0182 – 78 63 38

jos@juwelierjos.nl

Lange Tiendeweg 17, 2801 KD Gouda

Gouden schakelarmband

Een gouden schakelarmband is een populaire armband voor zowel vrouwen als mannen.

De gouden schakelarmband kan vele verschillende uitstralingen hebben, van grof en stoer tot fijn en elegant. De armband kan alleen gedragen worden of in combinatie met andere armbanden. Zo kunt u met een gouden schakelarmband uw garderobe naar eigen creativiteit complementeren. Een combinatie van zowel ketting als armband is een mooie accessoire bij uw kleding.

Meestal zijn de schakels van gouden armbanden steviger dan die van gouden kettingen, omdat het risico dat u blijft hangen bij een armband groter is dan bij een ketting. Mocht het gebeuren dat uw schakelarmband breekt, kunt u uw sieraad door ons laten repareren

Maar wat voor schakels zijn er zoal?

De Venetiaanse schakel

De Venetiaanse schakel, tezamen met de gourmet schakel, is heel populair en wordt het meest verkocht in onze winkel.  De ketting is samengesteld uit platgewalste plaatjes die worden gevormd tot vierkante kubus schakels.

Deze 14 karaat, geelgouden armband is uitgevoerd met een Venetiaanse schakel met een breedte van 2.5 mm. De armband heeft een draaglengte van 19 cm en een stevige karabijn sluiting.

De gourmet schakel

De gourmet schakel is meestal rond en plat en daardoor stijlvol en tijdloos. Het is een variatie op de basisschakel, maar de gourmet schakels zijn gedraaid en vlak afgeslepen. Deze schakel wordt in vele maten en breedten gemaakt. Gewoonlijk wat fijner voor vrouwen en wat grover en stoerder voor mannen. In goud is deze gourmetschakel armband een ¨eyecatcher¨.

Deze schakel wordt ook veel gebruikt in combinatie met een naamplaatje. Het naamplaatje hoeft natuurlijk niet alleen een naam of namen te bevatten maar kan ook voorzien worden van een handgeschreven tekst.

14 karaat, geelgouden armband geslepen gourmette 4,3 mm 20 cm, set met collier

14 karaat, geelgouden collier geslepen gourmette 4,3 mm 50 cm geelgoud heren – set met schakelarmband

De anker schakel

De klassieke ankerschakel is fijn, subtiel en elegant. Het bestaat uit ovale of ronde schakels.

14 karaat, geelgouden armband anker vierkante buis 5,8 mm 19 cm, set met collier

14 karaat, geelgouden collier en armband anker 5,7 mm

De omega schakel

Deze schakel is populair vanwege zijn sterkte en glans. De ketting bestaat uit kleine afzonderlijke ronde platen die naast elkaar liggen en gemonteerd worden op een sterke draad of raster.

14 karaat, bicolor wit en geelgouden armband omega 3,2 mm 45 cm, set met collier

14 karaat, bicolor wit en geelgouden collier omega 3,2 mm 45 cm, set met armband

De slangschakel

De slangen schakel is gemaakt van ronde gladde metalen platen, die nauw aan elkaar verbonden zijn waardoor het eigenlijk meer een buis dan een armband is. Dit is tevens de reden van zijn flexibele kwaliteiten.

14 karaat, geelgouden collier slang 1,2 mm 42 cm

14 karaat, geelgouden collier slang 8-zijdig, 1,0 mm 42 cm

De koningsschakel

De konings schakel bestaat uit een schakelseries, die in paren verticaal en horizontaal met elkaar verbonden zijn. Het is een ingewikkeld schakelpatroon. En is verkrijgbaar in zowel vierkante, vlakke als ronde afwerking.

14 karaat, geelgouden armband konings schakel 3,2 mm 20 cm

14 karaat, geelgouden armband konings schakel 2,5 mm, massief 19 cm, set met collier

Gouden schakel armband voor heren

De gouden armband voor heren is logischerwijs wat grover en wat stoerder. Er zijn gouden schakelarmbanden die gecombineerd worden met leer, koord, titanium of stalen onderdelen. De armbanden kunnen uiteraard gepersonaliseerd worden door middel van een gravure of een edelsteen.

Gouden schakel armband voor dames

De gouden schakel armbanden voor dames zijn meestal wat fijner en eleganter gemaakt. De schakels zijn kleiner en zullen daardoor ook soepeler op de huid vallen. De dames schakel armbanden zijn geschikter voor bedeltjes en zijn ook verkrijgbaar in combinatie met parels, kralen, satijnen of leren elementen. Desalniettemin zien we tegenwoordig dat ook dames graag wat grovere schakelarmbanden dragen, ook in combinatie met leer, koord en staal.

De collectie in onze winkel

Wij hebben een uitgebreide collectie van gouden schakelarmbanden voor dames en heren.

Onze medewerkers informeren en adviseren u graag.

Selecteer waar u voor komt, de gewenste datum en het tijdstip. Vul uw contactgegevens in en bevestig uw afspraak.

Heeft u nog vragen? Stuur een mail naar jos@juwelierjos.nl of bellen naar 0182 – 786 338.