0182 – 78 63 38

jos@juwelierjos.nl

Lange Tiendeweg 17, 2801 KD Gouda

Trouwringen van zilver

zijn stijlvol en uitzonderlijk mooi!

Uw mooiste dag moet natuurlijk bezegeld worden met een prachtige zilveren trouwring. Juwelier Jos heeft een uitgebreide collectie met klassieke, moderne en bijzondere trouwringen. Natuurlijk is het ook mogelijk om uw eigen ontwerp trouwring in zilver te laten maken.In onze juwelierswinkel staan onze trouwringspecialisten voor u klaar om van een eigen ontwerp een prachtige draagbare ring te maken. Behalve in zilver hebben we ook trouwringen in goud in onze collectie.

Zilveren trouwringen: schitterend als het licht van de maan

Zilver staat bekend als ‘het metaal van de maan’. Als sinds de oudheid verbazen mensen zich over de krachtige glans van de maan en wordt de glans van zilver daarmee vergeleken. Zilveren ringen worden al heel lang gemaakt en gedragen. Zilver laat zich goed smeden tot de mooiste voorwerpen zoals trouwringen van zilver, maar ook relatieringen van zilver en vriendschapsringen van zilver maken we vaak in ons atelier.

Elegant en betaalbaar

Trouwringen van zilver zijn elegant en betaalbaar, maar ook perfect te personaliseren. Wilt u een krachtig glanzend oppervlak of liever mat? Zilver geeft u keuzemogelijkheden te over. Juwelier Jos maakt de mooiste trouwringen van zilver met een zuiverheid van 925. Dit is de zuiverste vorm van zilver dat zich laat verwerken tot bijvoorbeeld ringen en armbanden of colliers.

Dit edelmetaal bestaat voor 92,5% uit zilver en de rest is vaak koper. Dit zorgt ervoor dat uw trouwringen hard genoeg zijn en niet snel beschadigen. Daarnaast zijn de ringen voorzien van een beschermlaag die voorkomt dat het zilver verkleurd. Zilveren trouwringen zonder nadelen dus. Zo kunt u jarenlang genieten van uw prachtige set zilveren trouwringen.

Trouwringen voor iedereen

In onze uitgebreide collectie vindt u verschillende soorten trouwringen. Van smal en dun tot breed en groots. Zilver laat zich ook gemakkelijk bewerken, dus kunnen sterk versierde ringen zeker een optie zijn.

Een zilveren trouwring is er voor iedereen en kan naar elke wens ontworpen worden. Daarnaast is het uiteraard ook mogelijk om de ringen te voorzien van een gravure. Maak uw ringen nog persoonlijker met een mooie tekst of tekening en bezegel uw huwelijk zo met een uniek en persoonlijk sieraad.Een trouwring van zilver voor dames kiest u gemakkelijk uit onze grote collectie bijzondere trouwringen. Ook voor heren zijn er meer dan voldoende modellen beschikbaar.

Verkoopster Agnes laat collectie trouwringen zien aan klant bij Juwelier Jos

Bicolor ringen

Natuurlijk is zilver niet het enige edelmetaal in onze collectie en maken we graag de mooiste combinaties. Deze bicolor ringen, met andere woorden ringen met twee kleuren, bestaan uit twee met zorg geselecteerde edelmetalen. De verschillende kleuren combineren prachtig met elkaar en zorgen voor een uniek en stijlvol schouwspel aan uw vinger. Zilveren bicolor ringen maken we met het zuiverste zilver en prachtig 14 karaats goud.

Edelstenen

In de mooiste ringen verwerken we graag de mooiste edelstenen. Zilver is een rustige basis waarin edelstenen met stevige kleuren zeker tot hun recht komen. Of u nu een diamant, saffier of aquamarijn kiest als kroon op uw huwelijk: in een zilveren zetting komen ze allemaal tot hun recht.

Afspraak maken

Wilt u uw trouwringen van zilver komen bekijken in onze juwelier in Gouda? Maak dan snel een afspraak in onze online agenda en we zorgen dat onze trouwringspecialisten voor u klaarstaan. We verwelkomen u graag in onze winkel. Juwelier Jos is gevestigd op de Lange Tiendeweg 17 in Gouda.

Kom langs in onze winkel voor het bekijken van de collectie trouwringen

Selecteer waar u voor komt, de gewenste datum en het tijdstip. Vul uw contactgegevens in en bevestig uw afspraak.

Heeft u nog vragen? Stuur een mail naar jos@juwelierjos.nl of bellen naar 0182 – 786 338.