0182 – 78 63 38

jos@juwelierjos.nl

Lange Tiendeweg 17, 2801 KD Gouda

Juwelier Gouda

Juwelier in Gouda? Bezoek Juwelier Jos in Gouda

Bent u woonachtig in Gouda of omgeving, en bent u op zoek naar een goede juwelier? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Als toonaangevende juwelier in Gouda hebben we de meest prachtige sieraden en juwelen in ons assortiment. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in de inkoop van goud, waarbij u bij ons terecht kunt om goud in te wisselen of te verkopen. Bovendien bieden we uitstekende service en onderhoudsdiensten voor sieraden en horloges aan onze klanten.

Meer weten over onze veelzijdige juwelierswinkel? Neem vrijblijvend contact met ons op of lees hieronder verder.

Juwelier Jos Gouda

Al geruime tijd vertrouwen de inwoners van heel Gouda op onze juwelier. Ze komen bij ons langs voor de aanschaf van diverse sieraden. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan oorbellen, armbanden, halskettingen of horloges.

Ons assortiment bestaat uit diverse edelmetalen en materialen. Gaat u voor goud of houdt u toch meer van zilver? Bij ons kan het allemaal. We nodigen u dan ook van harte uit om eens een kijkje te komen nemen in onze vernieuwde winkel in Gouda. We voorzien u graag van een passend advies en doen alles om u een fijne winkelervaring te bieden.

Kom langs in onze winkel

Goud inkoop

Heeft u thuis nog gouden sieraden liggen die u graag wilt verkopen? We nemen uw oud goud graag van u over. Onze experts voorzien u van een taxatie. Uw goud zal gecontroleerd, gewogen en vervolgens getaxeerd worden. Dit wordt altijd gedaan op basis van de actuele goudkoers.

Bij ons krijgt u altijd een eerlijke prijs voor uw goud. U kunt er uiteraard ook voor kiezen om uw oud goud in te wisselen voor een nieuw sieraad. We maken unieke, persoonlijke sieraden, afgestemd op uw wensen.

Dus heeft u thuis nog wel wat gouden sieraden of munten liggen, en zou u hier graag wat aan verdienen? Kom dan eens langs in onze winkel voor een gratis taxatie.

Sieraden reparaties en horloge reparaties

Wanneer een waardevol sieraad stuk gaat is dit natuurlijk erg vervelend. U wilt dit dan ook zo snel mogelijk laten repareren. Dat begrijpen we. Daarom kunt u ook voor diverse reparaties bij ons terecht.

We repareren in principe alles wat stuk is. Heeft de sluiting van uw armband het begeven? Is uw parelketting gebroken of wilt u de zettingen van uw sieraden laten controleren? Onze professionals maken het voor u.

Ook voor horloge reparaties of het vervangen van horloge batterijen bent u bij onze juwelier in Gouda aan het juiste adres. Onze horlogemaker verhelpt ieder probleem en zorgt ervoor dat uw horloge zo snel mogelijk weer bruikbaar is.

Laat uw sieraad of horloge repareren

Assieraden

Wist u dat we gespecialiseerd zijn in sieraden met as?

Een assieraad is een unieke en bijzondere manier om uw overleden dierbare te herinneren. We zetten uw herinnering om in een tastbaar en draagbaar sieraad. Hiermee draagt u uw overleden dierbare altijd dichtbij.

In onze uitgebreide collectie Memorie Sieraden vindt u veel verschillende soorten sieraden. Zoals asringen, ashangers, asoorbellen, asarmbanden en colliers voor as. Wilt u een assieraad laten ontwerpen? Ook dit is mogelijk.

Edelsmid

Is uw sieraad niet stuk maar kan het wel een poetsbeurt gebruiken? Dan zorgt Juwelier Jos in Gouda ervoor dat uw sieraad weer glimt als nooit tevoren. Hiervoor gebruiken we diverse reinigingsproducten.

Ieder metaal vraagt om zijn eigen aanpak op het gebied van reiniging. Gelukkig weten onze experts precies waar ze mee bezig zijn. U kunt uw sieraad dan ook zonder zorgen toevertrouwen aan onze juwelier in Gouda. We garanderen u een professionele reiniging die ervoor zorgt dat uw sieraad weer gaat stralen!

Bent u benieuwd naar onze brede collectie aan prachtige sieraden? Kom langs in onze juwelier te Gouda.

Kom langs in onze winkel

U kunt hier een afspraak inplannen voor een bezoek aan onze winkel.
Onder het genot van een kop koffie of thee bespreken we graag al uw wensen.

Maak een afspraak

Juwelier Jos in Gouda is uw juwelier

Juwelier Jos is dé juwelier van Gouda. We zijn gespecialiseerd in het maken en vermaken van sieraden. We voeren daarnaast vrijwel alle sieraden reparaties en horloge reparaties uit. In ons atelier aan huis wordt uw sieraad of horloge op professionele en ambachtelijke wijze gemaakt of herstelt.

Ook kunt u bij ons terecht voor de aankoop van een nieuw sieraad. Heeft u oud goud of zilver? Voor het inleveren van goud en zilver bent u bij ons ook aan het juiste adres. U kunt uw goud inwisselen en het geld wordt direct op uw rekening overgemaakt of u laat een nieuw sieraad maken.

Juwelier Jos, dé juwelier van Gouda.

Selecteer waar u voor komt, de gewenste datum en het tijdstip. Vul uw contactgegevens in en bevestig uw afspraak.

Heeft u nog vragen? Stuur een mail naar jos@juwelierjos.nl of bellen naar 0182 – 786 338.