Unieke sieraden

De sieraden van Juwelier Jos zijn stuk voor stuk unieke sieraden. In ons eigen atelier in Gouda worden ze getekend en ontworpen met een speciaal 3D tekenprogramma. Daarna worden ze met 3D printer geprint en vervolgens gegoten. Daarna wordt het sieraad afgewerkt. Ieder sieraad is uniek en helemaal gemaakt naar uw wensen. We geven de sieraden een persoonlijke touch door een mooie gravure of een of enkele stenen naar keuze.

Wat behoort tot de mogelijkheden?

Bent u op zoek naar een mooie ring? Zomaar of voor een speciale gelegenheid? Of heeft u meer interesse in een armband of een mooi collier (eventueel met hanger)? Hiervoor kunt u bij ons terecht. We hebben sieraden in onze collectie, vaak geïnspireerd op elementen uit de natuur, maar we denken ook graag mee met een eigen ontwerp. Er is veel mogelijk. 

Mogelijkheden om uw sieraad uniek en persoonlijk te maken zijn:

  • Een vingerafdruk laten graveren
  • Een naam, datum of andere korte tekst graveren
  • Een unieke steen plaatsen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een briljant geslepen diamant, een opaal, een gekleurde Swarovski zirkonia of een andere mooie edelsteen die bij u past.

 ”Als je één van mijn zelfgemaakte ringen hebt, heb je echt iets bijzonders.”

Naast het ontwerpen van nieuwe sieraden kunt u bij ons terecht voor het herstellen van oude sieraden. Van een oud sieraad een nieuw sieraad laten maken behoort ook tot de mogelijkheden. Ontzettend fijn om een dierbaar sieraad met een hoge emotionele waarde nieuw leven in te blazen.

Wilt u inspiratie opdoen voor uw sieraad? Loop gerust even bij ons binnen. We hebben niet alle sieraden op voorraad omdat ze op bestelling worden gemaakt. Wel hebben we ook een aantal bekende merken en staat ons team voor u klaar om met u mee te denken. Bekijk gerust ook de inspiratie pagina met allerlei unieke sieraden met hun eigen verhaal. 

‘’Ik denk graag mee over persoonlijk en uniek sieraad voor iemand. Als mensen mij vragen wat ik doe, dan zeg ik altijd: Ik maak pure, gesmeden emotie. Daar ligt echt mijn kracht en passie.’’

Over Juwelier Jos

Jos koos al op zijn vijftiende voor het vak van goudsmid en juwelier. Hij studeerde in Schoonhoven en volgde de opleiding goud- en zilversmeden. In 1980 studeerde hij af en in 1987 is Jos voor zichzelf begonnen. Tien jaar later werd zijn eerste winkel in Gouda geopend aan de Wilhelminastraat, toen nog onder een andere naam. Later is Juwelier Jos verhuisd naar de Lange Tiendeweg.

Inmiddels heeft Juwelier Jos al meer dan 40 jaar ervaring in het vak. Zijn passie ligt in het maken van unieke sieraden die een persoonlijk verhaal vertellen dat degene die hem draagt.