0182 – 78 63 38

jos@juwelierjos.nl

Lange Tiendeweg 17, 2801 KD Gouda

Wat doen wij?

Bij Juwelier Jos kunt u terecht voor onderstaande ambachten.

Kies een set prachtige trouwringen uit onze uitgebreide collectie of ontwerp zelf uw trouwringen.
Meer informatie

Een assieraad is een sieraad met as of haar van een overleden dierbare. Elk assieraad wordt op maat gemaakt.
Meer informatie

We kopen uw goud in tegen de dagkoers. Krijg direct uitbetaald op uw bankrekening.
Meer informatie

Heeft een sieraad dat kapot of versleten is? U kunt bij ons terecht voor alle soorten sieraden reparaties. Uw sieraad wordt vakkundig hersteld.
Meer informatie
Loopt uw horloge niet meer? Of heeft u krassen op uw glas of band? Voor dit en vele andere horloge reparaties kunt u bij ons terecht.
Meer informatie

 We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van unieke en persoonlijke sieraden. Volledig op maat en naar uw wens.
Meer informatie

Gouden trouwringen of zilveren trouwringen laten maken

Het ontwerpen en vervaardigen van trouwringen doet Juwelier Jos al heel lang. Jos begon zijn carrière als goudsmid met het vermaken van oude trouwringen en deze een nieuw leven inblazen. Sindsdien heeft hij een grote collectie trouwringen ontworpen.

Doordat we alle ringen zelf ontwerpen en produceren kunnen we altijd de perfecte set trouwringen voor u maken. U kunt in onze winkel in Gouda of online bij Rings For Two de hele collectie trouwringen bekijken.

Heeft u een mooie ring gevonden, maar zou u deze net iets anders willen? Zoals de ring iets smaller maken, een andere zetkast voor een briljant of een deel matteren of juist laten glanzen? Bijna alles is mogelijk. Neem contact met ons op en we helpen u graag het bij het aanschaffen van trouwringen.

” Trouwringen maken en vermaken is echt mijn passie. Dit doe ik inmiddels al meer dan 40 jaar en iedere ring is uniek. Een tweede leven geven aan een trouwring die anders in een kast belandt en die niet gedragen wordt vind ik heel bijzonder. ” volgens Jos van Beek.

Assieraad kopen bij Memorie Sieraden

Juwelier Jos is hét verkooppunt van ons assieraden merk Memorie Sieraden. Dit zijn persoonlijke herinneringssieraden die gevuld worden met as van overleden dierbare(n). Alle gedenksieraden zijn volledig te personaliseren door het toevoegen van een vingerafdruk, een gravure of as en/of haar.

Onze Memorie Sieraden worden zowel online als in de winkel verkocht. U kunt in een aparte ruimte in de winkel de collectie bekijken en een prachtig sieraad uitzoeken. U kunt er ook voor kiezen om aanwezig te zijn bij het plaatsen van de as.

”Een Memorie Sieraad is een uniek, volledig op maat gemaakt en persoonlijk assieraad die de herinnering van een overleden dierbare weerspiegelt.
Ik vind het erg bijzonder deze persoonlijke sieraden te maken voor klanten en hun troost te bieden in deze lastige en emotionele periode.” Aldus Meester Goudsmid Jos van Beek.

Goud inkoop en Zilver inkoop bij Inkoop Goud Gouda

In onze edelsmederij, ook wel Inkoop Goud Gouda genoemd, kunt u uw oud goud en/of zilver verkopen. We bepalen aan de hand van het gewicht van uw goud, het gehalte goud en de huidige goudkoers de waarde. Vervolgens kunt u kiezen om het geld direct op uw rekening te laten overmaken of extra waarde op het laten maken of uitzoeken van een sieraad bij ons in de winkel.

Bepaal op Inkoop Goud Gouda de waarde van uw goud.

” U kunt uw oude goud laten liggen en er niets mee doen, maar u kunt er ook voor kiezen een prachtig, nieuw en uniek sieraad van te laten maken.
Wij denken graag met u mee over alle mogelijkheden.” 

