0182 – 78 63 38

jos@juwelierjos.nl

Lange Tiendeweg 17, 2801 KD Gouda

Inkoop goud en inkoop zilver bij

Inkoop Goud Gouda

Wilt u afstand doen van oud goud of oud zilver? Juwelier Jos is beschikbaar voor de inkoop van goud en de inkoop van zilver. Dit doen we onder de naam Inkoop Goud Gouda.

Bezoek Inkoop Goud Gouda

Inkoop Goud

Oud goud is geld waard. Goud werd in 2020/2021 bijna een kwart meer waard en daarom is het wellicht een mooi moment om uw goud te verkopen. Wanneer u uw oud goud wilt verkopen, zullen we het goud eerst voor u taxeren. We bekijken en wegen uw (oude) sieraden, munten, gebruiksvoorwerpen etc. Aan de hand van het materiaal, het gewicht en de huidige goudkoers wordt de prijs bepaald. Wanneer u met de prijs akkoord gaat betalen wij u contant uit. U kunt het goud ook inruilen tegen waarde voor het uitzoeken of laten maken van een nieuw (as)sieraad uit onze collectie. U ontvangt 20% extra waarde als u kiest voor een nieuw product. Samen met u maken we een ontwerp dat helemaal aansluit bij uw wensen en u betaalt alleen voor de teken- en productiekosten en niet voor het materiaal.

Bereken uw goudwaarde hier

Uw juwelier in Spijkenisse is Juwelier Jos in Gouda.

Goudprijs inkoop

Maak gebruik van onze rekentool om vooraf te weten wat de goudprijs is bij inkoop. We adviseren u dan wel rekening te houden met het aantal karaat goud en het gewicht. 14 karaat goud is tegenwoordig in Nederland de standaard, maar bij oud goud of goud uit het buitenland kan dit verschillen. Ook is het aantal karaat afhankelijk van het soort voorwerp. Zo zijn er munten van 24 karaat goud en ook goudbaren zijn normaal gesproken van 24 karaat goud. U kunt de voorwerpen wegen met een keukenweegschaal. Noteer het moment van controleren, de goudprijs fluctueert namelijk dagelijks.

Inkoop zilver

Zilver is een stuk minder waard dan goud, toch kan het de moeite waard zijn om oud zilver te verkopen. Vooral wanneer het ongebruikt in de kast ligt, is het zonde. Denk bijvoorbeeld aan zilveren bestek, zilver munten of zilveren sieraden.

Wanneer u uw zilver bij ons inlevert krijgt u er contant geld voor terug. We zullen het bedrag direct op uw rekening overmaken. Maar ook hier bieden wij de mogelijkheid om uw oude zilver te gebruiken voor een nieuw sieraad. Neem contact op voor meer informatie of loop gerust bij ons binnen in onze winkel in Gouda. Op onze inspiratie pagina vindt u sieraden die we eerder in opdracht hebben ontworpen.

Wanneer u besluit langs te komen met uw oude sieraden, vergeet dan niet uw legitimatiebewijs mee te nemen.

Uw juwelier in Spijkenisse is Juwelier Jos in Gouda.

Maak een afspraak bij Inkoop Goud Gouda

Hieronder kunt u een afspraak inplannen voor het inleveren van uw goud of zilver.

Selecteer waar u voor komt, de gewenste datum en het tijdstip. Vul uw contactgegevens in en bevestig uw afspraak.

Heeft u nog vragen? Stuur een mail naar jos@juwelierjos.nl of bellen naar 0182 – 786 338.