0182 – 78 63 38

jos@juwelierjos.nl

Lange Tiendeweg 17, 2801 KD Gouda

Trouwringen graveren:
een bijzondere inscriptie in een bijzondere ring

De klassieke trouwring gravure vindt u aan de binnenzijde van de ring. Het is een bijzondere traditie die wereldwijd bekend is. In Nederland is het, traditioneel gezien, gewoon om de trouwdatum en de voornaam van uw partner of initialen in de trouwringen set te laten graveren. Dit is ook de meest gekozen optie wanneer koppels hun trouwringen uitzoeken in bij Juwelier Jos. Bent u op zoek naar inspiratie voor het graveren van uw trouwring? Kijk dan snel bij onze trouwring inscriptie tips!

In onze winkel vindt u een uitgebreide collectie prachtige trouwringen in alle soorten edelmetalen zoals goud, witgoud, zilver, palladium of staal. Wilt u in alle rust uw ringen bekijken, passen en de gravure in de trouwring bespreken? Maak dan direct een afspraak in onze online agenda. Heeft u al een set trouwringen, maar wilt u deze nog laten graveren? Neem dan contact op via ons contactformulier. 

Waarom kiezen voor een trouwring graveren?

Het graveren van een tekst of symbool in trouwringen komt voort uit de wens van veel paren om de herinneringen aan hun huwelijksdag levend te houden in de vorm van een persoonlijke ring. De trouwring-inscriptie personaliseert de ring nog verder.En mocht uw ring onverhoopt gestolen worden of vermist raken, dan kunt u met de inscriptie heel goed bewijzen dat het om uw ring gaat.

Welke tekst graveren in trouwring

U vraagt je misschien af: welke tekst graveren in een trouwring? Klassiek is vaak de keuze voor de trouwdatum en de naam van uw partner, maar er zijn natuurlijk nog heel veel andere manieren om uw trouwring nog persoonlijker te maken. Om u op weg te helpen hebben we alle echt unieke, bijzondere en klassieke trouwring-inscripties voor u verzameld als inspiratie voor het graveren van trouwringen.

Datum en initialen graveren in trouwring

U kunt natuurlijk de naam van uw partner en de trouwdatum aan de binnenzijde van de ring laten zetten, maar het is met sommige bredere ringen ook mogelijk om de gravering op de kopse randen te zetten. Wanneer u dan van bovenaf op de ring kijkt, ziet u direct de tekst. Een bijzondere manier om uw ringen te graveren.

Naast de klassieke datum en naam of initialen, kunt u natuurlijk ook kiezen voor een mooie spreuk, een favoriet liedje of de dag dat u elkaar hebben ontmoet. Ook de plek waar u elkaar voor het eerst hebben ontmoet of waar u ten huwelijk gevraagd bent, kunnen aan de binnenzijde van uw trouwring geplaatst worden. De tekst aan de binnenzijde van de ringen is een tekst die alleen u ziet en dit kan dus een hele persoonlijke tekst zijn.

Wilt u dat iedereen de inscriptie in de trouwring kan zien? Dan is een gravure aan de buitenzijde een optie. Ook symbolen of tekens kunnen aan de buitenzijde van trouwringen worden gegraveerd. Een hele bijzondere gravure die uw trouwringen nog meer ‘eigen’ maakt.

Verkoopster Agnes laat collectie trouwringen zien aan klant bij Juwelier Jos

Trouwring man van witgoud

Naast de bruid wil ook de bruidegom vaak een ring dragen. Voor heren hebben we ringen zonder edelstenen en met een strakker uiterlijk. Zo bestaat er dus ook voor iedere man een trouwring van witgoud.

Witgouden trouwringen set

Ringen zijn natuurlijk ook als set verkrijgbaar. Een trouwringen set bestaat uit twee bij elkaar passende ringen die samen uw huwelijk bezegelen. Witgouden trouwringen sets zijn verkrijgbaar vanaf 1500 euro voor de gehele set trouwringen in witgoud.

Zelf uw trouwringen ontwerpen

Heeft u zelf een ontwerp gemaakt voor uw trouwringen en wilt u dit ontwerp laten uitvoeren? Juwelier Jos is gespecialiseerd in het maken van unieke en bijzondere trouwringen van elk soort materiaal. Samen met u bekijken we het ontwerp en zorgen dat er een draagbaar en persoonlijk sieraad van gemaakt wordt in een materiaal dat past bij het ontwerp, uw wensen en uw budget.

Wilt u direct een afspraak maken voor het bekijken van uw persoonlijk ontwerp trouwringen in witgoud? Juwelier Jos is maandag tot en met zaterdag geopend van 9:00 tot 17:00 uur. U vindt onze winkel aan de Lange Tiendeweg 17 in Gouda.

Kom langs in onze winkel voor het bekijken van de collectie trouwringen

Selecteer waar u voor komt, de gewenste datum en het tijdstip. Vul uw contactgegevens in en bevestig uw afspraak.

Heeft u nog vragen? Stuur een mail naar jos@juwelierjos.nl of bellen naar 0182 – 786 338.