0182 – 78 63 38

jos@juwelierjos.nl

Lange Tiendeweg 17, 2801 KD Gouda

Neem contact op met Juwelier Jos

Bent u op zoek naar een nieuw sieraad of cadeau? Wilt u een (as)sieraad laten ontwerpen of trouwringen komen uitzoeken? Of heeft u oud goud dat u wilt inleveren? Voor dit en nog veel meer bent u van harte welkom in onze winkel of in ons atelier.

Heeft u een andere vraag? Ook dan helpen we u graag. Neem telefonisch contact met ons op of kom langs. U kunt hieronder een afspraak inplannen voor een bezoek aan onze winkel.

We zien u graag in onze winkel in Gouda!

Stel hier uw vraag

Wilt u direct contact opnemen? Bel dan naar 0182 – 786 338 of vul hieronder het contactformulier in. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 Maak een afspraak bij Juwelier Jos

Selecteer waar u voor komt, de gewenste datum en het tijdstip. Vul uw contactgegevens in en bevestig uw afspraak.

Heeft u nog vragen? Stuur een mail naar jos@juwelierjos.nl of bellen naar 0182 – 786 338.

Routebeschrijving

Onze winkel is gevestigd in het centrum van Gouda. Gebruik uw navigatie niet om onze exacte locatie in te voeren maar zoals hier onder beschreven! U kunt op 5 minuten loopafstand uw auto parkeren op parkeerterrein Klein Amerika. U kunt hier parkeren op maandag t/m zaterdag van 09.00 uur tot 21.00 uur. Het tarief per uur is € 2,00 en per 24 uur € 8,00.

Het adres van Klein Amerika:
Klein Amerika 30, 2806 CA in Gouda

Met de auto

Voer in uw navigatie het volgende adres in: Klein Amerika 30 in Gouda. Als u geparkeerd heeft en het parkeerterrein afloopt richting de stad, loopt u over het zebrapad en een brug de stad in. Loop alsmaar rechtdoor. U vindt Juwelier Jos aan het einde van deze straat (Lange Tiendeweg) aan de rechterkant, net over het laatste bruggetje. Juwelier Jos zit tegenover de kaasboer t Kaaswinkeltje en de slager van Sprang.

Met het openbaar vervoer

Neem de trein of bus naar station Gouda Centraal. Voer in Google Maps het adres van Juwelier Jos (Lange Tiendeweg 17) in en loop in 10 minuten naar de winkel.

Neem de trein of bus naar station Gouda Centraal. Stap uit bij de centrumkant. Loop richting het centrum via de Kleiweg (de grote winkelstraat). U komt op een gegeven moment uit op de markt, met het stadhuis in het midden. Sla linksaf en loop langs alle restaurants en terrasjes. Aan het einde van deze straat ziet u aan de linkerkant de lingeriewinkel Livera. U kunt dan een klein straatje links in of een bredere straat rechts. Ga rechts en volg de weg. Sla de hoek om. U bent nu op de Lange Tiendeweg. Loop een klein stukje door. Juwelier Jos zit aan uw linkerhand, tegenover de kaasboer t Kaaswinkeltje en de slager van Sprang.

Winkel openingstijden

Openingstijden

  • Maandag:        09.00 – 17.00 uur
  • Dinsdag:          09.00 – 17.30 uur
  • Woensdag:     09.00 – 17.30 uur
  • Donderdag:    09.00 – 17.30 uur
  • Vrijdag:             09.00 – 17.30 uur
  • Zaterdag:         09.00 – 17.00 uur

Contactgegevens

De nieuwe winkel van Juwelier Jos in Gouda.
Juwelier Jos in Gouda