Unieke sieraden

De sieraden van Juwelier Jos zijn stuk voor stuk unieke sieraden. In ons eigen atelier in Gouda worden ze getekend en ontworpen met een speciaal 3D tekenprogramma. Daarna worden ze met 3D printer geprint en gegoten in het gewenste edelmetaal. Daarna wordt het sieraad afgewerkt. Ieder sieraad is uniek en helemaal gemaakt naar uw wensen. We geven de sieraden een persoonlijke touch door een mooie gravure of we plaatsen één of enkele stenen naar keuze. U kunt samen met één van onze Meester Goudsmeden een uniek en persoonlijk ontwerp laten maken.

”De asring ”Star is born” uit onze collectie Memorie Sieraden is volledig gepersonaliseerd naar de wensen van een klant.”

”Een bijzondere manier om van een sieraad uit de bestaande collectie sieraden een uniek en zelf ontworpen sieraad te maken.”

Wat behoort tot de mogelijkheden?

Bent u op zoek naar een mooie ring? Zomaar of voor een speciale gelegenheid? Of heeft u meer interesse in een armband of een mooi collier (eventueel met hanger)? Voor al deze sieraden kunt u bij ons terecht. We hebben sieraden in onze collectie, vaak geïnspireerd op elementen uit de natuur, maar we denken ook graag mee met een eigen ontwerp. U kunt een sieraad uit de bestaande collectie aan laten passen naar uw wensen óf een geheel nieuw ontwerp laten maken.

”Wij ontwerpen en produceren alle sieraden in ons eigen atelier in Gouda. Omdat wij het gehele productieproces in huis doorlopen zijn de mogelijkheden eindeloos. Niet alleen qua sieraden is de keuze enorm, ook de mogelijkheden voor het personaliseren van een sieraad zijn erg groot.” Aldus Meester Goudsmid en eigenaar Jos.

 

”Sinds kort kunnen wij met de nieuwste lasertechnieken sieraden tot in detail laseren. Zoals een handgeschreven tekst van u of uw een geliefde. Hoe mooi en persoonlijk is dat? Daarnaast kunnen we niet alleen sieraden, maar ook gebruiksvoorwerpen, zoals een kinderbestek of zippo, graveren en een persoonlijke noot geven.”

Mogelijkheden om uw sieraad uniek en persoonlijk te maken zijn:

  • Een vingerafdruk laten graveren.
  • Een naam, datum of andere korte tekst graveren, eventueel in een eigen handschrift.
  • Een unieke steen plaatsen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een briljant geslepen diamant, een opaal, een gekleurde Swarovski zirkonia of een andere mooie edelsteen die bij u past.
  • Een bestaand sieraad aanpassen qua vorm, formaat of qua stenen.
  • Een geheel nieuw sieraad laten ontwerpen door de goudsmid.

 ”Als je één van mijn zelfgemaakte ringen hebt, heb je echt iets bijzonders.”

”Een vingerafdruk op een sieraad laten plaatsen is een unieke en bijzondere manier om een overleden dierbare(n) te herinneren.”

Van oud naar nieuw

Naast het ontwerpen van nieuwe sieraden kunt u bij ons terecht voor het herstellen van oude sieraden. Van een oud sieraad een nieuw sieraad laten maken behoort ook tot de mogelijkheden. Ontzettend fijn om een dierbaar sieraad met een hoge emotionele waarde nieuw leven in te blazen.

Wilt u inspiratie opdoen voor uw sieraad? Loop gerust even bij ons binnen. We hebben niet alle sieraden op voorraad omdat ze op bestelling worden gemaakt. Wel hebben we ook een aantal bekende merken en staat ons team voor u klaar om met u mee te denken. Bekijk gerust ook de inspiratie pagina met allerlei unieke sieraden met hun eigen verhaal. 

‘’Ik denk graag mee over persoonlijk en uniek sieraad voor iemand. Als mensen mij vragen wat ik doe, dan zeg ik altijd: Ik maak pure, gesmeden emotie. Daar ligt echt mijn kracht en passie.’’

Memorie Sieraden

Wist u dat wij gespecialiseerd zijn in het maken van assieraden? Assieraden zijn sieraden waarin de as en/of haar van (een) overleden dierbare(n) is verwerkt. Een assieraad kan troost bieden tijdens het rouwproces en kan een tastbare en blijvende herinnering zijn aan iemand die u dierbaar was. U kunt de collectie assieraden online bekijken of u kunt langskomen in onze winkel in Gouda om de collectie te bekijken. 

Over Juwelier Jos

Jos koos al op zijn vijftiende voor het vak van goudsmid en juwelier. Hij studeerde in Schoonhoven en volgde de opleiding goud- en zilversmeden. In 1980 studeerde hij af en in 1987 is Jos voor zichzelf begonnen. Tien jaar later werd zijn eerste winkel in Gouda geopend aan de Wilhelminastraat, toen nog onder een andere naam. Later is Juwelier Jos verhuisd naar de Lange Tiendeweg.

Inmiddels heeft Juwelier Jos al meer dan 40 jaar ervaring in het vak. Zijn passie ligt in het maken van unieke sieraden die een persoonlijk verhaal vertellen dat degene die hem draagt. Lees hier zijn persoonlijke verhaal.

MEESTER GOUDSMID JOS - MIJN PERSOONLIJK VERHAAL