0182 – 78 63 38

jos@juwelierjos.nl

Lange Tiendeweg 17, 2801 KD Gouda

Aparte trouwringen?
Juwelier Jos heeft ze!

Voor uw huwelijk bent u op zoek naar trouwringen die niemand anders heeft. Geen dertien-in-een-dozijn ring maar een ring die staat voor wie u bent: uniek en bijzonder. U kunt natuurlijk kiezen uit onze uitgebreide collectie. Daarin vindt u aparte ringen van goud, witgoud, zilver of staal maar ook van palladium. We hebben trouwringen die bijzonder zijn door het materiaalgebruik, zoals de combinatie van goud en witgoud of het unieke edelmetaal palladium.

Maar hoe bijzonder of apart een ring is ook af te leiden aan de stenen die de ring sieren. We hebben aparte gele diamanten en bijzondere zettingen voor de edelstenen. Naast de stenen bepaald ook het ontwerp van de ring hoe apart de ring is. Een brede trouwring komt minder vaak voor of een ring met een aparte gravure aan de buitenzijde: allemaal even mooi en toch apart!

Aparte zilveren trouwringen

Niet alleen in goud of witgoud worden prachtige aparte trouwringen gemaakt. Ook ongewone zilveren trouwringen zijn onderdeel van onze collectie. Deze ringen zijn net anders als ‘gewoon’ en hebben karakter en eigenheid. Alle ringen van Juwelier Jos worden van de puurste materialen gemaakt. Een aparte zilveren trouwring wordt uiteraard vervaardigd uit 925 zilver. De puurst mogelijke zilver variant waarvan sieraden gemaakt kunnen worden.

Wilt u onze collectie aparte trouwringen komen bekijken? Maak dan snel een afspraak in onze online agenda. Juwelier Jos verwelkomt u graag in de winkel.

Zelf stoere of aparte trouwringen ontwerpen

Heeft u  zelf een prachtig ontwerp voor uw aparte of misschien wel stoere ringen gemaakt? Juwelier Jos heeft als edelsmid jarenlange ervaring in het maken van dit type ringen. Van uw ontwerp maakt Jos een karakteristiek en draagbaar sieraad waarin alles wat u bent en wat u wilt uitstralen samenkomt.

In de winkel bespreken we graag uw wensen over het ontwerp. Maak snel een afspraak in onze online agenda.

Verkoopster Agnes laat collectie trouwringen zien aan klant bij Juwelier Jos

Trouwringen stoer en krachtig

Aparte ringen worden soms ook omschreven als stoer. Een stoere ring heeft vaak wat meer rechte lijnen en een rustig uiterlijk. De stoere uitstraling ontstaat vaak door een mat uiterlijk van het edelmetaal en subtiele hoogteverschillen in het ontwerp van de ring. Stoere trouwringen maken we zowel van goud als zilver, maar ook staal laat zich zonder twijfel tot een stoere trouwring smeden.In onze collectie vindt u stoere trouwringen voor mannen en voor vrouwen. Daarnaast hebben we ook stoere vriendschapsringen.

Een uniek sieraad van een oude ring

Heeft u een oude ring die u graag zou willen dragen als trouwring? Het is mogelijk om van een bestaande ring een volledig nieuw sieraad te maken. Zo blijft de emotionele waarde van de ring bestaan, maar past de ring wel volledig bij u of uw wensen.

Kom langs in onze winkel voor het bekijken van de collectie trouwringen

Selecteer waar u voor komt, de gewenste datum en het tijdstip. Vul uw contactgegevens in en bevestig uw afspraak.

Heeft u nog vragen? Stuur een mail naar jos@juwelierjos.nl of bellen naar 0182 – 786 338.

Trouwringen kopen bij Juwelier Jos

Op deze pagina informeerden we u over het maken van trouwringen. U kunt bij ons terecht voor trouwringen in goud of zilver. Ook voor de aanschaf van een verlovingsring bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een grote collectie trouwringen en verlovingsringen. De gemiddelde prijs voor een trouwring is afhankelijk van het materiaal dat u kiest en naar welke soort en grootte stenen uw keuze uitgaat. Ook kunt u bij ons terecht voor reparatie aan uw trouwring of voor het vermaken  van een trouwring naar een uniek sieraad. Kortom, Juwelier Jos is dé juwelier voor al uw sieraden.