoals koper of zilver.

Dit heet een legering en het vermengen van het pure goud met een ander metaal zorgt ervoor dat het goud minder kwetsbaar is en goed gesmeed kan worden. Puur goud is zeer zacht en bijna te kneden. Ook geeft het vermengen een bepaalde kleur aan het goud. Witgoud en roségoud worden gemaakt door het originele gele goud te vermengen met andere metalen.

Verkoopster Agnes laat collectie trouwringen zien aan klant bij Juwelier Jos

Klassieke trouwringen van geelgoud

De klassiekste trouwringen sets worden gemaakt van geelgoud. Een kostbaar maar prachtig edelmetaal dat een warme kleur heeft en bij bijna elke stijl past. Ook geelgoud wordt samengesteld uit meerdere edelmetalen.

Geelgoud wordt gecombineerd met zilver en koper. Het koper zorgt voor de warme kleur en geeft het goud stevigheid. Geelgouden trouwringen sets zijn er in 14 en 18-karaats goud. En jullie kunnen uiteraard ook allebei een eigen trouwring kiezen en daar samen een set van maken. Wat bij jullie persoonlijkheden past, zal altijd een mooie set vormen.

Trouwringen set witgoud

Wil je liever een lichter materiaal en overweeg je zilver? Kijk dan zeker ook eens bij onze trouwringen sets van witgoud. Witgouden trouwringen sets zijn prachtig licht van kleur en lijken bijna van zilver te zijn gemaakt. De schittering van witgoud is bijzonder mooi en stijlvol. Ondanks dat het materiaal de eigenschappen van zilver kan benaderen, is het toch echt een goudsoort.

Witgoud wordt gemaakt door aan het gele goud, wat in de natuur wordt aangetroffen, te mengen met minimale hoeveelheden palladium en zilver. Daardoor ontstaat de prachtige zilverachtige glans. Witgoud is daarnaast ook een zeer duurzaam materiaal en een ring gaat vaak een leven lang mee.

Deze prachtige witgouden ringen sets vind je natuurlijk in onze winkel en we nemen graag de tijd om jullie alle ringen te laten zien en jullie mogen ze uiteraard ook passen. Maak snel een afspraak in onze online agenda, dan weet je zeker dat we alle tijd voor jullie hebben en jullie in alle rust kunnen helpen met de keuze voor een prachtige trouwringen set.

Bicolor trouwringen

Willen jullie graag een bijzondere set trouwringen? Dan zijn onze bicolor ringen het antwoord. In deze collectie worden twee kleuren goud met elkaar gecombineerd tot een unieke en vaak wat meer uitgesproken ring. Bicolor trouwringen sets hebben vaak één of meerdere edelstenen in de damesring en maken op die manier het onderscheid tussen beide ringen.

Zelf een trouwringen set ontwerpen

Willen jullie zelf een set ringen ontwerpen? Dan staan we graag voor jullie klaar met advies en samen ontwerpen we twee prachtige trouwringen die zowel uniek als draagbaar zijn.

Meer informatie over onze trouwringen sets? Neem dan contact op met Juwelier Jos of maak direct een afspraak om de ringen te komen bekijken in onze winkel in Gouda.

Goedkope trouwringen set

Wanneer jullie op zoek zijn naar een goedkope trouwringen set, dan kun je uiteraard ook terecht bij Juwelier Jos. In de collectie vinden jullie verschillende soorten ringen en trouwringen sets van zeer uiteenlopende materialen.

In het assortiment hebben we verschillende zeer betaalbare ringen van geelgoud of zilver, maar ook van staal. Een stalen trouwringen set is stoer, uniek en karakteristiek. Zeker met een gravure doet een stalen trouwring niet onder voor zilver of witgoud. Het voordeel van staal is zonder twijfel de prijs. Een set trouwringen van staal is er al vanaf 298 euro.

Ben je niet op zoek naar een goedkope set trouwringen, maar wil je gewoon iets anders als het standaard goud of zilver? Dan is palladium trouwringen een interessante optie. Dit bijzondere edelmetaal is familie van het metaal platina, maar is veel lichter en vele malen goedkoper. Het uiterlijk van palladium lijkt op dat van zilver en is ook in een matte uitvoering, prachtig om te zien.

Wij kunnen uw trouwring vermaken naar een nieuw sieraad, zoals deze hanger die assymetrisch aan elkaar is gesoldeerd met een briljant ertussen

Trouwring vermaken

Bent u in het bezit van oude trouwringen, bijvoorbeeld van uw ouders? U kunt deze trouwringen aan laten passen, zodat u een geheel nieuw sieraad krijgt. Van twee ringen kan bijvoorbeeld een nieuwe, unieke hanger worden gemaakt, maar het kan ook worden gedragen als bedel aan een armband. Heeft u een specifiek ontwerp in gedachten? Wij denken en ontwerpen graag met u mee. Is uw ring kapot? Of wilt u de trouwring van uw ouders laten herstellen? Dan kunt u ook bij ons terecht voor reparaties aan uw trouwring.

Een uniek sieraad van een oude ring

Wij bieden u graag persoonlijk advies en de mogelijkheid om tijdens een afspraak onze collectie ringen te bekijken en te passen. In één van onze aparte ruimten wordt u vakkundig geholpen door een ervaren medewerker en kunt u uw wensen en de mogelijkheden bespreken. Wilt u een ring na overlijden laten vermaken? Ook hier helpen we u graag mee.

Kom langs in onze winkel voor het bekijken van de collectie trouwringen

Selecteer waar u voor komt, de gewenste datum en het tijdstip. Vul uw contactgegevens in en bevestig uw afspraak.

Heeft u nog vragen? Stuur een mail naar jos@juwelierjos.nl of bellen naar 0182 – 786 338.