• 24 uur per dag online bestellen
  • Veilig betalen met iDeal
  • Grote collectie
  • Winkel 6 dagen per week geopend

Vragen? Bel ons gerust op (0)182 78 63 38

Wat doen wij?

Ontwerpen en maken van persoonlijke en unieke sieraden

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van nieuwe, unieke en persoonlijke sieraden. We gebruiken een 3D programma en een 3D printer om sieraden te bedenken, te ontwerpen en te printen. Nadat een sieraad geprint is wordt het gegoten. Daarna wordt het sieraad afgewerkt, stenen gezet en eventuele gravures geplaatst.

Heeft u een idee voor een nieuw sieraad of wilt u een bestaand sieraad vermaken? Wij denken graag met u mee over alle mogelijkheden.

”Doordat wij zelf het gehele productieproces in huis kunnen doorlopen, is vrijwel alles mogelijk en heeft u, als klant, veel keuze.’ Heeft u een bijzonder ontwerp in gedachten? Wij brengen het tot leven in een draagbaar sieraad.” Aldus Peter Bitter, goudsmid, ontwerper en uurwerkmaker bij Juwelier Jos.

Memorie Sieraden

Juwelier Jos is hét verkooppunt van ons assieraden merk Memorie Sieraden. Dit zijn persoonlijke herinneringssieraden die gevuld worden met as van overleden dierbare(n). Alle gedenksieraden sieraden zijn volledig te personaliseren, door het toevoegen van een vingerafdruk, een gravure of as en/of haar.

Onze Memorie Sieraden worden zowel online als in de winkel verkocht. U kunt in een aparte kamer in de winkel de collectie bekijken en een prachtig sieraad uitzoeken. U kunt er ook voor kiezen om aanwezig te zijn bij het plaatsen van de as.

”Een Memorie Sieraad is een uniek, volledig op maat gemaakt en persoonlijk sieraad die de herinnering van een overleden dierbare weerspiegelt. 

Ik vind het erg bijzonder deze persoonlijke sieraden te maken voor klanten en hun troost te bieden in deze lastige en emotionele periode.” Aldus Meester Goudsmid Jos van Beek.

Trouwringen

Het ontwerpen en vervaardigen van trouwringen doet Jos al heel lang. Jos begon zijn carrière als goudsmid met het vermaken van oude trouwringen en deze een nieuw leven inblazen. Sindsdien heeft hij een grote collectie trouwringen ontworpen. 

Doordat wij alle ringen zelf ontwerpen en produceren kunnen wij altijd de perfecte set trouwringen voor u maken. U kunt in onze winkel in Gouda of online bij Ringsfortwo de gehele collectie trouwringen bekijken. Heeft u een mooie ring gevonden, maar zou u deze net iets anders willen? Zoals de ring iets smaller maken, een andere zetkast voor een briljant of een deel matteren of juist laten glanzen? Bijna alles is mogelijk. Neem contact met ons op en wij helpen u graag het bij het trouwringen kopen.

” Trouwringen maken en vermaken is echt mijn passie. Dit doe ik inmiddels al meer dan 40 jaar en iedere ring is uniek. Een tweede leven geven aan een trouwring die anders in een kast beland en die niet gedragen wordt vind ik heel bijzonder. ” volgens Jos van Beek.

Horloge reparaties

Een onderdeel van uw horloge kan kapot gaan. Zoals een band die versleten is, een gat in uw horlogeglas, een kapotte kroon of een horloge dat niet meer loopt na het vervangen van een batterij.

U kunt er voor kiezen om een nieuw horloge aan te schaffen, maar een goedkopere en milieuvriendelijkere manier is het repareren van uw horloge!

Onze horlogemaker heeft meer dan 25 jaar ervaring in het repareren en restaureren van horloges. Voor bijna elke horloge reparatie kunt u daarom bij ons terecht.

” Horloges maken en restaureren doe ik inmiddels al meer dan 25 jaar. Daarnaast maak ik alle 3D tekeningen van alle sieraden die gemaakt worden in onze Edelsmederij.” volgens Peter Bitter.

Sieraden reparaties

Naast horloge reparaties kunnen wij in onze Edelsmederij ook vrijwel alle sieraden reparaties uitvoeren.

Is uw collier gebroken, of bent u een steentje kwijt uit uw ring? Of past u uw ring niet meer omdat u bent aangekomen of afgevallen? In al deze gevallen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij herstellen uw sieraad en zorgen dat deze weer schoon en gepolijst wordt. Zo is uw sieraad niet alleen gerepareerd, hij ziet er na een reparatie bij ons weer uit als nieuw!

”Laat uw sieraad repareren en blaas het nieuw leven in. U zult verstelt staan hoe uw (oude) sieraad is opknapt.”

Inkoop Goud en Zilver

In onze Edelsmederij kunt u uw oud goud en/of zilver verkopen.

Wij bepalen aan de hand van het gewicht van uw goud, het gehalte goud en de huidige goudkoers de waarde. Vervolgens kunt u kiezen voor contant geld of extra waarde op het laten maken of uitzoeken van een sieraad bij ons in de winkel.

” U kunt uw oude goud laten liggen en er niets mee doen, maar u kunt er ook voor kiezen een prachtig, nieuw en uniek sieraad van te laten maken.
Wij denken graag met u mee over alle mogelijkheden.” 

Juwelier Jos, meer dan alleen een juwelier!

Kom langs!

Wij helpen u het liefst persoonlijk in onze winkel of Edelsmederij in Gouda. 

Kom langs en krijg advies op maat!