0182 – 78 63 38

jos@juwelierjos.nl

Lange Tiendeweg 17, 2801 KD Gouda

Uw juwelier in Hellevoetsluis is
Juwelier Jos in Gouda

Zoekt u een juwelier in Hellevoetsluis? Een juwelier waar u terecht kunt voor niet alleen de aankoop van een nieuw sieraad, maar ook voor sieraden reparaties en horlogereparaties? Juwelier Jos in Gouda voldoet aan al uw wensen. Bij ons kunt u terecht voor de mooiste sieraden en juwelen. Maar ook om uw goud te verkopen of voor de aanschaf van een sieraad met as bent u bij ons aan het juiste adres.

Als dé juwelier van Gouda werken we uitsluitend met de meest vakkundige experts en gediplomeerde goudsmeden. Onze professionals zijn dan ook van alle markten thuis. Horloge batterij vervangen binnen enkele minuten, een vrijblijvende goud taxatie of een passend advies? U bent van harte welkom in onze winkel.

We streven ernaar om onze klanten keer op keer een onvergetelijke winkelervaring te bieden. Dit doen we niet alleen met het aanbieden van de allerbeste producten, ook onze klantgerichte service draagt hier absoluut toe bij. Kom langs en ervaar het zelf.

Juwelier Jos is dé juwelier van Gouda

Een veelzijdig assortiment aan sieraden

Bent u op zoek naar een nieuw sieraad voor uzelf, uw partner of een andere dierbare? Onze juwelier heeft het gegarandeerd in huis. Ons veelzijdige assortiment bevat diverse soorten sieraden van hoge kwaliteit. Van trouwringen tot oorbellen en van halskettingen tot armbanden, de keuze is reuze.

Heeft u een voorkeur voor goud of zilver? Gelukkig zijn onze sieraden in diverse materialen beschikbaar, dus we hebben uw voorkeur altijd in huis. We twijfelen er dan ook niet aan dat uw nieuwe sieraad in onze veelzijdige collectie te vinden is.

Wenst u onze unieke producten met eigen ogen te bekijken? Dan bent u bij deze van harte uitgenodigd om eens langs te komen in onze winkel. Ons personeel staat u graag te woord, en voorziet u bovendien van een advies waar dat nodig is.

Ashanger Traan gemaakt door Juwelier Jos
Asring 3 banden met zirkonia's gemaakt door Juwelier Jos

Goud verkopen Hellevoetsluis

Bent u woonachtig in Hellevoetsluis en heeft u thuis nog gouden sieraden liggen die u wenst te verkopen? Dan kunt u bij ons terecht. Gouden sieraden die u niet meer draagt of misschien een gouden munten collectie die u geërfd heeft? Zolang het echt goud is, kopen we het graag van u over.

U kunt vrijblijvend langskomen voor een gratis taxatie. Goud taxeren wordt gedaan door onze gediplomeerde goudsmeden, die beschikken over alle benodigde kennis. Zij taxeren het goud op basis van het karaat en het gewicht van het sieraad of voorwerp. De prijs die we u bieden is altijd gebaseerd op de actuele goudkoers, wat ervoor zorgt dat u te allen tijde bent verzekerd van een eerlijke prijs. 

Naast het verkopen van uw goud, kunt u bij ons ook goud inwisselen, bijvoorbeeld voor een ander mooi sieraad dat u in onze winkel heeft zien liggen.

Goud verkopen in Hellevoetsluis doe je bij Juwelier Jos in Gouda

Professioneel onderhoud en optimale service

Als dé juwelier van Gouda onderscheiden we ons graag van andere juweliersketen middels onze fantastische service. Deze is namelijk altijd klantgericht, en zorgt ervoor dat u onze winkel met een goed gevoel verlaat. Als klant bent u immers koning, dit is bij ons simpelweg de norm. 

Is de sluiting van uw favoriete armband kapot, of geeft uw horloge niet meer de juiste tijd aan? Onze vakkundige experts weten hier wel raad mee, en lossen het snel en kundig voor u op. Kom voor al uw sieraden reparaties en horloge reparaties langs bij Juwelier Jos.

Selecteer waar u voor komt, de gewenste datum en het tijdstip. Vul uw contactgegevens in en bevestig uw afspraak.

Heeft u nog vragen? Stuur een mail naar jos@juwelierjos.nl of bellen naar 0182 – 786 338.

Juwelier Jos, dé juwelier van Gouda

Handige links

  • Over Juwelier Jos
  • Wat doen wij?
  • Inspiratie
  • Blog
  • Contact

Bezoek onze winkel

U bent van harte welkom in onze winkel of in ons atelier.

Openingstijden
Maandag en zaterdag
09.00 – 17.00 uur

Dinsdag t/m vrijdag
09.00 – 17.30 uur

2022 – Juwelier Jos