0182 – 78 63 38

jos@juwelierjos.nl

Lange Tiendeweg 17, 2801 KD Gouda

TAG Heuer horloge laten maken?
Wij verzorgen uw Tag Heuer reparatie

U bent in het bezit van een TAG Heuer horloge. Een uniek en bijzonder merk met prachtige horloges. Een TAG Heuer horloge is een waardevol sieraad, daarom is het belangrijk deze goed te onderhouden. U kunt bij ons terecht voor alle soorten TAG Heuer horloge reparaties zoals een periodieke onderhoudsbeurt, het vervangen van een uurwerk, het verwijderen van krassen in uw Tag Heuer horlogeglas of het schoonmaken en polijsten van de horlogeband.

Wij zijn een officieel TAG Heuer servicepunt en herstelbedrijf. De uurwerkmaker van Juwelier Jos is officieel gemachtigd en gespecialiseerd in reparatie en onderhoud van uw TAG Heuer horloge. TAG Heuer heeft een serie van protocollen en eisen opgesteld voor het doorvoeren van onderhoud en reparaties. Daarnaast zijn wij in het bezit van specifieke apparatuur om deze merkhorloges te mogen repareren. Wij bieden professionele service voor zowel de mechanische horloges als ook voor de kwartshorloges van TAG Heuer. Zo blijft uw TAG Heuer in de beste conditie.

Op deze pagina leest u meer over de verschillende soorten reparaties en mogelijkheden.

Tag Heuer horloge voor heren met witte wijzerplaat en roségouden horlogeband.
Max Verstappen horloge met zwarte wijzerplaat en roségouden band laat u repareren bij Juwelier Jos.

Horloge Max Verstappen

TAG Heuer is bekend geworden door Max Verstappen, daarom wordt het ook wel het Max Verstappen horloge genoemd. Deze horloges, geïnspireerd op de Formule 1, kunt u ook ter reparatie bij ons brengen. Heeft u vragen over uw horloge van Max Verstappen? Bel dan naar 0182-786 338 en informeer direct.

TAG Heuer horloge heren laten maken

U wilt uw TAG Heuer horloge voor heren laten maken. Bijvoorbeeld omdat deze niet meer loopt of omdat het horloge vies is geworden. Al deze reparaties, en andere reparaties kunnen wij voor u verzorgen. Voor alle horloge reparaties geldt dat deze worden uitgevoerd door onze gecertificeerde en gediplomeerde horlogemakers.

Reparatie TAG Heuer Horloge, hoe werkt dat?

Regelmatig onderhoud is van belang om de levensduur van uw TAG Heuer te optimaliseren. Een TAG Heuer horloge bevat hoogwaardige techniek met vele kleine mechanische en elektrische onderdelen. Door het dragen van uw horloge kan in de loop van tijd slijtage ontstaan in het uurwerk. De slijtage gebeurt ondanks dat u voorzichtig bent met uw horloge. Regelmatig onderhoud zorgt dat de versleten onderdelen gecontroleerd en waar nodig vervangen worden.

Helaas zit een ongeluk in een klein hoekje. En ondanks dat u voorzichtig bent tijdens het dragen van uw horloge, kan het wel eens voorkomen dat een onderdeel aan uw TAG Heuer kapot gaat. De meest voorkomende reparaties zijn de kroon en stift vervangen of vastzetten. Soms is de kroon uitgetrokken en blijft men er achter hangen. Ook een ongelukkige stoot tegen het glas kan voldoende zijn om een behoorlijke kras of zelfs het breken van het glas te veroorzaken. Wij leggen u in detail uit hoe wij alle soorten reparaties aan TAG Heuer horloges voor u verzorgen.

Kom langs in ons atelier

Het is mogelijk om uw TAG Heuer horloge naar ons op te sturen of u kunt langskomen in ons atelier. Aangezien de hoge waarde, adviseren we u langs te komen met het horloge. Wilt u direct de horlogemaker spreken? Dan adviseren wij u doordeweeks een bezoek te brengen aan onze werkplaats, want dan is de horlogemaker vrijwel altijd aanwezig.

