0182 – 78 63 38

jos@juwelierjos.nl

Lange Tiendeweg 17, 2801 KD Gouda

Tommy Hilfiger horloge laten repareren?

Reparatie en onderhoud van Tommy Hilfiger  horloges

Waarom is een onderhoudsbeurt nodig?

Over het algemeen wordt het aanbevolen om uw Tommy Hilfiger horloge om de 3 tot 4 jaar een servicebeurt te geven. Zeker als u uw horloge veel draagt en de verschillende functies vaak gebruikt.

Een servicebeurt is nodig om het horloge goed te laten functioneren en eventuele schade of slijtage op te sporen en te herstellen. U kunt het zien als de APK van uw horloge.

Tijdens een servicebeurt wordt het horloge volledig gedemonteerd, schoongemaakt en gecontroleerd op beschadigingen of afwijkingen. Ook kan de horlogemaker de batterij vervangen en de waterbestendigheid van het horloge testen.

Wanneer weet ik dat een onderhoudsbeurt nodig is?

Als u merkt dat uw horloge minder nauwkeurig loopt, de wijzer lijkt te verspringen, niet meer opwindt of niet waterdicht lijkt te zijn (condens achter het glas), kan dat wijzen op een probleem. Wacht u niet te lang om een servicebeurt uit te laten voeren om verdere schade te voorkomen. Zo zorgt u ervoor dat uw horloge nog vele jaren meegaat.

Bij Juwelier Jos kunt u terecht voor de reparatie en onderhoud van uw Hilfiger horloge. Als officieel erkend servicepunt van Tommy Hilfiger, zijn de uurwerkmakers van Juwelier Jos gespecialiseerd in het nakijken en repareren van Tommy horloges volgens de normen en regels die door het merk zijn vastgesteld. 

Selecteer waar u voor komt, de gewenste datum en het tijdstip. Vul uw contactgegevens in en bevestig uw afspraak.

Heeft u nog vragen? Stuur een mail naar jos@juwelierjos.nl of bellen naar 0182 – 786 338.

Vooraanzicht van goudkleurig Tommy Hilfiger horloge met goudkleurige wijzerplaat, lunette en band en witte details op wijzerplaat en logo van Tommy Hilliger, horloge op lichtgrijze achtergrond.
Achteraanzicht van goudkleurig Tommy Hilfiger horloge met goudkleurige kast en band en staalkleurige achterplaat. Horloge op lichtgrijze achtergrond.
Zijaanzicht van goudkleurig Tommy Hilfiger horloge met goudkleurige wijzerplaat, lunette en band en witte details op wijzerplaat en logo van Tommy Hilliger, horloge op lichtgrijze achtergrond.

Het onderhoud en reparatie van Tommy Hilfiger horloges 

welke stappen volgen we?

Inspectie:
Een inspectie van de binnen- en buitenkant van het horloge om eventuele problemen, schade of slijtage te identificeren.

Demontage:
Dan wordt het horloge gedemonteerd. Onderdelen worden waar nodig vervangen en reparaties worden uitgevoerd.

Reiniging:
Het horloge en de individuele onderdelen worden grondig gereinigd om stof, vuil, oude oliën en vetten te verwijderen.

Smeren en oliën:
Na de reiniging worden de onderdelen gesmeerd en geolied volgens de specificaties van de fabrikant om de bewegende onderdelen soepel te laten functioneren. 

Montage en afstelling:
Nadat alle reparaties en wijzigingen zijn voltooid, wordt het horloge zorgvuldig gemonteerd. De uurwerkmaker stelt de wijzers, datum en andere functies af voor een nauwkeurige tijdweergave.

Testen:
Ten slotte wordt uw horloge grondig getest om te verifiëren dat het nauwkeurig werkt en, indien van toepassing, waterdicht is.

Wat zijn de kosten voor onderhoud van Tommy Hilfiger horloges?

De kosten voor een volledige servicebeurt voor Tommy Hilfiger zijn vanaf € 39,- voor dames- en heren horloges. Dit is exclusief de kosten voor eventueel te vervangen onderdelen. Zou dit nodig zijn, zult u eerst van ons een prijsopgave voor akkoord ontvangen.

Zijaanzicht van roségoudkleurig Tommy Hilfiger horloge met roségoudkleurige wijzerplaat, lunette en band en witte details op wijzerplaat en logo van Tommy Hilliger, horloge op lichtgrijze achtergrond.
Vooraanzicht van roségoudkleurig Tommy Hilfiger horloge met roségoudkleurige wijzerplaat, lunette en band en witte details op wijzerplaat en logo van Tommy Hilliger, horloge op lichtgrijze achtergrond.
Achteraanzicht van roségoudkleurig Tommy Hilfiger horloge met roségoudkleurige kast en band en staalkleurige achterplaat. Horloge op lichtgrijze achtergrond.

Het merk Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger is een wereldwijd bekend Amerikaans modemerk dat werd opgericht in 1985 door de modeontwerper Thomas Jacob Hilfiger. 

