0182 – 78 63 38

jos@juwelierjos.nl

Lange Tiendeweg 17, 2801 KD Gouda

Cluse horlogebandjes bij Juwelier Jos.
Laat uw Cluse horlogebandje of
Cluse horloge verstellen

U kunt terecht bij ons voor horlogebandjes van Cluse. Laat u uw Cluse horlogebandje verstellen of uw Cluse horloge repareren of onderhouden bij Juwelier Jos. Wij zijn een autoriteit op het gebied van horloge reparaties. Praktisch alle horlogemerken kunnen door onze gecertificeerde horloge- en uurwerkmaker gerepareerd worden. Ook het merk Cluse wordt bij ons op professionele wijze gerepareerd, vervangen of hersteld. Welke Cluse horloge reparatie u ook zoekt, bij ons bent u aan het juiste adres. Juwelier Jos is gecertificeerd voor het uitvoeren van Cluse horloge reparaties.

Geelgouden Cluse horloge met zwarte wijzerplaat om pols met geelgouden schakelarmband ernaast
Geelgouden Cluse horloge met zwarte wijzerplaat

Cluse horloge voor dames laten repareren bij Juwelier Jos

Ook het Cluse horloge voor dames laten repareren bij Juwelier Jos valt uiteraard onder de mogelijkheden. U kunt denken aan het verwijderen van een klein krasje op het glas, het vervangen van uw Cluse horlogebandje, het horlogebandje verstellen of het repareren van kroon of stift.

Cluse horloge goud ter reparatie brengen

Zoals vele horloge merken heeft ook Cluse horloges gouden horloges in haar assortiment. Uw Cluse horloge goud ter reparatie brengen bij Juwelier Jos is altijd mogelijk. Wij behandelen elk model met de uiterste voorzichtigheid en zullen u een prijsopgave sturen voordat wij met de reparatie beginnen. Geen enkele reparatie wordt uitgevoerd zonder uw toestemming.

Cluse horlogebanden staal, zilverkleurig, goudkleurig en bicolor

Cluse horlogebandje verstellen, hoe werkt dat?

Een Cluse horlogebandje verstellen is heel eenvoudig. Cluse heeft een klik systeem ontwikkeld waarmee u het uurwerk door het veranderen van de band een andere look kunt geven.

U kunt kiezen tussen leren, stalen, mesh, siliconen en Nato** Cluse horlogebandjes.

Het leren Cluse horlogebandje is verkrijgbaar in vele verschillende kleuren – van wit tot pastel en zwart. De leren Cluse horlogebanden geven een klassieke look aan uw uurwerk.

Gaat u liever voor een wat modernere uitstraling dat kunt u uw Cluse horloge verstellen met een mesh of stalen band. U kiezen uit goud-, zilver- en zwart voor de mesh versie en uit goud, zilver, bicolor en roségouden kleur voor de stalen band.

Elk model uurwerk van Cluse heeft zijn eigen horlogeband breedte. Bij het Cluse horloge verstellen kijkt u eerst naar de breedte van de band. Dit staat duidelijk op de website van Cluse aangegeven. Daarna kiest u welke Cluse horlogeband u vandaag wilt dragen. U draait uw horloge met de wijzerplaat naar beneden, schuift het hendeltje open, en klikt het andere horlogebandje op zijn plaats.

Leren horlogebanden van Cluse in groen, blauw, rood en geel.

Ik wil mijn Cluse verstellen – welke bandbreedte moet ik nemen?

  • Voor de modellen Boho Chic, La Roche, Pavane, Féroce: U kunt kiezen uit elke band die 18 mm breed is.
  • Voor de modellen Féroce Petite, Minuit, la Tétragone, Le Couronnement, Pavane Petite en Triomphe: U kunt kiezen uit elke band die 16 mm breed is.
  • Voor de modellen Boho Chic Petite en La Vedette: U kunt kiezen uit elke band die 11 mm breed is.
  • En voor het model Aravis: U kunt kiezen uit elke band die 20 mm breed is.

Cluse horloge batterij vervangen

Elk horloge heeft zijn levensduur en een zeer belangrijk onderdeel in uw Cluse horloge is de batterij. De Cluse horloge batterij vervangen komt regelmatig voor en als u uw Cluse horloge bij ons in de winkel brengt wordt de batterij snel vervangen. Het merk Cluse verlangt dat de horloge batterij vervangen door een erkende juwelier gedaan wordt. Probeert u dit zelf te doen dan vervalt de garantie.

Maak een afspraak en kom langs met uw Cluse horloge

Selecteer waar u voor komt, de gewenste datum en het tijdstip. Vul uw contactgegevens in en bevestig uw afspraak.

Heeft u nog vragen? Stuur een mail naar jos@juwelierjos.nl of bellen naar 0182 – 786 338.

Cluse horloges, het merk

Het horlogemerk Cluse is een Nederlands merk met haar origine in Amsterdam. Cluse is in 2013 begonnen met een horlogelijn voor dames. Door social media en influencers nam het merk zijn vlucht vanaf 2015. In 2017 werd aan de horlogelijn voor dames een aparte juwelenlijn toegevoegd  en als laatste werd in 2019 een horlogelijn voor heren geïntroduceerd.

Cluse en haar dames horloges, sieradenlijn en heren horloges willen het Franse Joie de Vivre uitdragen met haar producten.

Juwelier Jos, dé juwelier en edelsmid van Gouda

Juwelier Jos – inmiddels al lang bekend als dé Juwelier van Gouda – is al ruim 40 jaar werkzaam als goudsmid, juwelier en uurwerkreparateur. De passie van Juwelier Jos is het ontwerpen en maken van originele sieraden die samen met de klant worden ontworpen en gepersonaliseerd. Het atelier, dat reparaties aan sieraden en horloges op professionele wijze uitvoert, is uitgerust met de laatste nieuwe apparatuur. Ambacht, vakmanschap, vele jaren ervaring en passie voor het vak zijn de pilaren waarop wij bouwen.