Polar Authorized Service Point
U bent lekker aan het sporten en kunt nog uren door, ineens stopt uw Polar horloge ermee. Erg vervelend omdat zonder tijd-, hartslag-of afstandsmeter u niet kunt bijhouden hoe en hoeveel u traint.
Het stoppen van uw Polar product kan meerdere oorzaken hebben en het is vaak lastig om de oorzaak te achterhalen. Als één van de weinige juweliers in Nederland zijn wij een officieel Polar Authorizes Service Point. Wij hebben speciale apparatuur om te achterhalen wat er mankeert aan uw Polar product. Daarnaast kunnen wij de batterij van zowel het horloge als de hartslagsensor vervangen zonder dat de garantie verloopt. Indien het product niet meer in de garantie valt kunnen wij het product in sommige gevallen repareren. Producten binnen de garantie die wij niet kunnen repareren verzenden wij voor u naar Polar.
Heeft u net een nieuw Polar product gekocht? Vergeet dan niet het product te registreren op de website van Polar, zo weet u zeker dat u garantie heeft op het horloge, u krijgt handige tips over het product, het laatste nieuws, productupdates en speciale aanbiedingen. Registreer hier.
Vragen over uw Polar product? Neem gerust contact met ons op en wij zorgen dat u snel weer kunt sporten met uw Polar product.
“Polar, listens to your body”

Polar Service Center