Jubileum cadeau – Jubileum cadeau ideeën

Juwelier Jos Jubileum cadeau - Jubileum cadeau ideeën

Een jubileum cadeau kiezen kan soms best moeilijk zijn. U wilt graag een uniek en persoonlijk cadeau schenken dat goed bij de ontvanger past. Vaak is de relatie die u heeft met de persoon ook van belang bij het kiezen van uw cadeau. Met deze vijf jubileum cadeau ideeën zit er vast iets voor u tussen.

1. Een sieraad

Een uniek sieraad is een prachtig cadeau voor een jubileum. Een sieraad herinnert u aan een mooi moment dat u met iemand hebt gehad en dat maakt het erg uniek en persoonlijk. Bij Juwelier Jos worden sieraden al meer dan 40 jaar ambachtelijk vervaardigd. Kennis en vakmanschap zorgen ervoor dat het sieraad van hoge kwaliteit is.

Gaat het om een huwelijksjubileum, dan is een sieraad al helemaal een prachtig cadeau. U kunt bijvoorbeeld trouwringen een nieuw leven geven door ze aan te passen of bijvoorbeeld te dragen als een hanger. Een ander mooi cadeau is bij ieder jubileum briljanten bijzetten in een sieraad. Een hanger met de datum van uw jubileum of een medaillon met een persoonlijke gravure is ook prachtige manier om uw partner met een bijzonder en persoonlijk cadeau te verrassen. Afhankelijk van het jubileum (bijvoorbeeld koperen, zilveren of gouden) kunt u ook het materiaal kiezen voor het sieraad. 

2. Een cadeaubon voor een sieraad

Wilt u graag een sieraad cadeau doen, maar bent u er niet helemaal zeker van de voorkeur van de ontvanger, dan kunt u ook een cadeaubon voor een sieraad geven. U kunt er wat speciaals van maken door de cadeaubon mooi in te pakken en er ook een dagje weg aan vast te plannen. Zo kunt u samen met de ontvanger meegaan naar de juwelier en hem of haar ondersteunen in de keuze van het sieraad. Het is zo toch een bijzonder moment van u samen en de ontvanger zal het sieraad zeker met veel plezier dragen. Wilt u een cadeaubon bestellen bij Juwelier Jos neem dan contact met ons op. 

3. Een dagje weg

Plan een dagje weg met degene met wie u het jubileum viert. Ga eens naar een plek waar u nooit eerder bent geweest zoals een mooi natuurgebied of een stad die u nog niet eerder heeft bezocht. Een dagje Gouda is bijvoorbeeld ontzettend leuk. Het gezellige centrum heeft veel te bieden, zoals leuke winkels en restaurantjes. Ook zijn er een aantal musea die zeker het bezoeken waard zijn. Verder staat Gouda bekend om haar kaas en ook om stroopwafels. Wilt u een wat groter cadeau geven, plan er dan een hotelovernachting bij. 

4. Naar een museum

Is de jubilaris geïnteresseerd in kunst en cultuur, dan is een dag naar een museum een mooi cadeau om te schenken. Kies eens een museum dat niet heel erg voor de hand ligt zoals het Nederlands Zilvermuseum in Schoonhoven. Op die manier blijft u in de stemming van de sieraden. In Schoonhoven zit namelijk ook de Vakschool voor goud- en zilversmeden. 

5. Een horloge

Een mooi uurwerk is een prachtig jubileum cadeau. Droomt uw partner al jaren van een stoer horloge of draagt u partner liever een subtieler horloge? Ook hiervoor kunt u bij Juwelier Jos terecht. We hebben een aantal horloges van bekende merken in de collectie. Denk bijvoorbeeld aan TW steel, Ice Watch of Tommy Hilfiger. Deze zijn eventueel te personaliseren met een bijzonder band. Kijk eens in de webshop voor de gehele collectie. 

Juwelier Jos

Juwelier Jos is de edelsmederij van Gouda. We hebben jarenlange ervaring in het goud- en edelsmeden en bieden kennis en vakmanschap in dit mooie oude ambacht. We denken graag met u mee in het ontwerp van een uniek sieraad dat perfect bij u past of bij iemand aan wie u een sieraad cadeau wilt doen. Ieder sieraad is volledig te personaliseren door bijvoorbeeld een mooie gravure of een bepaalde steen. Zo bent u verzekerd van een uniek jubileum cadeau.