• 24 uur per dag online bestellen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Grote collectie
  • Winkel 6 dagen per week geopend

Vragen? Bel ons gerust op (0)182 78 63 38

Sluiting horloge stellen

Heeft u een sluiting aan uw horlogeband die lam is geworden en hierdoor niet meer goed sluit? Wij kunnen de sluiting voor u stellen. Hierdoor hoeft u geen volledig nieuwe sluiting of een nieuwe band te kopen en bent u voordeliger uit. Ook is het duurzamer om uw sluiting te laten stellen dan om direct een nieuwe te kopen. 

Lamme sluiting van horloge stellen

De sluiting van uw horlogeband kan, door veelvuldig gebruik, toe zijn aan reparatie of vervanging. Zoals de vlinder sluiting voor uw leren of stalen horlogeband, de klapsluiting voor stalen banden en de gespen voor leren banden. Het kan zijn dat deze niet kapot is, maar alleen niet meer goed vastklikt. Wij kunnen het slot voor u stellen, zodat deze weer goed dicht klikt. 

Kosten sluiting stellen

De kosten voor het stellen van een sluiting van uw horloge zijn €15. U betaalt deze kosten achteraf als het horloge klaar is en u het op komt halen.

Tijdsduur sluiting stellen

Het stellen van een slot is een kleine reparatie. U moet het horloge achterlaten in onze winkel en zal uw horloge tussen de 1 en 2 weken weer op kunnen halen. 

Horlogeband verstellen of kiezen.
Verschillende kleuren Milanese of Mesh horlogebanden

Sluiting van horloge niet meer te stellen

Mocht de sluiting niet te repareren zijn, dan wordt er een origineel of een vervangende sluiting besteld. Het is ook mogelijk dat er geen losse sluiting verkrijgbaar is en dat wij een geheel nieuwe band voor u moeten bestellen. Hierover ontvangt u vooraf een prijsopgave over van onze horlogemaker. Wij wachten op uw akkoord voordat wij uw sluiting vervangen. De tijdsduur is in dit geval vaak langer. We zijn afhankelijk van de leverancier van de originele sluiten en/of band. Rekent u op een gemiddelde tijd tussen de 3 en 5 weken, afhankelijk van of de sluiting of band op voorraad is bij de leverancier. 

Laat uw sluiting controleren

Denkt u dat de sluiting van uw horloge niet meer goed werkt of lam is geworden? Laat dan de sluiting van uw horlogeband tijdig nakijken door onze uurwerkspecialist. Is er meer kapot dan alleen de sluiting? Neem een kijkje bij de overige horloge reparaties die worden uitgevoerd door Juwelier Jos in Gouda