0182 – 78 63 38

jos@juwelierjos.nl

Lange Tiendeweg 17, 2801 KD Gouda

Trouwringen in witgoud? Een klassieke keuze die altijd prachtig staat!

Dé ring die je heel je leven zal dragen: een trouwring en misschien is witgoud wel het materiaal van jouw keuze. Trouwringen zijn er uiteraard in allerlei verschillende materialen, maar een van de meest gekozen edelmetalen is toch wel witgoud.

Deze goudsoort is licht van kleur en lijkt soms bijna op zilver. Een bijzonder mooi edelmetaal om jullie eeuwigdurende verbintenis, symbolisch, mee vast te leggen.Trouwringen in witgoud kopen voor jullie mooiste dag? Juwelier Jos heeft een uitgebreide collectie trouwringen. Maak direct een afspraak en kom langs in de winkel!

Witgoud trouwring of geelgoud

Trouwringen worden in alle materialen gemaakt en dus ook in witgoud of geelgoud. Geelgoud is de natuurlijke verschijningsvorm van goud. Zo tref je goud in de natuur aan. Witgoud is door de mens wit gemaakt en komt van nature niet voor op aarde. Witgoud ontstaat door het gele goud te mengen met andere metalen. Dit mengen wordt sowieso gedaan, omdat goud van zichzelf een heel zacht, bijna kneedbaar materiaal is. Door het te mengen met andere metalen worden bepaalde eigenschappen toegevoegd aan het goud. Maar ook het gele goud ‘wit’ maken gebeurt door het te mengen.

Set witgouden trouwringen gepolijst
Een drietal set ringen in witgoud met blad motief volledig ontworpen door klant en geproduceerd door Juwelier Jos

Van geel naar wit

Om witgoud te maken wordt het gele goud gemengd met veel zilver of nikkel. Deze twee metalen zijn licht van kleur en door ze te mengen met het gele goud, wordt dit materiaal steeds iets lichter. Het mengen van twee of meer metalen wordt een legering genoemd.

Waarde witgoud

De waarde van witgoud is, op basis van het materiaal, niet hoger, dan van geelgoud. Het aantal karaat bepaald de waarde van het goud. Maar heb je een 14 karaats witgoud trouwring op het oog? Dan zal deze in aanschaf iets kostbaarder kunnen zijn dan de gele variant. Witgoud is simpelweg veel bewerkelijker voor de edelsmid en kost meer tijd om te maken. Het uiterlijk van het materiaal is natuurlijk prachtig en stijlvol.

Een trouwring voor dames van witgoud

Voor dames zijn er veel verschillende trouwringen van witgoud beschikbaar. Van klein en elegant tot groots en meeslepend. Een ring die past bij wie je bent. Een trouwring van witgoud voor dames is natuurlijk ook beschikbaar met één of meerdere edelstenen. Je kan kiezen uit bijvoorbeeld diamanten, briljanten of saffieren. Edelstenen bestaan in zeer veel verschillende kleuren en kunnen op veel verschillende manieren worden verwerkt in jouw trouwring.

In onze online agenda, plan je gemakkelijk een afspraak in en staan we voor je klaar. Je kunt in onze winkel in alle rust de trouwringen bekijken en je keuze maken.

Verkoopster Agnes laat collectie trouwringen zien aan klant bij Juwelier Jos

Trouwring man van witgoud

Naast de bruid wil ook de bruidegom vaak een ring dragen. Voor heren hebben we ringen zonder edelstenen en met een strakker uiterlijk. Zo bestaat er dus ook voor iedere man een trouwring van witgoud.

Witgouden trouwringen set

Ringen zijn natuurlijk ook als set verkrijgbaar. Een trouwringen set bestaat uit twee bij elkaar passende ringen die samen jullie huwelijk bezegelen. Witgouden trouwringen sets zijn verkrijgbaar vanaf 1500 euro voor de gehele set trouwringen in witgoud.

Zelf jullie trouwringen ontwerpen

Hebben jullie een persoonlijk ontwerp gemaakt voor jullie trouwringen en wil je dat laten maken? Juwelier Jos is gespecialiseerd in het maken van unieke en bijzondere trouwringen van elk soort materiaal. Samen met jullie bekijken we het ontwerp en zorgen dat er een draagbaar en persoonlijk sieraad van gemaakt wordt in een materiaal dat past bij het ontwerp, jullie wensen en jullie budget.

Wil je direct een afspraak maken voor het bekijken van jullie persoonlijke ontwerp trouwringen in witgoud? Juwelier Jos is maandag tot en met zaterdag geopend van 9:00 tot 17:00 uur. Je vindt onze winkel aan de Lange Tiendeweg 17 in Gouda.

Kom langs in onze winkel voor het bekijken van de collectie trouwringen

Selecteer waar u voor komt, de gewenste datum en het tijdstip. Vul uw contactgegevens in en bevestig uw afspraak.

Heeft u nog vragen? Stuur een mail naar jos@juwelierjos.nl of bellen naar 0182 – 786 338.