0182 – 78 63 38

jos@juwelierjos.nl

Lange Tiendeweg 17, 2801 KD Gouda

Laat uw trouwringen vereeuwigen door een bruidsfotograaf

Een trouwring is één van de meest bijzondere sieraden die u ooit zult dragen. De ring symboliseert uw eeuwige liefde voor elkaar en de belofte om elkaar voor altijd trouw te blijven. Op uw trouwdag vervult de ring een belangrijke rol. Het moment dat u de ring om de vinger van uw geliefde schuift is erg bijzonder. Als het goed is, draagt u de ringen daarna voor de rest van uw leven. Niet gek dus, dat er behoorlijk wat tijd gaat zitten in het vinden van de perfecte ring. Het moment dat u de perfecte ringen gevonden heeft, is dan ook een moment om nooit meer te vergeten.

Leg dit bijzondere sieraad vast

Waarschijnlijk heeft u er al goed over nagedacht om uw trouwdag vast te laten leggen door een bruidsfotograaf. Stefan Segers is zo’n fotograaf, die al vele bruiloften vast heeft mogen leggen. Hij zal alle mooie en belangrijke momenten van de dag voor u vastleggen. Foto’s maken van de ringen hoort hier ook zeker bij. Vaak worden de ringen aan het begin van de dag al vastgelegd door de fotograaf. Allereerst zal hij de bruidegom fotograferen tijdens het aankleden. Daarna gaat hij naar de bruid en legt hij ook bij haar het aankleden en opmaken vast. Ook is er dan tijd om foto’s te maken van details, zoals de schoenen en het bruidsboeket. Op dat moment zitten de ringen nog helemaal perfect in hun doosje. Dit is dan ook hét moment om de bijzondere sieraden op de foto te zetten. Zo heeft u straks schitterende foto’s van de zorgvuldig uitgekozen ringen.

Een trouwshoot vol details

Natuurlijk worden er tijdens een bruiloft veel grote momenten vastgelegd. Het aansnijden van de taart, uw eerste kus als getrouwd stel en foto’s met uw familie horen er allemaal bij. Foto’s van de kleine details zijn echter net zo belangrijk. Later zijn dat juist erg mooie foto’s om terug te kijken. Een close-up van de schoenen, bijzondere details op de jurk of de make-up van de bruid worden ook zeker op de foto gezet. Ook foto’s van de ringen mogen absoluut niet ontbreken. De ringen kunnen in hun doosje gefotografeerd worden, maar vaak is het leuker om een mooie achtergrond te zoeken. Dit kan van alles zijn. Wat dacht u van de ringen in combinatie met het bruidsboeket? Maar ook een stoffen kussen of buiten aan een takje zijn mooie opties. Hierbij kijkt bruidsfotograaf uiteraard ook naar uw stijl, de ringen en uw wensen. Uiteraard zullen de ringen ook vastgelegd worden als u de ring na de ceremonie om uw vinger heeft. Geen detail wordt overgeslagen. Kijk voor meer inspiratie ook zeker eens op trouwshoot.nl. Hier vindt u alle belangrijke informatie over het boeken van een fotograaf voor uw bruiloft. 

Kijk naar wat bij u past

Geen bruidspaar en geen bruiloft is hetzelfde. De fotografie zal dus altijd op uw wensen aangepast worden. De foto’s moeten immers aan uw verwachtingen voldoen. Ga dus zeker met Stefan Segers in gesprek. Zo weet hij welke details voor u belangrijk zijn en kunt u erop vertrouwen dat u schitterende trouwfoto’s krijgen. Als u zelf een leuk idee heeft over het vastleggen van de ringen, of een ander detail, bespreek het dan ook zeker met hem. Samen zorgt u ervoor dat uw trouwalbum net zo perfect is als uw bruiloft! 

Trouwringen laten maken

Bent u nog op zoek naar dé perfecte set touwringen? Wij hebben een grote collectie trouwringen die in eigen huis ontworpen en geproduceerd worden. U kunt een set uit onze bestaande collectie kiezen of samen met ons een geheel nieuwe en unieke set ontwerpen. Lees hier meer informatie over het laten maken van trouwringen door een van onze Meester Goudsmeden.

Selecteer waar u voor komt, de gewenste datum en het tijdstip. Vul uw contactgegevens in en bevestig uw afspraak.

Heeft u nog vragen? Stuur een mail naar jos@juwelierjos.nl of bellen naar 0182 – 786 338.