Analyse

Uw TAG Heuer horloge wordt aangenomen door één van onze medewerkers. Vervolgens analyseert de horlogemaker wat er aan de hand is en op welke manier uw horloge repareert, schoongemaakt of gerestaureerd kan worden. De meeste reparaties voeren wij zelf uit, maar enkele reparaties worden uitbesteed aan TAG Heuer zelf. Wij sturen uw horloge dan op en verzorgen de gehele reparatie voor u. Uiteraard pas nadat u hier akkoord op heeft gegeven.

TAG Heuer horloge reparatie prijzen

De kosten van een reparatie hangen sterk af van het type horloge. Er is een groot verschil tussen een TAG Heuer Quartz horloge dat analoog is en een mechanisch uurwerk met chronograaf. U ontvangt een op maat gemaakte prijsopgave voor uw TAG Heuer reparatie van onze gecertificeerde horlogemaker. Hieronder vindt u een kort overzicht van de minimale kosten voor een TAG Heuer horloge reparatie.

Onderhoudskosten

 • Quartz Uurwerk:
  • Prijzen variëren tussen €257 en €340.
  • Quartz horloges zijn horloges die op een batterij werken.
 • Mechanisch Uurwerk:
  • Kosten liggen tussen €427 en €757.
  • Mechanische horloges zijn automatisch of met handopwinding.

Deze prijzen zijn geldig op het moment van schrijven. Voor de meest actuele prijsinformatie kunt u hier klikken.

Stappen van het Onderhoudsproces

 1. Inleveren van het Horloge:
  • U brengt uw TAG Heuer horloge naar onze winkel voor een onderhoudsbeurt of reparatie of u stuurt uw horloge naar ons op.
  • U ontvangt een voorlopige prijsindicatie, ook wel het ‘akkoordbedrag’ genoemd. Dit is het bedrag waarbinnen wij verwachten de reparatie uit te kunnen voeren.
 2. Onderzoekskosten:
  • Voor een grondige inspectie vragen wij €75 aan onderzoekskosten, die vooraf betaald worden.
  • Wij vragen om uw akkoord voor een maximumbedrag, afhankelijk van het type en model van uw horloge.
  • De onderzoekskosten dekken het onderzoek van de horlogemaker en eventuele verzendkosten heen en terug naar de leverancier. Deze kosten worden in mindering gebracht op het totale reparatiebedrag indien u akkoord gaat met de reparatie. Indien u besluit de reparatie niet te laten uitvoeren, worden de onderzoekskosten van €75 niet geretourneerd.
 3. Prijsopgave
  • Onze horlogemaker inspecteert het horloge om vast te stellen welke reparaties of vervangingen nodig zijn.
  • U ontvangt de prijsopgave via onze juweliers portaal.
  • Reparaties worden pas uitgevoerd na uw akkoord op de prijsopgave.
 4. Uitvoering van de Reparatie:
  • Na uw goedkeuring gaat onze horlogemaker aan de slag met de benodigde reparaties. De gemiddelde levertijd van een TAG Heuer horloge is minimaal tussen de 6 en 98weken. Alle stappen bij elkaar zorgen voor een langdurig proces. Houdt u hier dus rekening mee als u uw TAG Heuer horloge bij ons brengt ter reparatie.
 5. Afronding:
  • U kunt uw horloge ophalen zodra de reparatie voltooid in onze winkel of ons atelier. Wij kunnen ook uw horloge naar u opsturen, mocht u dit wensen.
Tag Heuer reparatie bij Juwelier Jos.

TAG Heuer onderhoud, welke stappen volgen wij?

Zoals elk mechanisch instrument heeft ook uw TAG Heuer horloge regelmatig onderhoud nodig. De aanbeveling van Tag Heuer is elke 4 tot 6 jaar een onderhoudsbeurt te laten doen. De periode tussen 2 onderhoudsbeurten hangt af van welk type uurwerk u heeft en hoe intensief u uw horloge gebruikt.

