0182 – 78 63 38

jos@juwelierjos.nl

Lange Tiendeweg 17, 2801 KD Gouda

Uurwerk horloge vervangen als uw horloge voor, achter of niet meer loopt

Als uw horloge niet meer loopt, kan dat verschillende redenen hebben. De batterij in uw horloge kan simpelweg leeg zijn of er kan meer aan de hand zijn. Verschillende horloge reparaties kunnen een oplossing bieden. Wanneer u uw horloge bij ons brengt, kijken wij eerst of het probleem aan de batterij ligt. Mocht dit het geval zijn, dan vervangen we de batterij in uw horloge. Mocht uw horloge dan nog niet lopen, dan is er hoogstwaarschijnlijk een probleem met het uurwerk. We zullen dan, in overleg met u, het uurwerk van uw horloge vervangen.

Uurwerk horloge vervangen

Er kan van alles met uw horloge gebeuren wanneer u het draagt. Toch valt er niet altijd precies te zien waar in het uurwerk het probleem zich bevindt. We zouden dit kunnen onderzoeken door het uurwerk te demonteren en elk onderdeel apart te testen. Dit is echter een tijdrovende klus en daardoor ook erg duur. We kiezen er daarom standaard voor om het hele uurwerk in een horloge te vervangen, wanneer blijkt dat het niet aan de batterij ligt. Het is veel minder arbeidsintensief en daarom een stuk goedkoper.

U kunt bij ons terecht met alle verschillende soorten uurwerken. Denk bijvoorbeeld aan een quartz uurwerk, een quartz automaat, mechanische uurwerken, zonnecel uurwerken en smart watches. In elk van deze soort kunnen wij het uurwerk van het horloge vervangen.

Uurwerk horloge buitenkant zwart wit met romeinse cijfers
Draaiende onderdelen van horloge uit elkaar in detail.

Kosten uurwerk horloge vervangen

Voor het vervangen van het uurwerk in uw horloge spreken we een akkoord (maximaal) bedrag met u af. De reden hiervoor is dat wij dan zo min mogelijk hoeven te bellen en de reparaties zo snel mogelijk af kunnen handelen. Hieronder ziet u tot welke bedragen wij akkoord vragen voor het vervangen van uurwerk in een horloge.

Quartz horloge

Multifunctioneel

Alleen tijd: €59
Tijd, dag, datum: €69
Chronograaf: €109
Handopwinding: €425
Automaat: €550

Mechanisch – Alleen tijd

Mechanisch – Tijd, dag, datum

Handopwinding: €225
Automaat: €310
Handopwinding: €270
Automaat: €365

Worden de kosten toch onverwacht hoger? Dan ontvangt u van ons altijd eerst bericht via de e-mail met de vernieuwde prijsopgave en kunt u besluiten om hier wel of niet akkoord op te geven.

Rolex horloge buitenkant met zwarte wijzerplaat
Wijzerplaat van horloge in detail met cijfers en secondewijzer

Tijdsduur uurwerk horloge vervangen

De tijdsduur voor het vervangen van een uurwerk is afhankelijk van een aantal variabelen. Bijvoorbeeld of het uurwerk op voorraad is bij de leverancier, de tijd om het naar ons te verzenden en de tijd die het kost om het nieuwe uurwerk in het horloge te plaatsen. Houdt u rekening met een reparatietijd van minimaal 4 weken en maximaal 12 weken. In deze tijd moet u het horloge achterlaten in onze winkel.

Maak direct een afspraak voor het vervangen van het uurwerk in uw horloge

U kunt hieronder direct een afspraak inplannen voor een horloge reparatie. 

Selecteer waar u voor komt, de gewenste datum en het tijdstip. Vul uw contactgegevens in en bevestig uw afspraak.

Heeft u nog vragen? Stuur een mail naar jos@juwelierjos.nl of bellen naar 0182 – 786 338.