0182 – 78 63 38

jos@juwelierjos.nl

Lange Tiendeweg 17, 2801 KD Gouda

Uw goud is de komende tijd 20% meer waard!

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Inkoop oud goud bij
Juwelier Jos!

Verkoop uw kostbare goud bij ons en ontvang een exclusieve 20% meerwaarde! Deze unieke kans geldt wanneer u uw nieuwe sieraad bij ons aanschaft.

Mis deze gouden kans niet om uw collectie te verrijken!

Wenst u uw gouden sieraad of oud goud aan ons te verkopen?
Bereken eenvoudig de waarde van uw goud aan de hand van het gewicht in gram.

Wilt u afstand doen van oud goud of oud zilver? Juwelier Jos is beschikbaar voor de inkoop van goud en de inkoop van zilver.

Inkoop Goud

Oud goud is geld waard. Goud werd in 2020 bijna een kwart meer waard en daarom is het wellicht een mooi moment om uw goud te verkopen. Wanneer u uw oud goud wilt verkopen, zullen we het goud eerst voor u taxeren. We bekijken en wegen uw (oude) sieraden, munten, gebruiksvoorwerpen etc. Aan de hand van het materiaal en het gewicht bepalen we de prijs. Wanneer u met de prijs akkoord gaat betalen we u contant uit.

U kunt het goud ook inruilen tegen waarde voor het uitzoeken of laten maken van een nieuw (as)sieraad uit onze collectie. U ontvangt 20% extra waarde als u kiest voor een nieuw product. Samen met u maken we een ontwerp dat helemaal aansluit bij uw wensen en u betaalt alleen voor de uren en niet voor het materiaal.

Kom langs voor inkoop goud bij Juwelier Jos

Selecteer waar u voor komt, de gewenste datum en het tijdstip. Vul uw contactgegevens in en bevestig uw afspraak.

Heeft u nog vragen? Stuur een mail naar jos@juwelierjos.nl of bellen naar 0182 – 786 338.

Goudprijs inkoop

Maak gebruik van onze rekentool om vooraf te weten wat de goudprijs is bij inkoop. We adviseren u dan wel rekening te houden met het aantal karaat goud en het gewicht. 14 karaat goud is tegenwoordig in Nederland de standaard, maar bij oud goud of goud uit het buitenland kan dit verschillen. Ook is het aantal karaat afhankelijk van het soort voorwerp. Zo zijn er munten van 24 karaat goud en ook goudbaren zijn normaal gesproken van 24 karaat goud. U kunt de voorwerpen wegen met een keukenweegschaal. Noteer het moment van controleren, de goudprijs fluctueert namelijk dagelijks.

Inkoop zilver

Zilver is een stuk minder waard dan goud, toch kan het de moeite zijn om oud zilver te verkopen. Vooral wanneer het ongebruikt in de kast ligt, is het zonde. Denk bijvoorbeeld aan zilveren bestek, zilver munten of zilveren sieraden. Wanneer u uw zilver bij ons inlevert zullen we de waarde direct op uw rekening overmaken.

Ook hier bieden we de mogelijkheid om uw oude zilver te gebruiken voor een nieuw ontworpen sieraad. Neem contact op voor meer informatie of loop gerust binnen bij ons in de winkel. Op de inspiratie pagina vindt u sieraden die wij eerder in opdracht hebben ontworpen.

Wanneer u besluit langs te komen met uw oude sieraden, vergeet dan niet uw legitimatiebewijs mee te nemen.