0182 – 78 63 38

jos@juwelierjos.nl

Lange Tiendeweg 17, 2801 KD Gouda

Zelf armbanden ontwerpen

Het unieke avontuur van het zelf ontwerpen van een armband

 

Een creatieve reis vol inspiratie en betekenis

Zelf een armband ontwerpen is een geweldige manier om uw creativiteit en fantasie de vrije loop te laten en een persoonlijk sieraad te creëren dat perfect bij uw stijl en persoonlijkheid past.

We zullen in dit blog meer vertellen over de redenen waarom het ontwerpen van uw eigen armband zo bevredigend kan zijn. We zullen ook kijken naar de inspiratiebronnen en het creatieve proces dat komt kijken bij het maken van een armband.

Aan de armband kan een extra dimensie gegeven worden door het gebruik van edelstenen. Edelstenen hebben fysieke, emotionele, spirituele en mentale eigenschappen die u kunt gebruiken om uw armband niet alleen mooi maar ook helend te laten zijn. Zo bent u in staat een bijzonder sieraad voor u zelf of voor anderen te creëren dat perfect bij u, uw situatie of uw outfit past.

Zilveren schakelarmband met plaat en gravure in eigen handschrift
van oude trouwringen is deze geelgouden schakelarmband ontworpen en gemaakt met behoud van gravures.

Zelf een armband ontwerpen als expressie van uw individualiteit

Het ontwerpen van uw eigen armband biedt een unieke kans om uzelf te uiten en uw eigen en unieke stempel te drukken op een sieraad.
Deze unieke stijl kunt u weergeven in de keuze van het edelmetaal, de edelstenen en de graveringen die u laat plaatsen.

Inspiratie vinden voor uw ontwerp

Inspiratie kan overal vandaan komen, of het nu gaat om de natuur, kunst, mode of reizen. Blader door modebladen, surf op het internet of maak een wandeling in de natuur om inspiratie op te doen voor het ontwerp van uw armband.

Praktisch alles is mogelijk en het combineren van verschillende elementen en het toevoegen van unieke details maakt uw armband nog persoonlijker en interessanter.

Een armband die past bij uw outfit

De meeste mensen houden van variatie en de hebben graag de optie om te kiezen. U kunt zich afvragen waarom u uw armband zelf wilt ontwerpen. Is het voor een bijzondere gelegenheid of een speciale outfit, of wilt u liever een armband of meerdere armbanden die bij bijna elke outfit gedragen kan worden?

Als dit duidelijk is voor u kunt u gaan spelen met kleuren, materialen en vormen. De mogelijkheden zijn eindeloos – laat uw fantasie u leiden.

Brede geelgouden armband voor dames gourmet plaatarmband met handschrift gravure van overleden vader.

De betekenis van edelstenen in uw armband

Edelstenen kunnen niet alleen visueel aantrekkelijk zijn en passen bij de outfit, maar ze kunnen ook een diepere betekenis toevoegen aan uw armband.

Elke edelsteen heeft zijn eigen symboliek en helende eigenschappen. Door bewust te kiezen voor edelstenen die resoneren met uw intenties en doelen, kunt u een armband ontwerpen en door ons te laten maken die niet alleen mooi is om naar te kijken, maar ook een positieve impact heeft op uw welzijn of het welzijn van de ontvanger.

Het gebruik van verschillende edelmetalen voor een unieke flair

Behalve het gebruik van edelstenen kunnen verschillende edelmetalen een extra dimensie toevoegen aan het ontwerp van uw armband. Of u nu kiest voor goud, zilver, roestvrij staal of een ander edelmetaal, elk heeft zijn eigen unieke uitstraling en gevoel. Het combineren van verschillende metalen kan een interessant contrast creëren en uw armband een unieke flair geven.

GG Jasseron armband speciaal ontworpen voor klant met zwarte onix steen
Geelgouden bedelarmband met gouden kinderkopjes met persoonlijke gravures van kleinkinderen op rood fluwelen ondergrond.

Wat zijn de kosten van een zelf ontworpen armband?

We beloven u dat u voor elke prijs een prachtige armband kunt krijgen – en dat menen we echt!

Dit betekent echter niet dat u elke armband voor elke prijs kunt krijgen. U zult rekening moeten houden met uw voorkeuren, eventuele alternatieven en uw budget.

De taak van Juwelier Jos en haar winkelpersoneel is om u te helpen de beste manier te vinden om zo dicht mogelijk bij uw ideale armband te komen en tegelijkertijd zo dicht mogelijk bij uw budget te blijven.

Lukt dit niet, dan zullen we samen met u de verschillende mogelijkheden bekijken. We zullen u de prijs geven van wat u werkelijk wilt en we zullen u ideeën geven om een identieke look te bereiken binnen uw budget. Zo kunt u de juiste keuze maken tussen dat wat u wilt en dat wat binnen uw budget valt.

Wist u dat het ook mogelijk is om bij ons een ketting zelf te ontwerpen en ringen zelf te ontwerpen? U kunt zelfs een bijpassende set laten ontwerpen als u dat zou willen. Maak hieronder een afspraak om samen met één van onze goudsmeden alle mogelijkheden omtrent een zelf ontworpen sieraad te bespreken.

Kom langs bij Juwelier Jos en ontwerp uw eigen armband

Selecteer waar u voor komt, de gewenste datum en het tijdstip. Vul uw contactgegevens in en bevestig uw afspraak.

Heeft u nog vragen? Stuur een mail naar jos@juwelierjos.nl of bellen naar 0182 – 786 338.