0182 – 78 63 38

jos@juwelierjos.nl

Lange Tiendeweg 17, 2801 KD Gouda

Uurwerk horloge vervangen als uw horloge voor, achter of niet meer loopt

Als uw horloge niet meer loopt, kan dat verschillende redenen hebben. De batterij in uw horloge kan simpelweg leeg zijn of er kan meer aan de hand zijn.

Verschillende horloge reparaties kunnen een oplossing bieden. Wanneer u uw horloge bij ons brengt, kijken we eerst of het probleem aan de batterij ligt. Mocht dit het geval zijn, dan vervangen we de batterij in uw horloge. Mocht uw horloge dan nog niet lopen, dan is er hoogstwaarschijnlijk een probleem met het uurwerk. We zullen dan, in overleg met u, het uurwerk van uw horloge vervangen.

Het uurwerk vervangen

Er kan van alles met uw horloge gebeuren wanneer u het draagt. Toch valt er niet altijd precies te zien waar in het uurwerk het probleem zich bevindt. We zouden dit kunnen onderzoeken door het uurwerk te demonteren en elk onderdeel apart te testen. In de praktijk komt het er echter op neer dat een nieuw uurwerk geplaatst wordt.

U kunt bij ons terecht met alle verschillende soorten uurwerken. Denk bijvoorbeeld aan een quartz uurwerk, een quartz automaat, mechanische uurwerken, zonnecel uurwerken en smart watches. In elk van deze soort kunnen we het uurwerk van het horloge vervangen.

Uurwerk horloge buitenkant zwart wit met romeinse cijfers
Draaiende onderdelen van horloge uit elkaar in detail.

Wat zijn de kosten van het uurwerk vervangen?

Voor het vervangen van het uurwerk in uw horloge spreken we een (maximaal) akkoordbedrag met u af. De reden hiervoor is dat we dan zo min mogelijk hoeven te bellen en de reparaties zo snel mogelijk af kunnen handelen. Hieronder ziet u tot welke bedragen we akkoord vragen voor het vervangen van uurwerk in een horloge in categorie 1.

De volgende horlogemerken vallen in categorie 1: Armani, Adidas, All Black, Bering, Boccia, Breil, Casio, Champion, Citizen, Cluse, Creor, Dolge & Gabbana, Daniel Wellington, Danish Design, Davis, Diesel, DKNY, Dugena, Ecko, Esprit, Festina, Florijn, Fossil, GC, G-Shock, Guess, Hanowa, Hugo Boss, Ice Watch, IKKI, Invicta, Jacob Jensen, Kane, Komono, Kyboe!, Lorus, Lotus, Marc Coblen, Marc Jacobs, Mark Maddox, Michael Kors, Mondaine, Nike, Nixon, Obaku, Officina de Tempo, Olympic, Oozoo, Orient, Picto, Prisma, Pulsar, Puma, Regal, Ropdania, Rosefield, Sector, Seiko, Skagen, Swatch, Swiss Military, Tommy Hilfiger, TOV Essentials, Tutti Milano, TW Steel, Vendoux, woodwatch en Zinxi.

Quartz horloge

Alleen tijd: € 59
Tijd, dag, datum: € 71
Chronograaf: € 89

Mechanisch – Alleen tijd

Handopwinding: € 245
Automaat: € 325

Mechanisch – Tijd, dag, datum

Handopwinding: € 297
Automaat: € 397

Multifunctioneel

Handopwinding: € 435
Automaat: € 575

Voor alle categorieën geldt: Worden de kosten toch onverwacht hoger? Dan ontvangt u van ons altijd eerst bericht via de e-mail met de vernieuwde prijsopgave en kunt u besluiten om hier wel of niet akkoord op te geven.

Voor categorie 2 horloges gelden andere tarieven. Deze tarieven vind u hieronder.

De volgende horlogemerken vallen in categorie 2: Aviator, Bertolucci, Bulova, Calvin Klein, Certina, Christiaan van der Klaauw, Elysee, Eterna, Fortis, Frank Muller, Hamilton, Herbelin, Ingersoll, Junghans, Kienzl, Lacoste, MeisterSinger, Michel Herbelin, Nautica, Oris, Pequignet, Pontiac, Prada, Raymond Weill, Swarovski, Timex, Tissot, Ulysse Nardin, Van Cleef & Arpels, Van der Ganhg, Vostok, Xemex en Zentra.

Quartz horloge

Alleen tijd: € 100
Tijd, dag, datum: € 115
Chronograaf: € 135

Mechanisch – Alleen tijd

Handopwinding: € 225
Automaat: € 315

Mechanisch – Tijd, dag, datum

Handopwinding: € 265
Automaat: € 365

Multifunctioneel

Handopwinding: € 475
Automaat: € 600

Voor categorie 3 horloges gelden andere tarieven. Deze tarieven vind u hieronder.

De volgende horlogemerken vallen in categorie 2: A. Lange, Alpina, Aquanautic, Audemans Piquet, Baume & Mercier, Boucheron, Breitling, Brequet, Bvlgari, Cartier, Chanel, Chopard, Christian Dior, Corum, Ebel, Edox, Frederique Constant, Girard Perregaux, Gucci, Hublot, IWC, Jaeger LeCoultre, Lange en Söhne, Longines, Louis Vuitton, Maurice Lacroix, Montblanc, Movado, Omega, Panerai, Patek Philippe, Piaget, Rado, Rolex, Tag Heuer, Versace en Zenith. 

Quartz horloge

Alleen tijd: € 257
Tijd, dag, datum: € 275
Chronograaf: € 340

Mechanisch – Alleen tijd

Handopwinding: € 427
Automaat: € 537

Mechanisch – Tijd, dag, datum

Handopwinding: €457
Automaat: € 557

Multifunctioneel

Handopwinding: € 667
Automaat: € 757

Rolex horloge buitenkant met zwarte wijzerplaat
Wijzerplaat van horloge in detail met cijfers en secondewijzer

Tijdsduur uurwerk horloge vervangen

De tijdsduur voor het vervangen van een uurwerk is afhankelijk van een aantal variabelen zoals of het uurwerk op voorraad is bij de leverancier, de tijd om het naar ons te verzenden en de tijd die het kost om het nieuwe uurwerk in het horloge te plaatsen. Houdt u rekening met een reparatietijd van minimaal 4 weken en maximaal 12 weken. In deze tijd moet u het horloge achterlaten in onze winkel.

Maak direct een afspraak
voor het vervangen van het uurwerk in uw horloge

Selecteer waar u voor komt, de gewenste datum en het tijdstip. Vul uw contactgegevens in en bevestig uw afspraak.

Heeft u nog vragen? Stuur een mail naar jos@juwelierjos.nl of bellen naar 0182 – 786 338.