Lever uw goud of zilver in

Reparaties aan sieraden

Naast horloge reparaties kunnen wij in onze Edelsmederij ook vrijwel alle sieraden reparaties uitvoeren.

Is uw collier gebroken, of bent u een steentje kwijt uit uw ring? Of past u uw ring niet meer omdat u bent aangekomen of afgevallen? In al deze gevallen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij herstellen uw sieraad en zorgen dat deze weer schoon en gepolijst wordt. Zo is uw sieraad niet alleen gerepareerd, hij ziet er na een reparatie bij ons weer uit als nieuw!

”Laat uw sieraad repareren en blaas het nieuw leven in. U zult verstelt staan hoe uw (oude) sieraad is opknapt.”

Alles over sieraden reparaties

Horloge laten maken

Een onderdeel van uw horloge kan kapot gaan. U kunt bij ons uw horloge laten maken. Zoals een band die versleten is, een gat of barst in uw horlogeglas, een kapotte kroon of een horloge dat niet meer loopt na het vervangen van een batterij. 

U kunt er voor kiezen om een nieuw horloge aan te schaffen, maar een goedkopere en milieuvriendelijkere manier is het repareren van uw horloge. Onze horlogemaker, Peter, heeft meer dan 25 jaar ervaring in het repareren en restaureren van horloges. Voor bijna elke horloge reparatie kunt u daarom bij ons terecht.

Bekijk alle horloge reparaties

”Horloges maken en restaureren doe ik inmiddels al meer dan 25 jaar. Daarnaast maak ik alle 3D tekeningen van alle sieraden die gemaakt worden in onze edelsmederij en vul ik sieraden met as in het bijzijn van onze klant.

Doordat we zelf het gehele productieproces in huis kunnen doorlopen, is vrijwel alles mogelijk en heeft u, als klant, veel keuze.’ Heeft u een bijzonder ontwerp in gedachten? We brengen het tot leven in een draagbaar sieraad.” Aldus Peter Bitter, goudsmid, ontwerper en uurwerkmaker bij Juwelier Jos.

Sieraden ontwerpen en laten vervaardigen

Juwelier Jos is gespecialiseerd in het ontwerpen van nieuwe, unieke en persoonlijke sieraden. We gebruiken een 3D programma en een 3D printer om sieraden te bedenken, te ontwerpen en te printen. Nadat een sieraad geprint is wordt het gegoten. Daarna wordt het sieraad afgewerkt, stenen gezet en eventuele gravures geplaatst.

Heeft u een idee voor een nieuw sieraad of wilt u een bestaand sieraad vermaken? We denken graag met u mee over alle mogelijkheden.

Laat een sieraad ontwerpen

Juwelier Jos, meer dan alleen een juwelier!

Bezoek Juwelier Jos in Gouda

U kunt hier een afspraak inplannen voor een bezoek aan onze winkel. We helpen u graag persoonlijk.

Maak een afspraak

Wat kan Juwelier Jos voor u betekenen?

U kunt bij ons terecht voor veel verschillende ambachten. Als eerste kunt u bij ons gouden trouwringen en zilveren trouwringen laten maken. U kunt een set trouwringen kiezen uit de bestaande collectie, een set trouwringen aanpassen of een geheel nieuw ontwerp laten maken en vervaardigen.

Ten tweede bent u bij ons welkom voor een op maat gemaakt assieraad. Een sieraad met as biedt troost en maakt de herinnering aan uw overleden dierbare tastbaar. Ten derde kopen we graag uw oude goud in. U krijgt direct uitbetaald op uw bankrekening.

Ook voor reparaties aan sieraden en om uw horloge te laten maken bent u bij ons aan het juiste adres. Tot slot kunt u bij ons een sieraad laten ontwerpen en maken. We zijn gespecialiseerd in 3D ontwerpen en -printtechnieken. We zetten uw idee om in een draagbaar sieraad met prachtige symboliek.

Selecteer waar u voor komt, de gewenste datum en het tijdstip. Vul uw contactgegevens in en bevestig uw afspraak.

Heeft u nog vragen? Stuur een mail naar jos@juwelierjos.nl of bellen naar 0182 – 786 338.