0182 – 78 63 38

jos@juwelierjos.nl

Lange Tiendeweg 17, 2801 KD Gouda

Babysieraden bij Juwelier Jos.

Welk babysieraad kiest u?

Babysieraden werden vroeger al gedragen, maar ook tegenwoordig zien we vaak een baby met een sieraad. Denk hierbij aan een graveerarmbandje met de naam van de baby of schattige oorbellen.

Babysieraad, een armbandje met naam

Het meest voorkomende babysieraad is het bekende graveerarmbandje. Op dit graveerarmbandje kan de naam van de baby gegraveerd worden. Een bijzonder babysieraad met een mooi aandenken voor later. U heeft wellicht zelf uw eerste baby armbandje nog wel van toen u klein was?

Baby graveerarmbandjes zijn er al in hele kleine maten, zodat u al heel jong een eerste armbandje met naam kan aanschaffen voor uw baby. Vaak zit er een tussenoogje tussen en meet de armband hierdoor 2 maten, bijvoorbeeld 9 en 11 cm. Zo kan uw baby de armband langer dragen. Ook zijn de graveerarmbanden voor baby’s verkrijgbaar in allerlei verschillende uitvoeringen, zoals zilver of goud of met bedels in kleur of egaal. U heeft volop keuze in verschillende opties.

Oorbellen voor uw baby

Naast het bekende graveer armbandje zijn er nog andere sieraden voor baby’s, zoals baby oorbellen van goud of zilver. We schieten oorbellen bij baby’s vanaf een aantal maanden. Fijn is het als uw baby slaapt als de oorbellen geschoten worden. Zo kunnen we rustig de puntjes zetten op de oren en tegelijk de oorbellen schieten. De meningen over oorbellen schieten bij baby’s zijn verdeeld. De één vind het prachtig, terwijl een ander het vreselijk vindt. De keuze is uiteraard aan u.

Babysieraden graveren

Vroeger werd een gravure met een diamantstift in een sieraad ‘gekrast’. Een mooie methode, maar ook met een aantal nadelen. Zo kon u niet de grootte en het lettertype kiezen en had u ook geen keuze in symbolen of andere tekens. Ook zal een gravure met de diamantstift door de jaren heen slijten en minder duidelijk worden.

Tegenwoordig werken we met een speciale laser om gravures in sieraden te plaatsen. De gravure naar keuze wordt in het sieraad gelaserd door lichtflitsen onder hoge temperaturen. Deze methode kent een aantal voordelen. Zo kunt u zelf een lettertype kiezen en is het mogelijk om symbolen, afbeeldingen of andere vormen van gravures op zowel sieraden als voorwerpen te laten plaatsen. Ook zal deze gravure niet slijten. Een prachtige methode om op uw babysieraad een persoonlijke gravure te laten plaatsen.

Babysieraad als cadeau

Vandaag is de meest voorkomende reden voor het geven van babysieraden het geven van een zinvol geschenk dat een leven lang meegaat. Een persoonlijk cadeau dat later een aandenken wordt aan vroeger en van generatie op generatie wordt doorgegeven. Gepersonaliseerde baby armbandjes of oorbellen met de naam van het kindje zijn een unieke baby shower-, doop-, eerste communie- of verjaardagscadeau.

U kunt er ook voor kiezen om een cadeaubon van Juwelier Jos te geven als baby cadeau. Zo kunnen de ouders een sieraad uitzoeken dat volledig past bij hun wensen en hun baby. U kunt de cadeaubon bij ons in de winkel kopen.

Kinderbestek als baby cadeau

Naast een sieraad kunt u er ook voor kiezen om een kinderbestek te geven als kraam- of verjaardagscadeau. Ook dit kinderbestek kan gegraveerd worden met de naam en/of geboortedatum van de baby. Als u bij ons een kinderbestekset koopt, dan wordt dit bestek onder service voor u gegraveerd.

U kunt er zelfs voor kiezen om in het lettertype van het geboortekaartje de gravure te laten plaatsen. Hier zijn wel extra kosten a €25 aan gebonden, omdat dit extra werk met zich mee brengt.

Bekijk de onze collectie babysieraden in onze webshop hier of kom langs in onze winkel en krijg advies op maat.

Maak een afspraak voor een bezoek aan onze winkel

Selecteer waar u voor komt, de gewenste datum en het tijdstip. Vul uw contactgegevens in en bevestig uw afspraak.

Heeft u nog vragen? Stuur een mail naar jos@juwelierjos.nl of bellen naar 0182 – 786 338.