0182 – 78 63 38

jos@juwelierjos.nl

Lange Tiendeweg 17, 2801 KD Gouda

Juwelier Hoofddorp

Juwelier in Hoofddorp? Bezoek Juwelier Jos in Gouda

Bent u op zoek naar een goede juwelier in Hoofddorp of omgeving? Dat kan nog best een uitdaging zijn. Want wie verkoopt nu de mooiste sieraden en wie levert de beste service? En waar kunt u terecht voor uw onderhoud en reparaties? Het doet ons deugd u te kunnen vertellen dat onze juwelier aan al uw wensen voldoet.

We zijn een veelzijdige juwelierswinkel die van alle markten thuis is. Ons unieke assortiment bestaat uit de mooiste sieraden en juwelen van hoge kwaliteit. Ook met onze klantgerichte service onderscheiden we ons van andere juweliers in de regio. We zijn uniek in onze ambachten, namelijk service en onderhoud voor alle sieraden en horloges. Maar ook om uw goud te verkopen kunt u bij ons terecht. En wist u dat wij as in sieraden plaatsen? Een uniek specialisme waar we u graag meer over vertellen.

Wenst u te weten wat we u verder te bieden hebben? Dan bent u op de juiste plek. We vertellen u graag over onze dienstverlening, en wat u van onze unieke juwelier mag verwachten.

Bekijk onze contactgegevens

Hoofddorp juwelier voor service en onderhoud

Uw sieraden onderhouden is van groot belang. Uw Hoofdorp juwelier kan dit wellicht niet allemaal voor u doen. Juwelier Jos kan u voorzien in al uw behoeftes. U wenst immers dat uw sieraden altijd glimmen en zijn voorzien van goed functionerende onderdelen. Kies er daarom voor om uw sieraden regelmatig te voorzien van een poetsbeurt, en zorg dat eventuele benodigde reparaties zo snel mogelijk uitgevoerd worden. Op deze manier blijven uw sieraden en juwelen mooi, en kunt u deze te allen tijde met trots dragen.

Een horloge dat niet meer loopt, een slot dat niet meer sluit of een batterij die vervangen moet worden? Onze professionals zijn van alle markten thuis, en klaren iedere klus professioneel en vakkundig.

Laat uw sieraad of horloge repareren

Goud verkopen in Hoofddorp

Bent u op zoek naar een juwelier in Hoofddorp waar uw oude gouden sieraden of andere gouden objecten kunt verkopen? We zijn gevestigd in Gouda, maar u bent bij onze juwelierswinkel aan het juiste adres. We bieden een eerlijke prijs voor uw goud, altijd gebaseerd op de actuele goudkoers.

Een vakkundige expert die uw goud taxeert? Ook deze hebben we in huis. Onze experts kijken naar het karaat en het gewicht van het goud in kwestie. Op basis hiervan stellen zij een prijs vast, die we u bieden voor uw goud. Het is goed te weten dat onze taxatie volledig vrijblijvend is. Of u uiteindelijk ook daadwerkelijk aan ons verkoopt, die keuze ligt bij u. Kiest u er wel voor om afstand te doen? Dan kunt u het bij ons verkopen, inwisselen of laten omsmelten in een ander uniek sieraad.

Wilt u dus betrouwbaar goud verkopen in Hoofddorp of omstreken? Kom eens langs in onze winkel, we helpen u graag verder.

Bepaal de waarde van uw goud

Grote collectie sieraden van hoge kwaliteit

In onze brede collectie sieraden en juwelen vindt u voor ieder wat wils. Van oorbellen tot trouwringen en van halskettingen tot horloges, in onze winkel in Gouda vindt u het allemaal. Een uniek sieraad voor uzelf of toch iets cadeau doen aan een dierbare? Ons enthousiaste personeel voorziet u graag van een passend advies!

Kiest u voor een gouden sieraad of gaat uw voorkeur toch uit naar zilver? De mogelijkheden zijn in ieder geval volop aanwezig. De kwaliteit van al onze materialen is hoog, iets wat ej natuurlijk erg belangrijk achten. U wenst immers waar voor uw geld, en dat begrijpen we.

Nieuwsgierig geworden naar onze juwelier? U bent van harte welkom om vrijblijvend langs te komen in onze gezellige winkel. Onze experts staan klaar om u met trots onze brede collectie te tonen, en u uiteraard te voorzien in een passend advies waar nodig.

Bezoek onze winkel in Gouda

As in sieraden plaatsen

Wist u dat we gespecialiseerd zijn in sieraden met as van overledenen? Een assieraad is een bijzondere en unieke manier om uw overleden dierbare te herinneren en dichtbij te dragen. Wij bieden u een uitgebreide collectie sieraden met as die u volledig kunt personaliseren naar uw eigen wensen. We creëren voor iedere klant graag een uniek, persoonlijk en op maat gemaakt sieraad met as. Bekijk onze collectie Memorie Sieraden online of bezoek onze winkel in Gouda.

Maak een afspraak

Hoofddorp juwelier

Zoekt u in Hoofddorp een juwelier? Wellicht weet u door het vele aanbod niet meer waar u precies heen moet. Juwelier Jos helpt u graag verder. U kunt bij ons terecht voor al het onderhoud aan uw sieraden en horloges. Maar ook voor trouwringen of het kopen of laten ontwerpen van een geheel nieuw sieraad bent u welkom bij ons. U kunt zelfs uw oude goud hiervoor gebruiken. Ook uw goud kunt u aan ons verkopen. U wordt dan direct uitbetaald op uw bankrekening aan de hand van de dagkoers. Tevens staan we bekend om onze assieraden. As in sieraden plaatsen is een bijzonder manier om uw dierbare te herdenken. Maak een afspraak of kom langs in onze winkel voor persoonlijk advies.

Selecteer waar u voor komt, de gewenste datum en het tijdstip. Vul uw contactgegevens in en bevestig uw afspraak.

Heeft u nog vragen? Stuur een mail naar jos@juwelierjos.nl of bellen naar 0182 – 786 338.