0182 – 78 63 38

jos@juwelierjos.nl

Lange Tiendeweg 17, 2801 KD Gouda

Horloge batterij vervangen
als uw horloge niet meer loopt

Loopt uw horloge niet meer? Of loopt uw horloge achter of voor? De kans is dan groot dat uw horloge batterij leeg is en vervangen moet worden. Wij kunnen deze horloge reparatie direct voor u uitvoeren in ons atelier.

Staat uw horloge stil?

Een blik op uw horloge vlak voordat u de deur uit moet, het is een gewoonte wanneer u een horloge draagt. Hoe vervelend is het wanneer u merkt dat uw horloge te snel loopt, stil staat of te langzaam loopt. Misschien is er een makkelijke en snelle oplossing: de horloge batterij vervangen.

Het is lastig te meten hoe vaak u de tijd op uw horloge checkt, maar wanneer uw horloge stil staat of niet goed loopt merkt u pas hoe vaak u dit doet. Omdat u niet graag te laat komt, krijgt u juist de neiging om nog vaker de tijd te controleren. Waardoor u het liefst uw horloge zo snel mogelijk wilt laten maken.

Veel voorkomende uurwerk klachten:

 • Horloge loopt niet meer
 • De tijd loopt voor of achter
 • Horloge kan niet meer op tijd gezet worden
 • De wijzers van uw horloge staan niet goed meer

De horlogemaker van Juwelier Jos begrijpt dat het prioriteit 1 is dat een horloge keurig op tijd loopt. En dat een goed werkend horloge het draagplezier verhoogd.

Vervangen batterij

Wanneer uw horloge op een batterij loopt en u heeft geen ongelukje gehad dan is het eerste en goedkoopste dat we vervangen uw horloge batterij. Een horloge batterij gaat gemiddeld maar een jaar mee dus het is verstandig om de batterij op tijd te vervangen. Het is een goedkope eerste stap als er geen aanwijzingen zijn voor een defect in het uurwerk en in veel gevallen is het probleem dan opgelost. Uw horloge is dezelfde of volgende werkdag klaar. U kunt zonder afspraak binnenlopen bij ons atelier op Lange Tiendeweg 17 rechts naast de winkel.

Waarom Juwelier Jos?

  • 40 jaar ambacht en vakmanschap
  • Directe service
  • Gecertificeerd uurwerkmaker
  • Persoonlijke hulp
  • Productie en reparatie in huis

Snelle service bij batterijwissel

U wilt het liefst geen moment zonder uw horloge. Wist u dat u bij Juwelier Jos zonder afspraak binnen kunt lopen voor het vervangen van uw batterij in ons atelier op de Lange Tiendeweg 17 rechts naast de winkel in Gouda? Uw horloge is dezelfde of volgende werkdag klaar.

Een horloge batterij gaat tussen de 1 en 5 jaar mee (afhankelijk van het model en de verschillende functies) en het is dus verstandig om op tijd de batterij van uw horloge te vervangen. Ook wanneer er meer aan de hand is met het uurwerk, is het altijd verstandig om ook meteen de batterij te laten vervangen door de horlogemaker.

De vervanging van de batterij is echter geen garantie, dat alle problemen meteen zijn opgelost. Er is altijd een mogelijkheid dat er meer aan de hand is!

Is na de batterij vervangen het probleem niet opgelost?

Schrikt u niet wanneer het probleem na de batterijwissel niet (helemaal) is opgelost en uw horloge toch opnieuw te langzaam of te snel loopt. Soms is er meer aan de hand met het uurwerk.  Heel vervelend is het natuurlijk wel; u bent uw horloge voor reparatie langere tijd kwijt en ook de kosten liggen hoger.

Het vervangen van de batterij was de eerste stap en kan nu uitgesloten worden als de enige oorzaak. De uurwerkmaker zal op zoek moeten naar de oorzaak van het probleem.

Maakt u meteen een afspraak als u merkt dat de klachten aanhouden en geeft u deze aan onze horlogemaker door. De horlogemaker zal het dan ter reparatie aannemen en het uurwerk nalopen.

Maak een afspraak voor uw horloge reparatie

Selecteer waar u voor komt, de gewenste datum en het tijdstip. Vul uw contactgegevens in en bevestig uw afspraak.

Heeft u nog vragen? Stuur een mail naar jos@juwelierjos.nl of bellen naar 0182 – 786 338.

 

Gecertificeerd uurwerk reparateur voor de meeste horloge merken

Onze horlogemaker is vakkundig en gecertificeerd om de reparatie aan het uurwerk van uw horloge uit te voeren. Hij zal eerst onderzoeken wat het probleem is en u een voorstel doen voor reparatie en een specificatie van de te verwachten kosten. Een horloge reparatie duurt langer. Houdt u er rekening mee dat de reparatie na uw akkoord van 1 tot ca. 4 weken duurt, mits de onderdelen direct leverbaar zijn bij de fabrikant. Als de onderdelen niet direct leverbaar zijn kan het langer duren. Hoe lang precies is niet vooraf te zeggen. De kosten zijn afhankelijk van de aard van reparatie.

 • Horloge batterij vervangen
 • Horloge reparatie / uurwerk reparatie
 • Horloge waterdichtheidstest en opnieuw waterdicht maken
 • Horloge band verstellen
 • Polijsten van uw horlogeglas, horloge band of horlogekast

U kunt terecht bij Juwelier Jos in Gouda voor een reparatie van uw horloge van de meeste horloge merken.

Peter Bitter, goudsmid en uurwerkmaker bij Juwelier Jos

PETER BITTER Uurwerkmaker & Meester Goudsmid

Onze gecertificeerde horlogemaker aan het woord

”Naast goudsmeden zijn horloge reparaties mijn grote passie. Omdat ik tijdens mijn opleiding niet kon kiezen, heb ik besloten om beide opleidingen te volgen en af te sluiten. Daar ben ik nog steeds heel trots op en blij mee! Ik ben inmiddels al jaren in dienst bij Juwelier Jos en werk er nog steeds met heel veel plezier.

Ik heb veel kennis en kunde over alle soorten uurwerken en klokken. Van quarts tot mechanisch, voor elk probleem kan ik een oplossing vinden. Het detailwerk en het kunnen maken van mooie, bijzondere horloges vind ik heel bijzonder aan mijn werk. 

Heeft u problemen met uw horloge? Breng hem dan langs bij Juwelier Jos en ik doe mijn uiterste best om uw horloge weer perfect te laten lopen!”