De specificaties van TAG Heuer laten zien dat een onderhoudsbeurt uit 4 stappen bestaat. Elke stap bestaat uit een serie van handelingen die heel precies zijn beschreven. Deze stappen zijn:

 • Voorbereiding
 • Kast en band
 • Uurwerk
 • Kwaliteitscontrole

Stap 1 – voorbereiding van het onderhoud

Allereerst wordt een optische inspectie van uw horloge gedaan. Dit houdt in dat alle functies gecontroleerd worden en beschadigingen worden genoteerd. Pas na de optische inspectie wordt de band verwijderd en zal de kast opengemaakt worden.
Het uurwerk wordt verder goed bekeken en er wordt vastgesteld welk onderhoud en/of reparatie nodig is om uw TAG Heuer weer in perfecte conditie te brengen.

Stap 2  van het onderhoud – demontage en reiniging van de kast en de band

Nu zal onze uurwerkmaker de band verwijderen en de horlogekast uit elkaar nemen Beide worden ultrasoon gereinigd. Alle pakkingen en afdichtingen worden vervangen. Het polijsten van zowel de kast als de band wordt alleen gedaan op verzoek van de klant.

Stap 3 van het onderhoud – demontage en reiniging van het uurwerk

Dit is het meest delicate werk van het onderhoud van uw TAG Heuer. De uurwerkmaker demonteert het uurwerk. Met behulp van specifiek gereedschap worden eerst de wijzers en de wijzerplaten weggenomen. Daarna worden alle onderdelen (en dit kunnen er honderden zijn) grondig gereinigd en gedroogd. De versleten en beschadigde onderdelen worden vervangen. Elk onderdeel wordt met de juiste olie geolied. Het uurwerk wordt in elkaar gezet en alle functies worden gecontroleerd. Het uurwerk wordt afgesteld met de daarvoor bestemde meetapparatuur en het uurwerk wordt weer in de kast gemonteerd.

Stap 4 van het onderhoud – kwaliteitscontrole

Ook de kwaliteitscontrole is een belangrijke stap in het onderhoud van uw TAG Heuer. De controle omvat het testen van de waterdichtheid, wijzer- en datum verstellingen, alle functies worden doorlopen op nauwkeurigheid, de pennen, de sluiting en de gangreserve krijgen hun laatste check up.

Tag Heuer horloge met witte wijzerplaat en roségouden band laat u maken bij Juwelier Jos in Gouda.

TAG Heuer horloge schoonmaken

U kunt uw TAG Heuer horloge laten schoonmaken, zowel van binnen als van buiten. Tijdens een periodieke onderhoudsbeurt wordt uw horloge volledig schoongemaakt. Deze reparatie kunt u uit laten voeren als uw horloge al een tijd niet meer nagekeken en schoongemaakt is. Gemiddeld adviseren we elke 1 a 2 jaar om uw TAG Heuer horloge te laten controleren en schoonmaken.

TAG Heuer glas vervangen

Is uw glas kapot of erg gekrast van uw TAG Heuer horloge? Wij kunnen het horlogeglas voor u vervangen of het horlogeglas polijsten. Voor hele diepe krassen en gaten in het glas wordt het gehele glas vervangen. Oppervlakkige krassen die niet al te diep zitten, kunnen vaak gepolijst worden. Daarnaast bepaalt het materiaal van het glas of deze wel of niet gepolijst kan worden. Onze horlogemaker zal uw horloge bekijken en bepalen wat de beste optie is.

TAG Heuer horloge loopt niet meer

Als uw TAG Heuer horloge niet meer loopt, kan dat verschillende oorzaken hebben. Denk bijvoorbeeld aan een uurwerk dat kapot of de batterij die leeg is. Er kan ook stof, vuil of water in het horloge gekomen zijn. Daarnaast is het mogelijk dat er onderdelen versleten zijn en vervangen moeten worden. Het is mogelijk om uw TAG Heuer uurwerk bij ons te laten vervangen. Onze horlogemaker zal uw horloge beoordelen en bepalen wat nodig is.

TAG Heuer batterij vervangen

Het kan ook zijn dat uw horloge stil blijft staan. Meestal is de batterij dan leeg. Na het vervangen van de batterij van uw TAG Heuer wordt er tevens een waterdichttest uitgevoerd. Dit gebeurt met behulp van een speciaal hogedruk vat. Tot welke druk uw horloge getest wordt hangt af van het model van uw horloge. Ook hier volgens wij de specificaties van TAG Heuer.

