0182 – 78 63 38

jos@juwelierjos.nl

Lange Tiendeweg 17, 2801 KD Gouda

Juwelier Zoetermeer

Zoekt u een Juwelier in Zoetermeer? Bezoek Juwelier Jos in Gouda

Bent u op zoek naar een juwelier in Zoetermeer of omstreken? Een juwelier waar u terecht kunt voor de mooiste sieraden, maar waar u ook terecht kunt reparaties aan horloge en sieraden? Dan is Juwelier Jos in Gouda uw juwelier. We zijn gevestigd nabij het Stadshart Zoetermeer. In minder dan een kwartier kunt u een bezoek brengen aan onze winkel in Gouda.

Hecht u waarde aan kwaliteit en een klantgerichte service? We voldoen aan al uw eisen. Ons enthousiaste personeel verwelkomt u dan ook graag in onze gezellige juwelierswinkel. Naast de aankoop van een sieraad kunt u bij ons ook terecht voor het onderhoud en reparaties aan uw sieraden of horloge. Tot slot kunnen we u van dienst zijn door het inkopen van goud en zilver.

Bezoek onze winkel

Uw juwelier nabij Stadshart Zoetermeer

Juwelier Jos is uw juwelier nabij het Stadshart Zoetermeer. U kunt bij ons terecht voor een nieuw sieraad voor uzelf, of misschien wenst u een juweeltje cadeau te doen? De beste sieraden van Zoetermeer en omstreken vindt u in onze veelzijdige collectie. Goud of zilver, een subtiele halsketting of uitbundige oorbellen, we kunnen u van dienst zijn.

We staan niet alleen bekend om onze unieke en uitgebreide collectie sieraden, ook de kwaliteit van onze producten is onder veel klanten favoriet. Wanneer u een sieraad aanschaft wenst u immers dat u hier vele jaren plezier van kan hebben.

Benieuwd naar al onze sieraden en juwelen? Kom eens een kijkje nemen in onze winkel in Gouda. Onze professionals staan klaar om u rond te leiden, en u indien gewenst te voorzien van een passend advies.

Neem contact met ons op

Kom langs in onze Edelsmederij

Bezoek ons in Gouda

Sieraden repareren, restaureren en reinigen bij juwelier nabij Zoetermeer

Ook voor het benodigde onderhoud van uw sieraden kunt u op ons rekenen. We hebben het juiste vakmanschap in huis om iedere sieraden- en horlogereparatie uit te voeren en ieder sieraad weer te laten stralen. 

Een kapotte sluiting, een horloge dat niet meer loopt of een steentje dat loslaat? Onze experts lossen ieder probleem binnen een mum van tijd op. We begrijpen namelijk dat u dierbare sieraden niet lang wenst te missen.

Sommige vormen van onderhoud, zoals bijvoorbeeld een horloge batterij vervangen, kunnen gedaan worden terwijl u wacht. Onze experts gaan snel doch secuur te werk. Andere reparaties nemen langer in beslag. We geven u graag passend advies in onze Edelsmederij.

Laat uw sieraad of horloge repareren

Goud verkopen omgeving Zoetermeer

Naast het verkopen van de mooiste sieraden en het uitvoeren van diverse vormen van onderhoud, kunt u bij onze juwelier ook terecht voor het verkopen van uw goud. Heeft u dus nog oude sieraden of wellicht een collectie oude munten op zolder liggen? Dan kunt u gebruikmaken van onze inkoop goud service

Onze goudsmeden bieden u volledig gratis en vrijblijvend een taxatie aan, zodat u weet wat uw gouden voorwerpen waard zijn. Tijdens een taxatie wordt er gekeken naar het karaat en het gewicht van het goud. Op basis hiervan kan de prijs bepaald worden. De prijs die we u bieden is bovendien altijd afgestemd op de actuele goudkoers. Zo bent u dus altijd verzekerd van een eerlijke prijs voor uw goud. 

Naast het verkopen van uw goud, is het bij ons ook mogelijk om goud in te wisselen. U kunt deze bijvoorbeeld inwisselen voor een prachtig nieuw sieraad uit onze collectie dat in waarde overeenkomt. Het is zelfs mogelijk om uw goud te laten omsmelten en een uniek nieuw sieraad te laten creëren door onze goudsmid. 

U bent van harte welkom in onze juwelierswinkel om de mogelijkheden te bespreken.

Kom langs voor uw goud taxatie

Juwelier Zoetermeer

Juwelier Jos is uw juwelier nabij Zoetermeer. U kunt bij ons terecht voor de aankoop van een nieuw sieraad en u kunt bij ons een sieraad op maat laten maken. Ons specialisme is sieraden- en horlogereparaties. Tot slot kunt u bij ons uw goud of zilver verkopen.

Selecteer waar u voor komt, de gewenste datum en het tijdstip. Vul uw contactgegevens in en bevestig uw afspraak.

Heeft u nog vragen? Stuur een mail naar jos@juwelierjos.nl of bellen naar 0182 – 786 338.