0182 – 78 63 38

jos@juwelierjos.nl

Lange Tiendeweg 17, 2801 KD Gouda

Amber steen

Alles wat u moet weten over de amber steen

Chakra stenen, wie kent ze niet? Deze stenen zijn in staat om ons als mens weer in balans te brengen en met meer rust door het dagelijks leven te gaan. Dit geldt natuurlijk ook voor de chakrasteen amber. Kiest u voor een amber steen dan zorgt u voor een leven voor passie en energie. Nu valt er natuurlijk nog veel meer te leren over de kenmerken en werking van de amber steen. Wilt u hier graag meer over te weten komen dan heeft u geluk. Om u zo goed mogelijk op weg te helpen bij het maken van een keuze hebben we namelijk alle info over de amber steen voor jou op een rijtje gezet. Door dit goed door te lezen weet u precies waarom ook jij deze steen in huis zou moeten halen! Ook vindt u op onze website meer informatie over het ontwerpen van unieke sieraden.

Kenmerken van amber steen

Verderop in dit artikel vind u alles wat u moet weten over de werking van de amber steen. Maar voor we op dat punt komen is het van belang om eerst te kijken naar de kenmerken van de steen. U moet namelijk wel weten wat voor soort steen u eigenlijk in huis haalt. Ambersteen is strikt genomen helemaal geen steen, maar is gefossiliseerde hars. Het is een steen die al duizenden jaren bekend staat om de voordelen die het te bieden heeft. Zo is er zelfs amber ontdekt in Egyptische graven, waaronder het bekende graf van Toetanchamon. Amber wordt over de hele wereld gevonden, van de Baltische staten tot aan Myanmar. Wat bijzonder is aan deze steen is dat er maar één kleur bestaat, dit is de bekende gouden uitstraling. Met deze kleur kunt u dan ook gelijk zien dat u een echte amber steen in handen hebt.

Wat doet amber steen?

U draagt een chakra steen natuurlijk altijd omdat het een bepaalde werking heeft op uw fysieke of mentale gezondheid. Het is daarom van belang om te kijken naar wat een amber steen eigenlijk voor jou kan doen.

Over het algemeen wordt amber geassocieerd met het derde chakra, ook bekend als het solar plexus chakra. Amber steen is een ideale steen voor deze chakra en helpt u om het vuur en de warmte van binnenuit aan te wakkeren. Het is een populaire steen omdat hij veel goede eigenschappen bezit die onder andere stress verlichten door fobieën en angst uit het leven te verwijderen.

Onderhoud

Door uw Amber gereinigd en opgeladen te houden weet u zeker dat u er alles uit kan halen. Amber is makkelijk schoon te maken met lauw water en een zachte doek. Een paar seconden onder de kraan is al genoeg om de slechte energie weg te laten vloeien. U kunt uw Amber weer opladen door hem een paar minuten in de zon neer te leggen.

Bij welk sterrenbeeld hoort de steen?

Hoewel het voor iedereen mogelijk is om een amber steen te dragen, is er een sterrenbeeld wat vooral profijt heeft van deze chakra steen. De Amber steen is over het algemeen erg populair onder de mensen met het sterrenbeeld Leeuw. Leeuwen bezitten van nature een enorme dosis energie die ze niet altijd even goed kwijt kunnen. Een amber steen helpt de leeuw om in balans te blijven en om hun emoties net even wat beter onder controle te houden. Dit stelt ze in staat om snel beslissingen te nemen zonder hier al te veel over te twijfelen.
Ook een amber steen bestellen?

De aanschaf van chakra stenen is dé keuze voor iedereen die op een natuurlijke manier aan zijn geestelijke gezondheid wilt werken. Zo bent u met een amber steen in staat om het vuur van binnen weer van wat meer kracht te voorzien. Alle mensen die graag een mooi sieraad willen laten ontwikkelen voor hun amber steen doen er verstandig aan om vandaag nog contact me ons op te nemen. Wij van amber steen zijn namelijk dé keuze voor het realiseren van prachtige chakra sieraden. Of u nu op zoek bent naar een aansluitende hanger of naar een armbandje met een amber steen, bij ons is het allemaal mogelijk. Voor u het weet hebt u een mooie amber steen in handen waar u voor een lange tijd plezier van zal hebben!