WatchHouse by Juwel Art, de naam zegt het al. In alles wat met horloge’s en klokken te maken heeft zijn wij gespecialiseerd.

Voor het repareren van uw klokje en voor een nieuw horloge kunt u bij het WatchHouse terecht. Onze horlogemaker herstelt uw horloge of klok met zorg en voor diverse horlogemerken zijn wij een gecertificeerd horloge reparatie service center.

Reparatie’s van horloge’s en klokken gebeurt in de meeste gevallen in ons eigen atelier. Onze gecertificeerde horlogemaker heeft kennis om de meest diverse reparaties uit te voeren.  Bij het repareren van uw horloge kunt u denken aan het vervangen van het horlogeglas, de band vernieuwen / schakels toevoegen of verwijderen, het vast zetten van de cijfers of wijzers Maar ook een stilstaand horloge kan onze horlogemaker in vele gevallen weer laten tikken.

Naast reparatie’s vindt u in het WatchHouse een grote collectie aan nieuwe horloges en wij geven u tips over onderhoud van uw horloge of klok zodat u langer plezier heeft van uw klokje.

“Wij nemen altijd de tijd om uw klokje te repareren of u te helpen bij het uitzoeken van een nieuwe.”