0182 – 78 63 38

jos@juwelierjos.nl

Lange Tiendeweg 17, 2801 KD Gouda

Trouwsieraden

Trouwsieraden zijn omringd met het beeld van romantiek. Het is een hele serie van romantische momenten van gevraagd worden, het uitzoeken van de trouwsieraden tot de beleving van de grote dag zelf met de naaste familie en vrienden. Wat zijn de mogelijkheden en welke trouwsieraden zijn er?

Ten eerste denkt u natuurlijk aan de trouwringen, maar er zijn nog veel meer mogelijkheden voor bijpassende sieraden bij uw bruiloftsoutfit. U kunt ook denken aan sieraden voor uw naaste gasten.

Ja, ik wil trouwen!

Een van de meest mooie en romantische vragen die de liefde in uw relatie uitdrukt is: “Wil je me met me trouwen?”. En u heeft volmondig Ja! gezegd.

Trouwsieraden uitzoeken of laten maken?


Afspraak maken

Huwelijk plannen

Dan begint het plannen van het huwelijk. U kiest niet alleen de plaats waar u de plechtigheid wilt houden, de locatie voor het feest en de gastenlijst. En niet te vergeten op nummer 1 zonder enige twijfel het uitzoeken van de trouwjurk en het trouwpak en de bijbehorende trouwsieraden set en accessoires.

Waarom Juwelier Jos?

 • Ambacht en vakmanschap
 • Directe service
 • Unieke en persoonlijke sieraden
 • Persoonlijke hulp
 • Productie en reparatie in huis

rouwringen collectie Juwelier Jos

Juwelier Jos heeft een zeer uitgebreide collectie trouwringen en trouwsieraden. Bij Juwelier Jos nemen we graag de tijd voor dit bijzondere moment van uitzoeken. Door middel van een afspraak kunt u in een van onze aparte ruimtes kunt u de ringen en sieraden passen en bekijken en wordt u persoonlijk begeleid door een van onze medewerkers. We nodigen het aanstaande bruidspaar uit om eens een kijkje te nemen op onze website en een afspraak te maken om langs te komen in onze winkel in Gouda.

Trouwringen passen, uitzoeken of laten maken?

Afspraak maken

Trouwsieraden set

Om te beginnen  zijn er veel mogelijkheden om een sieradenset voor uw huwelijk samen te stellen. Trouwsieraden kunnen prachtig schitterende oorbellen zijn met een bijpassende trouwarmband of trouwhanger. Ook een tiara of een horloge, een oogverblindende ceintuur, dasspeld of diamanten manchetknopen of een combinatie hiervan kunnen opties zijn. De trouwsieradenset perfectioneren het plaatje en de bruid en/of bruidegom straalt.

Verlovingsring

Het sprookje begint meestal met een romantische huwelijksaanzoek en een prachtige verlovingsring. Er zijn verschillende mooie ringen met een solitair steen, die uitermate geschikt zijn voor een verlovingsring. Wilt u een heel speciale ring voor een speciale vrouw of man, dan is de aanzoeksring met een diamant prachtig. In onze collectie hebben voor elk budget een prachtige verlovingsring met een solitair steen.

Trouwring

Het belangrijkste trouwsieraad bij uitstek zijn natuurlijk de trouwringen.

De trouwring, die eeuwigdurende liefde symboliseert van een liefde zonder begin en einde. Uw trouwring draagt u vanaf de huwelijksplechtigheid dagelijks. Dan kiest u voor een trouwring met een diamant.

Unieke trouwsieraden naar uw wens ontworpen of aangepast

Heeft u niet gevonden wat u eigenlijk in uw gedachten had maar heeft u een idee voor een eigen ontwerp? Edelsmederij Jos is door jarenlange ambacht en vakmanschap gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van sieraden op maat.

Samen met u kunnen we het perfecte paar trouwringen creëren. We zetten uw idee om in een draagbaar sieraad en informeren u over de mogelijkheden.

Bijpassende trouwsieraden

Heeft u prachtige ringen gezien en wilt u een bijpassende armband, hanger, oorbellen, dasspeld of manchetknopen, dan kunnen we dit voor u maken in ons atelier.