Behalve de hierboven gemelde reparaties van uw TAG Heuer kunt u tevens denken aan:

 • Een nieuwe horlogeband plaatsen
 • De bestaande horlogeband vergroten of verkleinen
 • Vervangen van de wijzers
 • Vervangen van de wijzerplaat
 • Vervangen van de kast
 • Vocht in het horloge – vervangen van de pakkingen en waterdichttest

Uw TAG Heuer horloge opsturen of langskomen in onze winkel

U kunt uw horloge ter reparatie opsturen naar onze winkel of u kan langskomen in ons atelier. Uw horloge wordt dan aangenomen en de horlogemaker gaat vervolgens bepalen waar de problematiek zich bevindt. Wij maken een order voor u aan en sturen u een betaalverzoek voor de onderzoekskosten. Vervolgens ontvangt u een prijsopgave van onze horlogemaker.

Tag Heuer horloge met witte wijzerplaat
Details van Tag Heuer horloge met zwarte wijzerplaat

Hoe verzorg ik mijn TAG Heuer het beste en wat moet ik vermijden?

Zoals bij de meeste horloges is het belangrijk om extreme temperaturen te vermijden. Wees voorzichtig als u met uw horloge aan in de zon heeft gelegen en dan een bad in de koele zee neemt. Het grote verschil in temperatuur zou er voor kunnen zorgen dat het glas breekt.

Past u op met chemicaliën zoals afwasmiddel, parfum e.d. Deze kunnen de kast en de waterdichte afdichtingen beschadigen.

Ondanks dat uw TAG Heuer horloge wel tegen een stootje en zeer intensief gebruik kan, is het belangrijk er voor te zorgen dat het niet valt of een harde stoot krijgt. Blijf voorzichtig als u met uw horloge sport.

Als u uw TAG Heuer niet draagt is het het beste om het horloge in een aparte doos op te bergen. U kunt hiervoor de doos gebruiken die bij het horloge hoort, of als u meerdere horloges bezit zijn er speciale horlogedozen verkrijgbaar die uw horloges mooi etaleren.

Kom langs voor reparatie van uw TAG Heuer horloge

Selecteer waar u voor komt, de gewenste datum en het tijdstip. Vul uw contactgegevens in en bevestig uw afspraak.

Heeft u nog vragen? Stuur een mail naar jos@juwelierjos.nl of bellen naar 0182 – 786 338.

Het merk TAG Heuer

TAG Heuer bestaat sinds 1860 en heeft zich vooral kenbaar gemaakt door het maken van bijzonder innovatieve chronografen. Het woord TAG staat voor Techniques d’Avant-Garde. Het merk TAG Heuer is in de loop van de jaren een vast onderdeel van de metingen tijdens autoraces geworden. TAG Heuer sponsort tevens zeilraces, golf en tennis en werd 3 maal het huismerk van de Olympische Spelen. TAG Heuer is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van ´s werelds snelste chronograaf die in 2012 voor het eerst gelanceerd werd.

Horloges van TAG Heuer zijn inmiddels veel meer dan alleen maar een horloge. Vanaf de eerste chronografen en horloges in de 19e en 20e eeuw tot aan de connected touch screen horloges die “praten” met uw smartphone, een TAG Heuer horloge is een statement.

Een TAG Heuer horloge staat voor kwaliteit en status. Behalve kwaliteit en status zijn de horloges accuraat en precies. Of het nu een chronograaf, een sporthorloge of een luxe horloge is, kwaliteit staat boven alles. De naam TAG Heuer garandeert het beste van het beste op het gebied van horlogemechanismen, materialen en stijlen.

Juwelier Jos – wie zijn we en waar staan we voor?

Juwelier Jos is dé juwelier van Gouda. Onze kernwaarden zijn persoonlijke hulp, ambacht en vakmanschap. Al meer dan 40 jaar verzorgen wij onze klanten met directe service en hulp. Wij specialiseren ons in sieraden- en horlogereparaties. Daarnaast ontwerpen en vervaardigen we op unieke en op maat gemaakte sieraden sieraden. Wij vertalen uw idee of ontwerp naar een tastbaar en draagbaar sieraad.