0182 – 78 63 38

jos@juwelierjos.nl

Lange Tiendeweg 17, 2801 KD Gouda

Horlogeband reparatie?
 Laat uw stalen horlogeband repareren of vervang uw leren of stoffen horlogeband

Is uw horlogeband kapot? U kunt bij onze gespecialiseerde uurwerkmaker terecht voor een horlogeband reparatie. Alle horloge reparaties worden uitgevoerd in onze Edelsmederij naast onze winkel in Gouda. Niet alle horlogebanden zijn te repareren. En verschillende materialen vragen om verschillende methodes. U leest het allemaal op deze pagina.

3 Stalen horlogebanden, waarvan 1 bicolor en een zwart leren horlogeband.
Stalen horloge met stalen horlogeband en lasergravure op de kast van een logo met letters.

Stalen horlogeband repareren

Een stalen horlogeband kan meestal gerepareerd worden. U kunt bij ons bijvoorbeeld een nieuwe pen in uw horlogeband laten zetten. Ook kunt u de horlogeband laten polijsten of u kunt de schakels laten repareren of vervangen.

Tips van Uurwerkmaker Peter

“Door uw stalen horlogeband goed schoon te houden voorkomt u vroegtijdige slijtage. Houd uw stalen horlogeband schoon door deze eens in de zoveel tijd met een wattenstaafje en wat lauw water te reinigen.”

“Transpiratie en corrosie kunnen zich ophopen tussen de schakels waardoor er roest in uw horlogeband kan ontstaan. Maak de band voorzichtig met water schoon en veeg droog met een zachte doek. Als uw horloge niet waterdicht is, pas dan op dat er geen water in het horloge komt. 

Wilt u uw horlogeband laten vervangen? U kunt op deze pagina meer lezen over het vervangen van uw horlogeband.

Leren en stoffen banden niet repareren

Helaas kunnen leren en stoffen banden niet gerepareerd worden. Als uw leren of stoffen horlogeband kapot is, kunt u bij ons een nieuwe horlogeband aanschaffen. Wij kunnen wel uw watch strap vervangen. Dit zijn de 2 leren lusjes waarmee u uw band vast schuift aan elkaar. We hebben deze watch straps voor alle leren armbanden en voor de rubberen banden van Ice Watch.

Horlogeband reparatie bij Juwelier Jos. Zoals deze leren, vegan horlogebanden in zwart en 3 kleuren bruin.
3 zwarte, leren horlogebanden die u nieuw kunt kopen, maar niet kunt laten repareren.

Tijdsduur en kosten horlogeband reparatie

Zowel de tijdsduur en kosten verschillen per horlogeband. We geven u van tevoren een indicatie van de prijs en ook van de tijdsduur. Meestal kunt u rekenen op een tijdsduur van 1 á 2 weken.

Maak een afspraak om uw horlogeband te repareren

Selecteer waar u voor komt, de gewenste datum en het tijdstip. Vul uw contactgegevens in en bevestig uw afspraak.

Heeft u nog vragen? Stuur een mail naar jos@juwelierjos.nl of bellen naar 0182 – 786 338.