0182 – 78 63 38

jos@juwelierjos.nl

Lange Tiendeweg 17, 2801 KD Gouda

Jubileum cadeau –

Ideeën

Een jubileum cadeau kiezen kan soms best moeilijk zijn. U wilt graag een uniek en persoonlijk cadeau schenken dat goed bij de ontvanger past. Vaak is de relatie die u heeft met de persoon ook van belang bij het kiezen van uw cadeau. Met deze vijf jubileum cadeau ideeën zit er vast iets voor u tussen.

1. Een sieraad

Een uniek sieraad is een prachtig cadeau voor een jubileum. Een sieraad herinnert u aan een mooi moment dat u met iemand hebt gehad en dat maakt het erg uniek en persoonlijk. Bij Juwelier Jos worden sieraden al meer dan 40 jaar ambachtelijk vervaardigd. Kennis en vakmanschap zorgen ervoor dat het sieraad van hoge kwaliteit is.

Gaat het om een huwelijksjubileum, dan is een sieraad al helemaal een prachtig cadeau. U kunt bijvoorbeeld trouwringen een nieuw leven geven door ze aan te passen of bijvoorbeeld te dragen als een hanger. Een ander mooi cadeau is bij ieder jubileum briljanten bijzetten in een sieraad. Een hanger met de datum van uw jubileum of een medaillon met een persoonlijke gravure is ook prachtige manier om uw partner met een bijzonder en persoonlijk cadeau te verrassen. Afhankelijk van het jubileum (bijvoorbeeld koperen, zilveren of gouden) kunt u ook het edelmetaal kiezen voor het sieraad.

2. Een cadeaubon voor een sieraad

Wilt u graag een sieraad cadeau doen, maar bent u er niet helemaal zeker van de voorkeur van de ontvanger, dan kunt u ook een cadeaubon voor een sieraad geven. We pakken deze cadeaubon mooi voor u in. Hier zou u ook een dagje Gouda aan vast kunnen knopen. Zo kunt u samen met de ontvanger meegaan naar de juwelier en hem of haar ondersteunen in de keuze van het sieraad. Het is een bijzonder moment van u samen en de ontvanger zal het sieraad zeker met veel plezier dragen.

Wilt u een cadeaubon bestellen bij Juwelier Jos? Neem contact met ons op. We kunnen ook een cadeaubon naar u opsturen.

3. Een dagje weg

Plan een dagje weg met degene met wie u het jubileum viert. Ga eens naar een plek waar u nooit eerder bent geweest zoals een mooi natuurgebied of een stad die u nog niet eerder heeft bezocht. Een dagje Gouda is bijvoorbeeld ontzettend leuk. Het gezellige centrum heeft veel te bieden, zoals leuke winkels en restaurantjes. Ook zijn er een aantal musea die zeker het bezoeken waard zijn.

Verder staat Gouda bekend om haar kaas en haar stroopwafels. Wilt u een wat groter cadeau geven? Plan er dan een hotelovernachting bij. U kunt prachtig overnachten in het Best Western hotel net buiten de binnenstad van Gouda, op 5 minuten lopen van het centrum.

Selecteer waar u voor komt, de gewenste datum en het tijdstip. Vul uw contactgegevens in en bevestig uw afspraak.

Heeft u nog vragen? Stuur een mail naar jos@juwelierjos.nl of bellen naar 0182 – 786 338.

4. Naar een museum

Is de jubilaris geïnteresseerd in kunst en cultuur? Dan is een dag naar een museum een mooi cadeau om te schenken. Kies eens een museum dat niet heel erg voor de hand ligt zoals het Nederlands Zilvermuseum in Schoonhoven. Op die manier blijft u in de stemming van de sieraden. In Schoonhoven zit namelijk ook de Vakschool voor goud- en zilversmeden.

5. Een horloge

Een mooi uurwerk is een prachtig jubileum cadeau. Droomt uw partner al jaren van een stoer horloge of draagt u partner liever een subtieler horloge? Ook hiervoor kunt u bij Juwelier Jos terecht. We hebben een aantal horloges van bekende merken in de collectie. Denk bijvoorbeeld aan TW steel, Ice Watch of Tommy Hilfiger. Deze zijn eventueel te personaliseren met een bijzondere band of een gravure op de achterplaat. Kijk eens in de webshop voor de gehele collectie.

Juwelier Jos

Juwelier Jos is dé juwelier en edelsmederij van Gouda voor het kopen of laten maken van een uniek en bijzonder sieraad. We hebben jarenlange ervaring in goud- en edelsmeden en bieden kennis en vakmanschap in dit mooie, oude ambacht. We denken graag met u mee over het ontwerp van een uniek sieraad dat perfect bij u of bij iemand anders aan wie u een sieraad cadeau wilt doen past. Ieder sieraad is volledig te personaliseren door bijvoorbeeld een persoonlijke gravure of een specifieke steen. Zo bent u verzekerd van een uniek en persoonlijk jubileum cadeau.