0182 – 78 63 38

jos@juwelierjos.nl

Lange Tiendeweg 17, 2801 KD Gouda

Zelf uw trouwringen ontwerpen –

uw liefdesverhaal, uw stijl

Het unieke symbool van uw liefde voor elkaar.

Een trouwring is meer dan alleen een sieraad; het is een symbool van verbondenheid, eeuwige liefde en de belofte om voor altijd samen te zijn. Alleen al dit gevoel is een gedeelte van de magie.

Het dragen van een trouwring is een traditie die al eeuwenlang bestaat en voor velen is het een van de belangrijkste aspecten van hun huwelijk. 

Maar wat als u de mogelijkheid had om uw eigen trouwringen te ontwerpen en zo een uniek sieraad te creëren dat perfect past bij u en uw liefdesverhaal?

Witgouden en geelgouden aanzoeksring met getordeerde scheen en solitair zetting 6 poten met briljant geslepen diamant
Roségouden aanzoeksring met slag en briljant geslepen solitair diamant

Een wereld van mogelijkheden

Edelmetalen

Zelf uw trouwringen ontwerpen biedt een wereld van mogelijkheden. In plaats van te kiezen uit de standaardcollectie, kunt u nu uw eigen visie tot leven brengen en een sieraad creëren dat volledig uniek is. 

Verschillende materialen zoals goud, witgoud, platina of zelfs titanium kunnen worden gebruikt om een trouwring te maken die past bij uw stijl en uw persoonlijkheid. 

De keuze van het materiaal kan bovendien ook een symbolische betekenis hebben. Zo staat geelgoud bekend als het metaal van de liefde en witgoud symboliseert zuiverheid en perfectie.

Edelstenen

Het personaliseren van trouwringen gaat verder dan alleen het kiezen van het edelmetaal. U kunt ook edelstenen toevoegen aan uw ontwerp om een extra vleugje, glamour en betekenis toe te voegen. U kunt hierbij denken aan een diamant, een gekleurde edelsteen, zoals een robijn of amethist, die voor u beiden dierbaar is, of meerdere edelstenen die u misschien al in uw bezit heeft. Een of meerdere van deze edelstenen kunt u laten verwerken in uw trouwringen. 

Gravures

De gravure is al jarenlang een traditie. Meestal is dit de naam of de initialen van de partner en de trouwdatum. 

Tegenwoordig kunnen we met de huidige lasertechnologie veel meer doen dan 20 jaar geleden. Zo zijn bijvoorbeeld een koosnaam of een korte tekst in het handschrift van uw partner of een vingerafdruk erg populair.

De vorm

U kunt kiezen voor de traditionele ronde en gladde ring, maar misschien past een grillige ongelijke vorm beter bij uw personaliteit. Ook bij de vorm kunt u uw fantasie de vrije loop laten. Niet alleen de vorm van de ring maar ook de slijpvorm van de edelsteen is iets waarin u een keuze kunt maken. 

Elke keuze die u maakt, symboliseert de mogelijkheid om uw verhaal te vertellen. 

Aanzoeksring bicolor smal en recht roségoud en golf eroverheen en eronderdoor geelgoud met briljanten doorlopend.

Betekenis van uw trouwringen 

Een ander voordeel van het zelf een ring ontwerpen is dat u de kans krijgt om de geschiedenis en het verhaal achter uw liefde kunt weergeven.

Traditioneel symboliseert een trouwring oneindigheid en eeuwige liefde, maar u kunt natuurlijk ook andere symbolen toevoegen die bij uw relatie passen. 

Zo kan een Keltische knoop staan voor verbondenheid, een hartvormige ring kan een symbool zijn van uw liefde voor elkaar of een prachtige opaal kan de plek weergeven waar u ter huwelijk werd gevraagd of waar u elkaar heeft leren kennen. 

Voordelen van het zelf ontwerpen van uw trouwringen

Het zelf ontwerpen van trouwringen is een creatieve en leuke ervaring. Het is ook een kans om uw eigen stijl, persoonlijkheid en betekenis in een sieraad te verwerken dat u elke dag zult dragen.

Of u kiest voor een klassiek ontwerp of een gedurfd en eigentijds statement wilt maken, de mogelijkheid om zelf trouwringen te ontwerpen is een unieke kans om de voor u perfecte trouwring te creëren. 

Dus, waarom zou u genoegen nemen met een standaard trouwring als u de mogelijkheid hebt om een uniek en persoonlijk ontwerp te maken? 

We nodigen u uit om de tijd te nemen om te verkennen, te dromen en te fantaseren en uw eigen trouwringen te ontwerpen. Het is zeker de moeite waard om een sieraad te hebben dat uw persoonlijke voorkeuren weergeeft en door u en voor u is gemaakt. Laat uw creativiteit de vrije loop en creëer uw unieke trouwring. Maakt u vandaag nog een afspraak met een van onze goudsmeden. 

Wat zijn de kosten van zelf ontworpen trouwringen?

We beloven u dat u voor elke prijs een bijzondere trouwringen kunt krijgen – en dat is geen grap! 

Dit betekent echter niet dat u elke set trouwringen voor elke prijs kunt krijgen. U zult rekening moeten houden met uw prioriteiten, eventuele alternatieven en uw budget.

Onze taak is het om u te helpen de beste manier te vinden om zo dicht mogelijk bij uw ideale trouwringen te komen en tegelijkertijd zo dicht mogelijk bij uw budget te blijven. Lukt dit niet, dan zullen we samen met u de verschillende mogelijkheden bekijken. We zullen u de prijs geven van wat u werkelijk wilt en we zullen u ideeën geven om een identieke look te bereiken binnen uw budget. 

Zo kunt u de juiste keuze maken tussen dat wat u wilt en dat wat binnen uw budget valt. 

Vierhoekige bicolor trouwring met briljant geslepen diamanten in de damesring

Bicolor trouwring met diamanten in de damesring

Kom langs bij Juwelier Jos en ontwerp uw eigen trouwringen

Selecteer waar u voor komt, de gewenste datum en het tijdstip. Vul uw contactgegevens in en bevestig uw afspraak.

Heeft u nog vragen? Stuur een mail naar jos@juwelierjos.nl of bellen naar 0182 – 786 338.