• 24 uur per dag online bestellen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Grote collectie
  • Winkel 6 dagen per week geopend

Vragen? Bel ons gerust op (0)182 78 63 38

Sieraden reparatie

Vakkundige sieraden reparaties door onze Meester Goudsmeden

Ons team van goudsmeden heeft jarenlange ervaring in het maken en repareren van sieraden. Is uw collier gebroken? Of moet uw ring iets groter of kleiner worden gemaakt? Onze goudsmeden herstellen op vakkundige en ambachtelijke wijze uw kapotte sieraad. Ook wanneer er bijvoorbeeld een steentje los zit in uw ring of de zetting van uw briljant gecontroleerd moet worden bent u bij ons aan het juiste adres.

U kunt uw sieraad bij ons achterlaten en binnen 2 tot 3 weken weer ophalen. Betalen doet u achteraf, als alles naar wens is hersteld. Goed om te weten, u kunt ook bij ons terecht om uw horloge te repareren.

Sieraad laten herstellen? Maak direct een afspraak.

Welke sieraden reparaties voeren wij uit?

Voor ieder probleem hebben wij een passende oplossing. Hieronder ziet u een overzicht van alle mogelijke sieraden reparaties die wij uitvoeren.

Sieraad laten herstellen? Maak direct een afspraak.

Hoe lang duurt het om een sieraad te repareren?

De tijd die het kost om een sieraad te repareren of herstellen, verschilt per reparatie. Hieronder ziet u een overzicht van de gemiddelde tijd per reparatie.

Wat kost het om een sieraad te repareren?

De kosten zijn per reparatie verschillend. Dit komt voornamelijk door de manuren die per reparatie verschillen en de onderdelen die eventueel ingekocht moeten worden om een sieraad te herstellen. Een simpele reparatie, zoals het solderen van een gebroken collier of armband, is mogelijk vanaf €9,-. Uw sieraden laten polijsten is mogelijk vanaf €7,50.

Wilt u een complexere reparatie uit laten voeren? Zoals het groter of kleiner maken van een ring met stenen, het herstellen of vervangen van een slot of het herstellen van uw kapotte oorbel? Dat is mogelijk vanaf €35,-.

Voor alle uitgebreide en complexe reparaties, zoals het vermaken van een trouwring of het bijmaken van een missende oorbel wordt voor u een prijsopgave gemaakt.

Wilt u weten wat het kost om uw kapotte sieraad te laten herstellen? Kom langs in de winkel. U ontvangt direct een duidelijke prijsbepaling.

Sieraad ter reparatie opsturen

Woont u niet dichtbij Gouda, maar wilt u wel uw sieraad bij ons laten repareren? U kunt uw sieraad ook ter reparatie naar ons opsturen.  Lees hier meer over het opsturen van uw sieraad om deze bij ons te laten repareren.