0182 – 78 63 38

jos@juwelierjos.nl

Lange Tiendeweg 17, 2801 KD Gouda

Uw juwelier in Spijkenisse

Bent u op zoek naar een goede en betrouwbare juwelier in Spijkenisse? Dan kunt u stoppen met zoeken. U heeft ons namelijk gevonden! Bij Juwelier Jos in Gouda kunt u terecht voor de mooiste sieraden en juwelen van hoge kwaliteit. Ook houden we ons bezig met de inkoop en het inwisselen van goud, reparaties aan sieraden en horloges en diverse vormen van overig onderhoud. 

Wilt u meer weten over onze veelzijdige winkel in Gouda? Op deze pagina vertellen we u alles wat u moet weten over onze dienstverlening. Wenst u een persoonlijk advies? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen, of gezellig langskomen in onze winkel. We verwelkomen u graag in onze winkel of ons atelier.

Selecteer waar u voor komt, de gewenste datum en het tijdstip. Vul uw contactgegevens in en bevestig uw afspraak.

Heeft u nog vragen? Stuur een mail naar jos@juwelierjos.nl of bellen naar 0182 – 786 338.

Sieraden reparaties bij Juwelier Jos, dé juwelier van Gouda
Horloge batterij vervangen bij Juwelier Jos in Gouda.

Sieraden reparaties en Horloge reparaties

Bezit u een waardevol sieraad, dat u niet meer kunt dragen omdat deze bijvoorbeeld een defecte sluiting heeft? We begrijpen dat dit ontzettend vervelend is. Daarom helpen we u graag bij alle soorten sieraden reparaties.

Wij verzorgen reparaties voor diverse soorten sieraden. Onze experts zijn immers van alle markten thuis. De expertise van onze goudsmeden zorgt er bovendien voor dat u niet lang hoeft te wachten. We klaren de klus snel en vakkundig, in sommige gevallen zelfs terwijl u wacht. We begrijpen namelijk heel goed dat u het waardevolle sieraad zo snel mogelijk weer wenst te dragen. 

Naast sieraden reparaties kunt u bij ons ook terecht voor talloze horloge reparaties. Wilt u uw horlogeglas laten polijsten of wilt de batterij van uw horloge vervangen? Voor dit en meer bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk hier alle reparaties aan horloges die we voor u kunnen uitvoeren.

Ook op zoek naar een goede juwelier die zorg kan dragen voor het onderhoud van uw sieraden en horloges? Kom dan eens langs in onze veelzijdige winkel of atelier.

Goud inkopen Spijkenisse bij Juwelier Jos in Gouda

Goud inkopen Spijkenisse

Wist u dat u bij ons ook terecht kunt voor het verkopen van uw oude gouden voorwerpen? Of het nu sieraden of gouden munten zijn, zolang het van echt goud is kopen wij het graag van u. Heeft u nog wel wat oude sieraden liggen, maar weet u niet precies hoeveel deze waard zijn? Kom dan langs in onze winkel voor een gratis taxatie.

Onze gediplomeerde Meester Goudsmeden taxeren uw goud vrijblijvend op basis van gewicht en karaat. Dit verschilt immers per sieraad. Zo kan een 16 karaat trouwring veel meer opleveren dat een 8 karaat trouwring, ondanks dat de ringen bijvoorbeeld hetzelfde gewicht hebben. Daarnaast zijn onze goudprijzen altijd gebaseerd op de actuele goudkoers. Op deze manier bent u dus altijd zeker van een eerlijke prijs voor uw goud.

Zien we u binnenkort ook in onze juwelier voor een vrijblijvende goud taxatie?

Mooiste sieraden bij Juwelier Jos in Gouda

De mooiste sieraden Spijkenisse en omstreken

Of u nu op zoek bent naar een nieuw sieraad voor uzelf of dat u iets cadeau wenst te doen, bij onze veelzijdige juwelier vindt u voor ieder wat wils. De mooiste halskettingen, de meest unieke oorbellen en armbanden van de hoogste kwaliteit, onze collectie is breed en veelzijdig. Bij ons vindt u de mooiste sieraden van Spijkenisse en omstreken.

Kiest u voor een gouden sieraad, of gaat uw voorkeur toch uit naar materialen als zilver en goud? Het kan allemaal! Twijfelt u over een aankoop of weet u niet precies welk edelmetaal het beste bij u past? U bent van harte welkom in onze gezellige winkel in Gouda, onze experts voorzien u graag van een passend advies op maat.

Selecteer waar u voor komt, de gewenste datum en het tijdstip. Vul uw contactgegevens in en bevestig uw afspraak.

Heeft u nog vragen? Stuur een mail naar jos@juwelierjos.nl of bellen naar 0182 – 786 338.

Juwelier Jos, dé juwelier van Gouda

Handige links

  • Over Juwelier Jos
  • Wat doen wij?
  • Inspiratie
  • Blog
  • Contact

Bezoek onze winkel

U bent van harte welkom in onze winkel of in ons atelier.

Openingstijden
Maandag en zaterdag
09.00 – 17.00 uur

Dinsdag t/m vrijdag
09.00 – 17.30 uur

2022 – Juwelier Jos