0182 – 78 63 38

jos@juwelierjos.nl

Lange Tiendeweg 17, 2801 KD Gouda

Sieraden reparatie?

We repareren uw sieraad vakkundig

Bent u op zoek naar een sieraden reparatie?

Bijvoorbeeld om uw ring kleiner te maken of voor uw ring groter te maken.  Ons team van goudsmeden heeft jarenlange ervaring in het maken en repareren van sieraden. Wilt u uw ketting laten maken of wilt u sieraden laten maken? Onze goudsmeden herstellen op vakkundige en ambachtelijke wijze uw kapotte sieraad. Ook wanneer er bijvoorbeeld een steentje los zit in uw ring of de zetting van uw briljant gecontroleerd moet worden bent u bij ons aan het juiste adres.

Niet alleen voeren we deze reparaties uit, vrijwel alle reparaties aan sieraden kunnen we voor u doen. Op deze pagina leest u over alle soorten reparaties en geven we u informatie over hoe lang het duurt om een sieraad te herstellen. Ook informeren we u over de kosten en de mogelijkheid om uw sieraad ter reparatie naar ons op te sturen.

Goed om te weten, u kunt ook bij ons terecht om uw horloge te repareren.

Selecteer waar u voor komt, de gewenste datum en het tijdstip. Vul uw contactgegevens in en bevestig uw afspraak.

Heeft u nog vragen? Stuur een mail naar jos@juwelierjos.nl of bellen naar 0182 – 786 338.

Overzicht sieraden reparaties

Voor ieder probleem hebben wij een passende oplossing. Hieronder ziet u een overzicht van alle mogelijke sieraden reparaties die wij uitvoeren.

Hoe lang duurt een sieraden reparatie?

De tijd die het kost om een sieraad te repareren of herstellen, verschilt per reparatie. Hieronder ziet u een overzicht van de gemiddelde tijd per reparatie.

Kleine juwelier reparatie

De reparatietijd van een kleine sieraden reparatie is gemiddeld 1 tot 2 weken. U laat uw sieraad achter bij ons en binnen 1 tot 2 weken ontvangt u automatisch bericht als uw sieraad klaar is. De kosten voor het repareren van uw sieraad betaalt u bij het ophalen.

 • Ring groter of kleiner maken
 • Sieraad schoonmaken en/of polijsten
 • Armband inkorten
 • Nieuw slot uit voorraad
 • Slot stellen
 • Nieuw oog
 • Steen zetten
 • Zetting steen controleren
 • Uitdeuken

Grote juwelier reparatie

Een grote reparatie aan uw sieraad koste gemiddeld 3 tot 4 weken.
Één van onze gecertificeerde goudsmeden herstelt uw sieraad op vakkundige wijze.
U ontvangt automatisch bericht zodra uw sieraad weer klaar is. De kosten voor het maken van uw sieraad betaalt u bij het ophalen.

 • Nieuwe zetting (chaton)
 • Verloren oordel bijmaken
 • Versleten armband opdikken op meerdere plekken
 • Knopen en rijgen

Overige grote sieraden reparaties

Voor overige grote reparaties, zoals het 2e leven van een trouwring, het laten ontwerpen en vervaardigen van een nieuw sieraad of het restaureren van een oud sieraad kunt u rekenen op een gemiddelde reparatietijd tussen de 6 en 12 weken.

Prijslijst reparatie sieraden

De kosten zijn per reparatie verschillend. Dit komt voornamelijk door de manuren die per reparatie verschillen en de onderdelen die eventueel ingekocht moeten worden om een sieraad te herstellen. Een simpele reparatie aan uw sieraad, zoals het solderen van een smal collier of een veiligheidsachtje, is mogelijk vanaf €15,-. Uw sieraden laten polijsten is mogelijk vanaf €7,50.

Wilt u een complexere reparatie uit laten voeren? Zoals een ring vergroten, een ketting repareren of het herstellen van uw kapotte oorbel? Dat is mogelijk vanaf €35,-. Voor alle uitgebreide en complexe reparaties, zoals het vermaken van een trouwring of het bijmaken van een missende oorbel wordt voor u een prijsopgave gemaakt.

Wilt u weten wat het kost om uw kapotte sieraad te laten herstellen? Kom langs in onze Edelsmederij. U ontvangt direct een vrijblijvende prijsbepaling.

Sieraad ter reparatie opsturen

Woont u niet dichtbij Gouda, maar wilt u wel uw sieraad bij ons laten repareren? U kunt uw sieraad ook ter reparatie naar ons opsturen.  Lees hier meer over het opsturen van uw sieraad ter reparatie.

Uw gouden sieraad inleveren

U kunt bij ons naast het herstellen van uw sieraad ook terecht voor het inleveren van uw sieraad. Bekijk op Inkoop Goud Gouda wat uw gouden sieraad op dit moment waard is.

Kom langs in onze Edelsmederij voor uw sieraden reparatie

U kunt hier een afspraak inplannen. Wij helpen u graag persoonlijk.