0182 – 78 63 38

jos@juwelierjos.nl

Lange Tiendeweg 17, 2801 KD Gouda

Juwelier Haarlem

Juwelier in Haarlem en omgeving? Bezoek Juwelier Jos in Gouda

Haarlem is een bruisende stad. U vindt er talloze restaurantjes en leuke winkeltjes. Ook juweliers zijn er in overvloed. Het aanbod is dermate groot dat u wellicht door de bomen het bos niet meer kunt zien. Gelukkig bent u bij ons terechtgekomen. We helpen u graag met al uw wensen op het gebied van sieraden en juwelen.

Heeft u een juwelier nodig voor een reparatie, onderhoud van een sieraad of horloge of het in- of verkopen van goud? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Om u een duidelijk beeld te geven van onze veelzijdig aanbod, zullen we onze dienstverlening op deze pagina kort toelichten.

Kom langs in onze winkel

Edelsmid Haarlem

Zoekt u een edelsmid in Haarlem? Als uw vertrouwde juwelier hebben we kwaliteit hoog in het vaandel staan. Bent u dus op zoek naar een sieraad dat jarenlang meegaat en ook daadwerkelijk mooi blijft? Dan moet u echt eens een kijkje komen nemen in onze winkel in Gouda. Of u nu op zoek bent naar een halsketting, armband of een paar oorbellen, u vindt het allemaal in onze veelzijdige collectie. Maar ook als u een sieraad wilt laten maken, ontwerpen of vermaken kunt u bij ons terecht. We zijn namelijk dé edelsmid van Gouda.

Diverse soorten sieraden in verschillende materialen worden aangeboden in ons brede assortiment. Onze collectie bestaat uit een reeks unieke juwelen, waar voor ieder wat wils tussen zit!

Reparaties en onderhoud sieraden en horloges

Heeft u een horloge of sieraad dat stuk is gegaan? We begrijpen dat dit erg vervelend is en dat u dit probleem zo snel mogelijk verholpen wenst te hebben. Onze horlogemaker is er voor het onderhoud van al uw horloges. Een horlogebatterij vervangen of een andere reparatie laten uitvoeren? Onze professionele horlogemaker klaart de klus gegarandeerd voor u.

Maar ook voor reparaties van andere sieraden kunt u vertrouwen op onze gediplomeerde goudsmeden. Een sluiting die niet meer werkt, of een sieraad dat simpelweg niet meer glimt zoals voorheen? In onze juwelier in Gouda wordt het opgelost.

Laat uw sieraad of horloge repareren

Inkoop goud Haarlem

Naast de verkoop en het onderhoud van sieraden en juwelen, houden wij ons ook bezig met de inkoop van goud. Heeft u thuis nog gouden sieraden die u niet meer draagt, of wellicht gouden munten uit een geërfde collectie? Indien u deze wenst te verkopen kunt u terecht bij onze juwelier.

U vindt geen enkele juwelier in Haarlem zoals onze juwelier in Gouda. Wenst u een gratis taxatie door onze expert? Dan bent u bent ons aan het juiste adres. Aan de hand van het karaat en het gewicht zullen onze experts de waarde bepalen. Aangezien we de actuele goudkoers aanhouden, bent u altijd verzekerd van een eerlijke prijs voor uw goud. Is het aanbod u toch te laag of vind u het lastig om afstand te doen van het object? Dan bent u natuurlijk vrij om het weer mee terug te nemen of er rustig nog eens over na te denken. Mocht u akkoord gaan met het bod, dan wordt u direct uitbetaald op uw bankrekening.

U kunt er ook voor kiezen om uw oude goud in te wisselen. Zo kunt u voor de waarde bijvoorbeeld een ander sieraad uitkiezen, of u vraagt onze goudsmid om een uniek sieraad speciaal voor u te maken. U bent van harte welkom in onze veelzijdige winkel om alle mogelijkheden te bespreken!

Bepaal de waarde van uw goud

Sieraden met as van overledenen

Wist u dat we gespecialiseerd zijn in sieraden met as van overledenen? Een assieraad is een bijzondere en unieke manier om uw overleden dierbare te herinneren en dichtbij te dragen. Wij bieden u een uitgebreide collectie sieraden met as die u volledig kunt personaliseren naar uw eigen wensen. We creëren voor iedere klant graag een uniek, persoonlijk en op maat gemaakt sieraad met as. Bekijk onze collectie Memorie Sieraden online of bezoek onze winkel in Gouda.

Kom langs in onze winkel

U kunt hier een afspraak inplannen voor een bezoek aan onze winkel.
Onder het genot van een kop koffie of thee bespreken we graag al uw wensen.

Uw edelsmid in Haarlem en omstreken is Juwelier Jos

Juwelier Jos is de juwelier waar u terecht kunt voor het aanschaffen van een juweel of sieraad van hoge kwaliteit. Zowel in de winkel als online kunt u onze collectie sieraden bekijken. Daarnaast kunnen we u helpen met reparaties en onderhoud aan sieraden en horloges. Ook voor de inkoop van goud kunt u bij ons terecht. U wordt direct uitbetaald op uw bankrekening.

Tot slot vindt u bij ons een uitgebreide collectie sieraden met as van overledenen, die u geheel naar wens kunt personaliseren. Bent u op zoek naar een op maat gemaakt sieraad? Kom langs in onze winkel of bekijk de collectie online.

Selecteer waar u voor komt, de gewenste datum en het tijdstip. Vul uw contactgegevens in en bevestig uw afspraak.

Heeft u nog vragen? Stuur een mail naar jos@juwelierjos.nl of bellen naar 0182 – 786 338.