0182 – 78 63 38

jos@juwelierjos.nl

Lange Tiendeweg 17, 2801 KD Gouda

Route naar Juwelier Jos
Parkeren of openbaar vervoer

Adresgegevens

Juwelier Jos en Edelsmederij Jos
Lange Tiendeweg 17
2801 KD Gouda

Parkeren parkeerterrein Klein Amerika

Onze winkel is gevestigd in het centrum van Gouda. U kunt op 5 minuten loopafstand uw auto parkeren op parkeerterrein Klein Amerika. U kunt hier parkeren op maandag t/m zaterdag van 09.00 uur tot 21.00 uur. Het tarief is € 2,00 per uur en € 8,00 per 24 uur.

Het adres van Klein Amerika:
Klein Amerika 30
2806 CA Gouda

Routebeschrijving

Met de auto​

Voer in uw navigatie het volgende adres in: Klein Amerika 30 in Gouda. Als u geparkeerd heeft en het parkeerterrein afloopt richting het centrum, loopt u over het regenboog zebrapad en de Tiendewegbrug rechtdoor de Lange Tiendeweg op richting het centrum en de markt. Loopt voorbij het kruispunt Rozendaal/Groeneweg, langs de Legoshop, alsmaar rechtdoor. U vindt Juwelier Jos bijna aan het einde van de Lange Tiendeweg aan de rechterkant, net over het bruggetje (na de Zeugstraat).

Juwelier Jos bevindt zich op de Lange Tiendeweg 17, aan uw rechterhand tegenover de kaasboer en de slager. Neem voor een afspraak in de winkel de linker deur met de etalage en voor een reparatie of taxatie, de deur van het atelier rechts naast de etalage.

We verwelkomen u graag!

Met het openbaar vervoer

Neem de trein of bus naar station Gouda Centraal. Voer in Google Maps het adres van Juwelier Jos (Lange Tiendeweg 17) in en loop in 12 minuten naar de winkel.

Neem de trein of bus naar station Gouda Centraal. Stap uit aan de centrumzijde. Loop richting het centrum via de Kleiweg (de grote winkelstraat). U komt op een gegeven moment uit op de markt, met het stadhuis in het midden. Sla linksaf en loop langs alle restaurants en terrasjes. Aan het einde van het marktplein ziet u aan de linkerkant de lingeriewinkel Livera. U passeert een klein straatje links (de Stoofsteeg) en gaat rechtdoor de Korte Tiendeweg op. Na 50m bevindt zich de T-splitsing met de Lange Tiendeweg. Sla linksaf de hoek om. U bent nu op de Lange Tiendeweg.

Na 50m bevindt Juwelier Jos zich op de Lange Tiendeweg 17, aan uw linkerhand, net voor het bruggetje, tegenover de kaasboer en de slager. Neem voor een afspraak in de winkel de linker deur met de etalage en voor een reparatie of taxatie, de deur van het atelier rechts naast de etalage.

Wij verwelkomen u graag.

Kom langs in onze winkel

U kunt hieronder een afspraak inplannen voor een bezoek aan onze winkel in Gouda. We helpen u graag persoonlijk.

Selecteer waar u voor komt, de gewenste datum en het tijdstip. Vul uw contactgegevens in en bevestig uw afspraak.

Heeft u nog vragen? Stuur een mail naar jos@juwelierjos.nl of bellen naar 0182 – 786 338.