0182 – 78 63 38

jos@juwelierjos.nl

Lange Tiendeweg 17, 2801 KD Gouda

Op maat gemaakt trouwkostuum

De grote trouwdag komt eraan en u bent met veel dingen bezig. Samen met uw verloofde bent u bezig met het kiezen van de juiste trouwringen en apart van elkaar bent u op zoek naar de outfit voor de grote dag. Voor u als man is het de grote vraag welk trouwpak u aantrekt. Hiervoor kunt u terecht bij Suits and Ties in Hardenberg.

Maatwerk trouwpakken

Suits and Ties helpt u bij het vinden van het juiste pak door mee te denken met uw wensen. Wilt u bijvoorbeeld een uniek pak? Of wilt u het pak ook na uw trouwdag kunnen dragen? En wat is de perfecte maat? Een ding is duidelijk en dat is dat u niet wilt verschijnen in een standaard pak dat de gasten ook aan kunnen hebben.

Suits and Ties is gespecialiseerd in maatwerk trouwpakken. Elk trouwpak begint met een basis die u zelf – met hulp – helemaal kunt aanpassen naar eigen wensen. Dit doet u door er unieke kenmerken aan toe te voegen. Denk bijvoorbeeld aan specifieke kleuren in de details of een mooie tekst aan de binnenkant. Ook is het mogelijk om uw eigen voering te laten bedrukken zodat u er op de trouwfoto’s iets meer uitspringt.

Naast de enorme keuze in kleuren, materialen en details is het meest bijzondere natuurlijk dat het trouwpak helemaal op uw maat gemaakt wordt. Het zit daardoor als gegoten en dat is te zien en te voelen!

Duurzaam voor een eerlijke prijs

Een extra voordeel van een op maat gemaakt pak is dat dit enorm duurzaam is. U zult echt plezier van uw pak hebben en verspilling (van stof e.d.) wordt er mee voorkomen. Voor de kosten hoeft u het ook niet te laten. Een trouwpak op maat komt bij Suits and Ties in 95% van de gevallen namelijk niet duurder uit dan €545,- voor een 2-delig trouwkostuum en €755,- voor een 3-delig trouwkostuum. Dat is vaak vele malen goedkoper dan een confectie trouwpak.

Persoonlijke aandacht

De slogan van Suits and Ties is “Enjoy Your Day!”

Dit verwijst naar de grote dag, waarvan u waarschijnlijk extra kunt genieten wanneer alles van tevoren goed geregeld is. Suits and Ties draagt hieraan bij omdat ze de tijd nemen u te adviseren en te helpen bij het vinden van uw trouwpak.

Selecteer waar u voor komt, de gewenste datum en het tijdstip. Vul uw contactgegevens in en bevestig uw afspraak.

Heeft u nog vragen? Stuur een mail naar jos@juwelierjos.nl of bellen naar 0182 – 786 338.