Wat doen wij?

Ontwerpen en maken van persoonlijke en unieke sieraden

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van nieuwe, unieke en persoonlijke sieraden. We gebruiken een 3D programma en een 3D printer om sieraden te bedenken, te ontwerpen en te printen. Nadat een sieraad geprint is wordt het gegoten. Daarna wordt het sieraad afgewerkt, stenen gezet en eventuele gravures geplaatst. Doordat wij zelf het gehele productieproces in huis kunnen doorlopen, is vrijwel alles mogelijk en heeft u, als klant, veel keuze. Heeft u een idee voor een nieuw sieraad of wilt u een bestaand sieraad vermaken? Wij denken graag met u mee over alle mogelijkheden.

Memorie Sieraden​

Juwelier Jos is hét verkooppunt van ons assieradenmerk Memorie Sieraden. Dit zijn persoonlijke herinneringssieraden die gevuld worden met as van overleden dierbare(n). Alle gedenksieraden sieraden zijn volledig te personaliseren, door het toevoegen van een vingerafdruk, een gravure of as en/of haar. Ook kunt u kiezen voor verschillende kleuren stenen en heeft u de keuze voor een zichtbare askamer of een onzichtbare askamer. Onze Memorie Sieraden worden zowel online als in de winkel verkocht. U kunt in een aparte kamer in de winkel de collectie bekijken en een prachtig sieraad uitzoeken. U kunt er ook voor kiezen om aanwezig te zijn bij het plaatsen van de as. Lees meer over onze assieraden.

Trouwringen

Het ontwerpen en vervaardigen van trouwringen doet Jos al heel lang. Jos begon zijn carrière als goudsmid met het vermaken van oude trouwringen en deze een nieuw leven inblazen. Sindsdien heeft hij een grote collectie trouwringen ontworpen. Doordat wij alle ringen zelf ontwerpen en produceren kunnen wij altijd de perfecte set trouwringen voor u maken. U kunt in onze winkel in Gouda of online bij Ringsfortwo de gehele collectie trouwringen bekijken. Heeft u een mooie ring gevonden, maar zou u deze net iets anders willen? Zoals de ring iets smaller maken, een andere zetkast voor een briljant of een deel matteren of juist laten glanzen? Bijna alles is mogelijk. Neem contact met ons op en wij helpen u graag het bij het trouwringen kopen.

Juwelier Jos, meer dan alleen een juwelier

Juwelier Jos is dé plek in Gouda om u horloge te repareren, zoals het vervangen van batterijen en horlogebanden. Ook kunt u bij ons terecht voor sieraden reparaties en de aankoop van een nieuw sieraad. Heeft u een kapot sieraad of loopt uw horloge niet meer? Dan bent u ook daarvoor bij ons aan het juiste adres.

Maak een afspraak!