Tommy Hilfiger staat bekend om zijn uiteenlopende collecties van stijlvolle en tijdloze ontwerpen uiteenlopend van modellen met een klassieke uitstraling tot trendy modellen. Tommy biedt dameshorloges en herenhorloges aan die verkrijgbaar zijn in verschillende uiteenlopende kleuren, waardoor er voor iedereen wel een passend model te vinden is. De nautische invloeden zijn duidelijk zichtbaar in de ontwerpen, waardoor de horloges een elegant en maritiem gevoel uitstralen. Tommy Hilfiger voegt echter altijd een moderne twist toe aan zijn ontwerpen die zijn unieke stijl tot uiting brengt. Met een uitgebreide collectie om uit te kiezen, is er voor elke outfit wel een Tommy Hilfiger horloge te vinden.

De eerste passen zette Tommy in de modewereld. Hij werd bekend om zijn typische rood/wit/blauwe logo, dat in alle modellen en collecties terugkomt.

De eerste horlogelijn werd in 1991 gelanceerd en was gelijk populair. Uiteraard waren ook in de horloges de kleuren rood, wit en blauw aanwezig. De stijlvolle horloges zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals zilver, geelgoud en roségoud. De horlogeband is verkrijgbaar roestvrij staal of andere trendy materialen. 

Tommy Hilfiger dameshorloges zijn een stijlvol accessoire die niet alleen gezien worden als praktische voorwerpen maar ook als sieraden voor uw arm. 

Staalkleurig Tommy Hilfiger horloge met lichtgrijze wijzerplaat, stalen lunette en band en witte details op wijzerplaat en logo van Tommy Hilliger om pols van vrouw in broek met beige broek en zwarte riem en shirt.
Staalkleurig Tommy Hilfiger horloge met lichtgrijze wijzerplaat, stalen lunette en band en witte details op wijzerplaat en logo van Tommy Hilliger om pols van vrouw met donkerblauw sport jasje aan.

De vervanging van het glas van Tommy Hilfiger horloges

Het glas in Tommy Hilfiger horloges is meestal mineraalglas. Het is helder, sterk en goed bestand tegen barsten. 

Toch kan het weleens gebeuren dat door een ongelukkige val of stoot het glas breekt. Onze uurwerkmaker kan het glas vervangen volgens het protocol van Tommy Hilfiger.

Batterijvervanging in Tommy Hilfiger horloges

Bij normaal en regelmatig gebruik van uw Tommy Hilfiger horloge zal de batterij tussen de 12 en 18 maanden meegaan. Dit hangt af van het model, de functies en het gebruik van uw horloge.

De vervanging van de batterij bestaat uit de volgende onderdelen:

 • De achterkant van de kast wordt geopend
 • Er worden verschillende controles uitgevoerd
 • De batterij wordt vervangen
 • De pakkingen worden gecontroleerd en waar nodig vervangen
 • De kast wordt gesloten

De vervanging van de batterij is vanaf €10.

Let wel: Dit zijn alleen de kosten voor het vervangen van de batterij. Alle andere onderdelen die vervangen moeten worden, worden pas na uw goedkeuring vervangen. 

Achteraanzicht van staalkleurig Tommy Hilfiger horloge met staalkleurige kast en band en staalkleurige achterplaat. Horloge op lichtgrijze achtergrond.

Hoe verzorg ik mijn Tommy Hilfiger het best?

Om ervoor te zorgen dat uw Hilfiger horloge in goede staat blijft, vooral als het een leren band heeft, is het belangrijk om enkele verzorgings- en onderhoudstips te volgen:

 1. Zorgt u ervoor dat uw horloge altijd schoon is door het af en toe af te vegen met een zachte doek. 
 2. Veegt u ook regelmatig de metalen delen van uw horloge af met een zachte doek om eventuele krassen op het oppervlak te voorkomen. 
 3. Laat de batterij periodiek vervangen door professionals om het risico op corrosie of andere schade te minimaliseren.

Wat moet ik vermijden?

 1. Vermijd u direct contact met water en vocht zoals regen of de douche.
 2. Vermijd u schokken en grote temperatuurverschillen.
 3. Vermijd u magnetische velden.

Hier vindt u meer informatie over het schoonmaken van een horlogeband.

Kom langs voor reparatie van uw Tommy Hilfiger horloge

Selecteer waar u voor komt, de gewenste datum en het tijdstip. Vul uw contactgegevens in en bevestig uw afspraak.

Heeft u nog vragen? Stuur een mail naar jos@juwelierjos.nl of bellen naar 0182 – 786 338.

Juwelier Jos – waar staan we voor?

Bij Juwelier Jos staan ambacht en vakmanschap hoog in het vaandel. Al meer dan 40 jaar bieden we directe service en persoonlijke begeleiding aan onze klanten.

Onze ervaren uurwerkmakers zijn bewust van de waarde van uw horloge en zijn bedreven in het repareren en onderhouden van horloges. Zo kunt u jarenlang van uw horloge genieten.

Heeft u vragen? Aarzelt u niet eens bij ons binnen te lopen of bezoek onze Instagram pagina voor inspiratie.