Reparaties van sieraden

Een ongeluk zit in een klein hoekje. U kunt ergens achter blijven haken of iemand trekt per ongeluk uw armbandje kapot. Het kan natuurlijk ook zijn dat uw sieraad versleten is door het vele dragen en daarom gerepareerd moet worden. Wat de reden ook is, wij kunnen elk sieraad op vakkundige wijze voor u herstellen. 

Vakkundige goudsmid

Wij hebben een aantal gecertificeerde goudsmeden in dienst die uw sieraad op ambachtelijke wijze zullen repareren. Meester Goudsmid, Ontwerper en Eigenaar van Juwelier en Edelsmederij Jos heeft inmiddels al meer dan 40 jaar ervaring in het goudsmeden. Ook onze Meester Goudsmid en Uurwerkmaker Peter heeft al meer dan 25 jaar ervaring in het vak. Uw sieraad is dus in professionele handen en wordt op vakkundige en ambachtelijke wijze hersteld. 

Verschillende reparaties

Er zijn talloze soorten sieraden reparaties. Hieronder volgt een lijst met de meest voorkomende sieraden reparaties die u bij ons kunt laten uitvoeren:

Naast het laten repareren van uw sieraden kunt u bij ons ook terecht om uw horloge te laten repareren

Prijzen sieraden reparaties

Elke sieraden reparatie is verschillend in prijs. De duur en de moeilijkheidsgraad van de reparatie bepalen de uiteindelijke prijs. Ook is het soort edelmetaal bepalend voor de prijs van de reparatie. Een zilveren ring vergroten of verkleinen is goedkoper dan een gouden ring vergroten of verkleinen.

Wij geven u in onze winkel graag een specifieke en vrijblijvende prijsopgave per reparatie door. 

Tijdsduur sieraden reparatie

Niet alleen is de prijs per reparatie verschillend, ook de duur kan erg verschillen. Hieronder ziet u een overzicht van de gemiddelde tijd per reparatie van de meest voorkomende reparaties. 

Juwelier Jos Sieraden reparaties