Alle trouwringen en trouwsieraden zijn te personaliseren. Er is keuze uit verschillende edelmetalen, met of zonder edelstenen, gravures of uw wederzijdse vingerafdrukken. Tijdens uw afspraak wordt u geïnformeerd over alle mogelijkheden en denken we graag met u mee.

De Familiering

Tegenwoordig is het ook populair om een “Familiering” te laten maken voor de feestelijke dag. U kunt dan denken aan bijvoorbeeld het laten plaatsen van één grote steen in de ring met meerdere kleinere edelstenen eromheen, die de gemeenschappelijke kinderen symboliseren. Heeft u ideeën voor de symbolisering van uw Familiering kom langs en ontwerp met onze edelsmeden uw ring naar wens.

Trouwsieraden niet alleen voor bruid en bruidegom?

Dit lijkt een vreemde vraag. Tegenwoordig worden ook vaak trouwsieraden aan familie en naasten gegeven, die belangrijk zijn bij de huwelijksplechtigheid.

Trouwsieraden voor (bruids)kinderen

Misschien heeft u samen kinderen en wilt u ook hen tijdens deze speciale dag betrekken bij uw huwelijk en een beetje in het zonnetje zetten. U kunt denken aan armbandjes en ringetjes voor de kleinere kinderen van het bruidspaar. Zo krijgen ook zij het idee dat ze “mee” trouwen. De wat oudere kinderen krijgen vaak een prachtig horloge met gravering als herinnering aan de bijzondere dag van hun wederzijdse ouders.

Bruidsmeisjes en bruidsjongens

Tegenwoordig worden vaak de beste vriendinnen van de bruid en de beste vrienden van de bruidegom bruidsmeisjes en bruidsjongens bij het huwelijk. Naast de mooie kleding is het natuurlijk prachtig om hun outfits met een sieraad compleet te maken en bovendien zal dit ook een aandenken zijn aan uw speciale dag.

Persoonlijk advies

Juwelier Jos in Gouda biedt u graag persoonlijk advies en de mogelijkheid om tijdens een afspraak de collectie te bekijken en te passen. In een van onze aparte ruimten wordt u vakkundig geholpen door een ervaren medewerker en kunt u uw wensen en de mogelijkheden besperpreken.

Heeft u een eigen idee of wens voor een sieraad met onze ambachtelijke goudsmeden, dan is het mogelijk om in ons atelier een eigen sieraad te laten ontwerpen en vervaardigen. 


Maak een afspraak

Getuigen

Voor vrouwelijke getuigen wordt een mooie set oorbellen gereserveerd en voor de mannelijke getuigen vaak een leren armband met inscriptie.

Zoals u leest zijn er veel mogelijkheden, waarbij trouwsieraden een belangrijk onderdeel van de huwelijksplechtigheid kunnen vormen om uw trouwdag onvergetelijk te maken.

Trouwsieraden aanschaffen

Het aanschaffen van trouwsieraden is behoorlijk divers en de mogelijkheden bij Juwelier Jos oneindig.

Voor de meeste paren zal de trouwring het belangrijkste zijn als trouwsieraad. U kunt kiezen voor een ring uit onze collectie of juist een uniek ontwerp laten maken. Daarnaast wilt u misschien aanvullende sieraden bij de bruiloftsoutfit of sieraden voor de bruiloftsgasten.

Sieradensets

 • Dames: armbanden, collier of oorbellen.
 • Heren: unieke manchetknopen of een dasspeld.

Extra trouwsieraden:

 • Sieradenset: armband, hanger, oorbellen voor de bruid
 • Extra ringen of sieraden voor familieleden
 • Trouwsieraden voor zoon/dochter bruidspaar
 • Sieraden voor bruidsmeisjes/bruidsjongens

Bij Juwelier Jos helpen onze ervaren medewerkers u met advies om de juiste keuzes te maken uw droom te verwerkelijken.

Kom langs in onze winkel!

U kunt hier een afspraak inplannen voor het uitzoeken van een nieuw sieraad in onze winkel in Gouda. We helpen u graag persoonlijk.

Maak een afspraak

Selecteer waar u voor komt, de gewenste datum en het tijdstip. Vul uw contactgegevens in en bevestig uw afspraak.

Heeft u nog vragen? Stuur een mail naar jos@juwelierjos.nl of bellen naar 0182 – 786 338.